ΜΠΑΑΑΑΑ....
Το τέλειο θα ήταν να του ζητούσα να κλείσει το ραδιο και μετα να σιγοτραγουδώ στο πίσω κάθισμα....![]()
![]()
![]()
ΜΠΑΑΑΑΑ....
Το τέλειο θα ήταν να του ζητούσα να κλείσει το ραδιο και μετα να σιγοτραγουδώ στο πίσω κάθισμα....![]()
![]()
![]()
Δεν είναι ζωή αυτή.... Ειναι ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ!!!!!!!
Ρε πατε να βγαλετε ακρη με αυτα τα παλιοτομαρα?
Δειξε μου πως οδηγεις να σου πω τι ανθρωπος εισαι!
Μια ιστορια:
Η κοπελα μου παλιοτερα δουλευε σε μια εταιρια στο Κολωνακι(Κοντα στην Εκκλησια στην Σκουφα, απο την πανω μερια)
Μπαινει σε ταξι για να την ανεβασει στο λοφο, απο το Χαλανδρι!
Στο υψος της Αμερικανικης πρεσβειας και ενω περιμενε να κανει δεξια, σταματαει και της λεει ''εδω ειμαστε''
Απανταει οτι ''δεν μπορει να περπαταει ειναι πολυ μακρια'', για αυτο πηρε ταξι αλλωστε!
Της απανταει οτι δεν μπορει να ανεβαινει πανω γιατι εχει κινηση και αλλες @@ες!
Βρε σας παρακαλω κτλ, ανενδοτος ο yellow
Ανοιγει λοιπον την πορτα και του λεει ''τοτε δεν σε πληρωνω'' και βγαινει εξω.
Ο τυπος αρχιζε να βριζει και του ειπε ''Τοτε να φωναξω την αστυνομια να δουμε τι γνωμη εχουν'', φυσικα την εκανε με ελαφρα καθωτι ηταν και κοντα οι αστυνομικοι(πρεσβεια γαρ)
Το ιδιο βραδυ ακολουθησε κερασμα σε πολυτελες εστιατοριο![]()
Σε χω κανει Θεο
μια φορα να σε δω
να σου πω σ αγαπω γυρνα πισω![]()
:a5: :a19:![]()
![]()
:a028:
Keep on rocking in a free world !!!
ρε τι καλα παιδια που ειναι οι ταριφες ......θυμαστε πριν λιγο καιρο τα ταξιμετρα που εκλεβαν![]()
![]()
πουτσα και ξυλο στους βλαχους της ασφαλτου!
SubZero Άπαιχτος!!!!!!!!! Ευγε!!!!!!!!!!
alex14 περαστικά στον γιό σου. Είναι καθίκια οι ταρίφες!! ελπίζω να καίγονται μια μέρα και να μη σταματάει άλλος ταρίφας να τους πάρει να δούν τη γλύκα!!!!!!!!
![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Εύγε στον μεγάλο που ξηγήθηκε ά-ψο-γα στον σκ...ψυχο τον κιτρινιάρη!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Εύγε και στην κοπελιά του φίλου που δεν υποχώρησε στον έτερο σκ...ψυχο και ανταπέδωσε με το ίδιο νόμισμα!!!
Έτσι θέλουν οι ρύποι των Αττικών δρόμων!!!
Το θέμα είναι όταν είσαι με δίτροχο και σου την κάνουν, επιτρέπεται η οπλοχρησία???????
Περαστικά στο παιδί σου φίλε και όσο για τους τυπάκους με τα μισθωτά κάρα...
όλα εδώ πληρώνονται!!!
Ζήσε, μάθε και αγάπα όσο περισσότερο μπορείς!
Μετανιώνεις πάντα για εκείνα που ΔΕΝ πρόλαβες να κάνεις.....
Μάγκες δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι αλλά η κατάσταση αυτή πλέον αποτελεί κοινωνικό πρόβλημα. Και δεν μιλώ μόνο για τους ... "συμπαθείς" 2ποδους φίλους μας τους ταρίφες αλλά για σχεδόν όλες τις κοινωνικές ομάδες στην χώρας μας. Έτσι άλλοι με γκαγκστερική αντίληψη και άλλοι με την αδιαφορία (Ρε τι με νοιάζει εμένα κλπ κλπ) κοντεύουμε να γίνουμε Κοινωνία της Ανοχής όπως είχα γράψει προ καιρού και κανείς δεν έδωσε σημασία.
