Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 111

Θέμα: Super Duke 990 '06

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Πάντως με το 16αρι γρανάζι που όλοι το εκθιάζουν σκέψου το πριν κάνεις κίνηση.

Ουσιαστικά δεν έχει τεράστια διαφορά. Έτσι όπως το κτλβα εγώ, αλλάζουν οι στροφές που βγάζει περισσότερο τη δύναμη του. Με το 17 άρι έπρεπε να φτάσει ψηλά για να αρχίσει να αγριέυει ενώ με το 16άρι τώρα "αρπάζει" από πολύ χαμηλά. Σίγουρα το 16άρι βολεύει πάρα πολύ για οδήγηση στην κίνηση και έχω την αίσθηση ότι βοηθάει και λίγο στην κατανάλωση. Όμως επειδή αρπάζει χαμηλά, σπινιάρει κι πολύ το μηχανάκι, οπότε πολλές φορές δυσκολεύεται να βγάλει τη δύναμη του στο δρόμο.

Προσωπικά προτιμώ το 17άρι αλλά ουσιαστικά πιο χρηστικό για την χρήση που του κάνω (οδήγηση μέσα στην πόλυ κυρίως και κάτω από 200km/h) είναι το 16αρι.

Υ.Γ.: Για εξατμίσεις ψάξε ή μεταχειρο Akrapovic (καινούργιες πάνε 1600+) ή yoshimura που ναι κι μουράτες κι τις έχουν βάλει αρκετοί από ότι ξέρω στο USA.

Θα δουμε για γραναζι γιατι θα πηγαινω και κοντινα ταξιδακια και δε θελω να δουλευει ψηλα συνεχεια! Παντως δε βοηθαει κ ο καιρος να κανω κανενα χλμ και ακομα στρωνω!!!
    Μολις ειναι ετοιμο τοτε θα αρχησω τα πειραματα!!!
    ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ SUPERSPORT ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΦΕTEΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΣ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Αυτό για τα ταξίδια μη σε νοιάζει. Πάνω από 200 χλμ είναι λίγο απαγορευτικό ακόμη κι όταν δε φυσάει 1 μποφόρ.

ναι το ξέρω ! είχα παλιά z1000 οπότε ξέρω το ξύλο απο τον αέρα μετα τα 160-180!

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panjimnakos
    ναι το ξέρω ! είχα παλιά z1000 οπότε ξέρω το ξύλο απο τον αέρα μετα τα 160-180!
    πωπω ξενερα μετα το μπουσα ε?

Αστα, με το τέρας στα 180-200 κοιμάσαι κανονικά! το θέμα ειναι ότι κοιμόταν κ αυτο!!!!!
    Τι να κάνουμε, δεν μπορούμε να τα έχουμε Όλα!!!

Ρωτησα για το πρωτο servise κ μου ειπε ο μαστορας οτι στο μοντελο (06) που ειναι το δικο μου, πρεπει να κανει συσφιξη στις κεφαλες κ οτι εχει πολυ εργασια...
    Μονο στο 06-07 απο 08 και μετα δε χρειαζεται! Το εχετε ξαναακουσει αυτο? Στα 1000χλμ μολις?

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Ρωτησα για το πρωτο servise κ μου ειπε ο μαστορας οτι στο μοντελο (06) που ειναι το δικο μου, πρεπει να κανει συσφιξη στις κεφαλες κ οτι εχει πολυ εργασια...
    Μονο στο 06-07 απο 08 και μετα δε χρειαζεται! Το εχετε ξαναακουσει αυτο? Στα 1000χλμ μολις?

Σε χρεωνει γι αυτο?
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

ναι φυσικά! Είναι σαν να κάνει το service των 15000! μπήκε σε έναν υπολογιστή και βάση αριθμού πλαισίου μου είπε ότι πρέπει να γίνει!

Επικοινωνησε με την ΚΤΜ. Αν δε βγαλεις ακρη, πες τους να βαλουν την εγγυηση στο πατο τους και πηγαινε σε ενα μη-εξουσιοδοτημενο για τα σερβις σου. Η διαφορα των χρηματων που θα εξοικονομησεις απο τους ληστας θα σε συμφερει. Εκτος κι αν σου κατσει το 1%.

Γιορ τσοϊς!

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    νομιζω οτι το γραφει και το μανιουαλ.... οντως στα 1000 θελει τσεκαρισμα και συσφιξεις... και κοστιζει....

ειναι το πιστοποιητικο της ποιοτητας του εργοστασιου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ban 'em all

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    νομιζω οτι το γραφει και το μανιουαλ.... οντως στα 1000 θελει τσεκαρισμα και συσφιξεις... και κοστιζει....

ειναι το πιστοποιητικο της ποιοτητας του εργοστασιου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Εσενα σε πληρωνουν για την δυσφημιση, η το κανεις τσαμπα?

SUPERMARIONATIONjoe90

ο μαστορας ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ βρισκεται ΜΗΠΩΣ ΜΗΠΩΣ ΜΗΠΩΣ καπου στα μεσα της βουλιαγμενης κοντα στον αγιαννη?

συνηθιζει να ψαρωνει τους "νεους" χωρις λογο αλλα φυσικα για τα φραγκα
    περισσοτερες αμαρτιες αν θες να μαθεις στειλε π.μ να σου πω το "έργο"

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ - ΕΧΕΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ - αν οντος ισχυει κατι τετοιο - ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ

ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ 500 ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

...και εισαι jet

δεν Είναι πρόβλημα, απλα μου είπε ότι πρέπει να γίνουν αυτές οι εργασίες στα πλαίσια της συντήρησης! ότι είναι οδηγία της KTM! θα πάρω Πάντως την KTM να το διασταυρωσω! το συνεργείο Είναι το hellinservice 002. νταης Θωμάς! στην νεα ιωνια! μου φάνηκε ότι ήταν γνωστης Πάντως! θα δω... Έχω μπερδευτεί!

SUPERMARIONATIONjoe90
    δεν Είναι πρόβλημα, απλα μου είπε ότι πρέπει να γίνουν αυτές οι εργασίες στα πλαίσια της συντήρησης! ότι είναι οδηγία της KTM! θα πάρω Πάντως την KTM να το διασταυρωσω! το συνεργείο Είναι το hellinservice 002. νταης Θωμάς! στην νεα ιωνια! μου φάνηκε ότι ήταν γνωστης Πάντως! θα δω... Έχω μπερδευτεί!
    φιλε μην δωσεις ουτε σεντ εχεις ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ οπως και για την magura και οποια παιδικη ασθενεια.....

και διαλεξε απο την αρχη καλο μαστορα ....!!!!!!

,,,,και δεν ειναι απαραιτητο να ειναι εξουσιοδοτημενος σονι και καλα..

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ktm Super Duke 990
    από kyriakosVFR στο forum KTM
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2008, 17:36
  2. 07 Super Duke 990 Video
    από DUKASII στο forum KTM
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2006, 12:06
  3. super duke 990 stunt bike
    από DUKASII στο forum KTM