Δεν θέλω να γίνω γραφικός αλλά όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε περισσότερο αδιάφοροι απέναντι στην ανθρώπινη αξία. Ακόμα και όταν καταπατόνται κάποια απο τα δικαιώματά μας δεν δίνουμε σημασία.
Για παράδειγμα πριν λίγο καιρό κατήργησαν τις Συλλογικές Συμβάσεις, το ωράριο κλπ. Αν αυτό γινόταν την δεκαετία του '80 θα είχαν πέσει κεφάλια.
Με το παράδειγμα αυτό θέλω απλά να δείξω πόσο πολύ έχουμε αλλάξει. Το ίδιο και ο Ταξιτζής, ο Μανάβης, ο Μπακάλης, εσείς, εγώ κλπ.
Ας μην πιάσουμε φυσικά τους Δημοσίους Υπαλλήλους. Έχω αναφερθεί πολλές φορές σε αυτό το ζήτημα. Πρόκειται για άλλη κοινωνία.
Και καταλήγοντας θέλω να πω πως είμαι σχεδόν πεπεισμένος πως πλέον ανεχόμαστε πολλά περισσότερα, δεν προσέχουμε ούτε τους εαυτούς μας. Έχουμε ξεχαρβαλωθεί στην πολυθρόνα και ας πηδάει ο γείτονας απο το μπαλκόνι. Ίσως και να έχουμε κοιμηθεί, να ζούμε το Matrix του Χατζηνικολάου, του Τριανταφυλλόπουλου, της Στάι και όλης της φατρίας των μέσων.
Ίσως και να μην ζούμε καν.
Φαίνεται πως έγινα "γραφικός" πάλι.
Καλά να περνάτε και να προσέχετε τους δίπλα σας γιατί αν δεν σας φάνε θα σας αγνοήσουν ....
Υπερβαλλεις αλλα δυστυχως (για ολους μας), δεν υπερβαλλεις πολυ...Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
Δυστυχως φιλε μου οχι απλα δεν υπερβαλλεις αλλα και πολυ μετριοπαθη σε βρισκω.Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
Μάγκες δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι αλλά η κατάσταση αυτή πλέον αποτελεί κοινωνικό πρόβλημα. Και δεν μιλώ μόνο για τους ... "συμπαθείς" 2ποδους φίλους μας τους ταρίφες αλλά για σχεδόν όλες τις κοινωνικές ομάδες στην χώρας μας. Έτσι άλλοι με γκαγκστερική αντίληψη και άλλοι με την αδιαφορία (Ρε τι με νοιάζει εμένα κλπ κλπ) κοντεύουμε να γίνουμε Κοινωνία της Ανοχής όπως είχα γράψει προ καιρού και κανείς δεν έδωσε σημασία.
Δεν θέλω να γίνω γραφικός αλλά όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε περισσότερο αδιάφοροι απέναντι στην ανθρώπινη αξία. Ακόμα και όταν καταπατόνται κάποια απο τα δικαιώματά μας δεν δίνουμε σημασία.
Για παράδειγμα πριν λίγο καιρό κατήργησαν τις Συλλογικές Συμβάσεις, το ωράριο κλπ. Αν αυτό γινόταν την δεκαετία του '80 θα είχαν πέσει κεφάλια.
Με το παράδειγμα αυτό θέλω απλά να δείξω πόσο πολύ έχουμε αλλάξει. Το ίδιο και ο Ταξιτζής, ο Μανάβης, ο Μπακάλης, εσείς, εγώ κλπ.
Ας μην πιάσουμε φυσικά τους Δημοσίους Υπαλλήλους. Έχω αναφερθεί πολλές φορές σε αυτό το ζήτημα. Πρόκειται για άλλη κοινωνία.
Και καταλήγοντας θέλω να πω πως είμαι σχεδόν πεπεισμένος πως πλέον ανεχόμαστε πολλά περισσότερα, δεν προσέχουμε ούτε τους εαυτούς μας. Έχουμε ξεχαρβαλωθεί στην πολυθρόνα και ας πηδάει ο γείτονας απο το μπαλκόνι. Ίσως και να έχουμε κοιμηθεί, να ζούμε το Matrix του Χατζηνικολάου, του Τριανταφυλλόπουλου, της Στάι και όλης της φατρίας των μέσων.
Ίσως και να μην ζούμε καν.
Φαίνεται πως έγινα "γραφικός" πάλι.
Καλά να περνάτε και να προσέχετε τους δίπλα σας γιατί αν δεν σας φάνε θα σας αγνοήσουν ....
Οσοι δουλευουν στους δρομους κυριως, ξερουν.
και οι ταξιτζηδες,χωρις να ειμαι ενας απο αυτους ειναι ετσι, αλλα αυτοι και αν εχουν ελαφρυντικα.
Σχεδον τους λυπαμαι.
Και τωρα τελευταια, θελω να προσθεσω, οτι εχω πεσει σε πολλους ταξιτζηδες στους οποιους ανετα τους βγαζω το καπελο.
Ετυχε;
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Χτυπησε ο γιος μου στο σχολειο ( ευτυχως την γλιτωσε με 5 ραματα κοντα στο ματι ) και τον πηρε η γυναικα μου να τον παει στο Παιδων. Στην πιατσα των ταξι, ο ενας δεν μπορουσε λεει γιατι ηθελε να κρυωσει η μηχανη, ο αλλος αλλαζε βαρδια, ο αλλος τον πονουσε το αριστερο του αρχιδι. Και να πεις οτι το παιδι ηταν μεσα στα αιματα και θα τους λερωνε το αυτοκινητο
Καποτε φιλε μου, στα 12 μου, βρεθηκα στην θεση του γιου σου, οταν κληθηκε η μανα μου, να με μαζεψει, και να με τρεξει νοσοκομειο. Επεσα, και εσπασα μπροστινα δοντια, και το σαγονι μου. Ημουν ενα παιδι, γεματο αιματα, ο πονος αφορητος, και κανενα ταξι δεν βρεθηκ εκαι τοτε να με μαζεψει. Η μανα μου μες στην ταραχα της, δεν ειχε χρονο να ασχοληθει να σημειωνει, πινακιδες, επρεπε να με παει καπου να με φτιαξουν. Τελικα με πηγε με το αυτοκινητο του, ενας δασκαλος, να ναι καλα ο ανθρωπος.
Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι, τα σχολεια, δεν μπορουν να καλεσουν ενα γαμημενο ασθενοφορο, η αν το παιδι κινδυνευει, και δεν βρισκετε ασθενοφορο, να το παει καποιος, να την γλιτωσει;
Περαστικα στον γιο σου φιλε μου.
Δωστου, τα χερετισματα μου![]()
Γιατί δεν μαζεύομαστε σε μια πιάτσα πολλά άτομα και να αρχίσουμε να ζητάμε απίστευτες κούρσες;
α! ΄'ετσι εξηγήται το Nick!Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
. Επεσα, και εσπασα μπροστινα δοντια, και το σαγονι μου.![]()
Πέρα από την πλάκα (προσωπικά έχω πολλά χρόνια -πάνω από 6- να μπω σε ταρίφα) ο φίλος SubZero έκανε την καλύτερη δουλειά!
Το παν είναι να είσαι ψύχραιμος και άστον να φωνάζει! Μέχρι και την άδειά του μπορεί να χάσει (ειδικά σε κάποια περίπτωση όπως οι τραυματισμοί)
Αλλά...... οι πέρισσότεροι που πέρνουν ταξί είναι κάτι γιαγιάδες και γιαυτό έχουν σηκώσει κεφάλη. Εμένα άμα μου πει το αφεντικό μου να τρέξω στου διαόλου το κέρατο θα πάω! Αυτός γιατί δεν κάνει τη δουλειά του;
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Εγώ με τη σειρά μου θα το πάρω από εκεί που το αφήσατε, και θα συνεχίσω λέγοντας ότι WWW, gcrook κ.α. είστε παραπάνω από μετριοπαθείς και επιεικείς... Χάος, ανομία, πολυπαρανομία, έλλειψη+απουσία αρχών... u name it.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Δυστυχως φιλε μου οχι απλα δεν υπερβαλλεις αλλα και πολυ μετριοπαθη σε βρισκω.
Και θα θυμίσω: Τα τελευταία 20-30 χρόνια, πότε επαναστάτησε ο ελληνικός λαός και κατέβηκε στους δρόμους? Όταν π.χ. συνειδητοποίησε ότι χάνουμε 3000 έλληνες στους δρόμους κάθε χρόνο? Όταν έφτασε ο κόμπος στο χτένι με τους ταρίφες? Όταν διαπιστωσε ότι με τους φόρους που δίνουμε κανονικά έπρεπε να ήμαστε Ελβετία? Όταν όταν όταν? ΟΧΙ!
1) Όταν ο Παπαθεμελής άλλαξε τα ωράρια.
2) Όταν έγινε το κατι-που-δεν-ξέρω σχετικά με την ΑΕΚ.
Kατά τ'αλλα θα πιώ 2 μπύρες στην υγειά του subzero! Παίρνω ταξί 2-3 φορές το χρόνο μόνο, οπότε δεν έχω την ευκαιρία να κάνω τέτοιες ρόμπες.
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Τον Αύγουστο είχα πάει με τη γυναίκα μου Κρήτη με αεροπλάνο. Γυρνώντας (πάλι με αεροπλάνο), φτάσαμε στο Ελ. Βενιζέλος κατά τις 7:00 το πρωί, ψιλοκομμάτια από ξενύχτι με σκοπό να πάρουμε ταξί για το σπίτι (Πεύκη) και μετά το κουτί για Καλαμάτα.
Με το που μπαίνουμε στο ταξί, η γυναίκα μου κοιμάται και εγώ φορώντας τα γυαλιά μου, χάζευα από το παράθυρο.
Σε κάποια φάση, κοιτάζω το ταξίμετρο και βλέπω να γράφει γύρω στα 5 ευρώ. Μπράβο λέω, πως έχουν ακριβύνει έτσι τα ταξι..
Μετά από λίγο ξανακοιτάζω και βλέπω 8 ευρώ. Σημείωση ότι είμασταν στην αττική οδό ακόμα λίγα Km μετά το αεροδρόμιο.
Εκεί αρχίζω να ψυλιάζομαι..![]()
![]()
Κοιτάω προς τα έξω και με την άκρη του ματιού μου κόζαρα το ταξίμετρο (φόραγα μαύρο γυαλί)..
Το βλέπω ξαφνικά να γράφει σαν τρελό..
Γυρίζω το κεφάλι.. ώπ.. όλα καλά..
Ξανακοιτάζω έξω.. πάλι τα ίδια..
Ξαναγυρίζω σταματα..
Και αρχίζει το πανηγύρι..
Ρωτάω: Φίλε μήπως έχει τίποτα το ταξίμετρο?
Ταρίφας: Όχι, μια χαρά είναι,γιατί ρωτάς?
- Γιατί όποτε γυρνάω το κεφάλι μου γράφει σαν τρελό.
- Όχι ρε φίλε κάποιο λάθος κάνεις, απλά τρέχαμε περισσότερο.
- Πάτα τώρα 140 (όσο πηγαίναμε πριν)
..Πατάει και φυσικά αρχίδια.. Μου ανεβαίνει σιγά σιγά το αίμα στο κεφάλι..
- Δε μου λες, σου μοιάζω για μαλάκας?
- Όχι ρε φίλε, κάνεις λάθος κλπ..
Αρχίζει ένας διάλογος του στυλ:
- Με κλέβεις κλπ κλπ
-'Οχι κλπ κλπ
- Με κλέβεις κλπ κλπ
- Μα το χω 3 βδομάδες, δεν ξέρω κλπ.
- Με κλέβεις κλπ κλπ
- Όχι ρε φίλε δεν είναι δικό μου, εξυπηρέτηση κάνω σε φίλο κλπ κλπ.
- Με κλέβεις.. Θέλεις να πάμε στην αστυνομία να μας πουν τη γνώμη τους?
- Όχι φίλε μου, στο ορκίζομαι.
- Ρε μαλάκα, έτσι και είχες 1% δίκιο, θα με είχες λούσει στη παναγία, σκάσε λοιπόν γιατί φορτώνω πιο πολύ, ο μόνος λόγος που δεν σε πάω στην αστυνομία είναι για να μην χαλάσω τις διακοπές μου..
- Όχι ρε φίλε, να (και κλείνει το ταξίμετρο που έγραφε 11,5 ευρώ), το σταματάω κι όλας..
(Πουστιά για να μην τον πάω στους μπάτσους και δουν πόσο είχε γράψει).
Φτάνοντας για το σπίτι του λέω:
- Έχεις πρόβλημα να μην σε πληρώσω, γιατί μου την έχεις σπάσει τελείως?
- Τι να σου πω ρε φίλε, αν το βλέπεις δίκαιο..
- Δίκαιο είναι να σε πάω στην αστυνομία αλλά σου εξήγησα γιατί δεν το κάνω.. Λοιπόν?
- Ότι νομίζεις ρε φίλε αλλά..
- Σκάσε.
Τον έβαλα λοιπόν και σταμάτησε ένα τετράγωνο από το σπίτι μου για να μην το σταμπάρει, κατεβήκαμε, πήραμε τις βαλίτσες και φύγαμε κύριοι..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()