Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 3 από 3

Θέμα: ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Παλαιό μέλος

ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Καλησπέρα φίλοι,
    Θέλω την βοήθειά σας.. Ήρθε σε έναν φίλο μου απο τον Δήμο Θεσσαλονίκης χαρτί που λέει ότι έχει μια κλήση που πρέπει να πληρώσει μέσα σε διάστημα 60 ημερών αλλιώς "θα προβούν στην σχετική σύνταξη οριστικού βεβαιωτικού καταλόλου".
    Το θέμα είναι ότι δεν του έχουν στείλει την κλήση, απλά ένα κωλόχαρτο και το χειρότερο είναι το παρακάτω
    Το χαρτί του δήμου αφορά παράνομη στάθμευση μοτοσυκλέτας το 2001. Ναι καλά ακούσατε.. Του ήρθε κλήση για πριν 10 χρόνια.
    Το θέμα έιναι ότι αυτός δεν θυμάτε να έφαγε καμια κλήση. Το ποσό δεν είναι μεγάλο.. είναι κάπου 60 ευρώπουλα άλλα αυτός φοβήθηκε μπας και παιζει καμια κομπίνα απο υπαλλήλους του δημου.
    Πριν λίγο μίλησα με συνήγορο του πολίτη όπου θα κάνουμε έγγραφο.
    Μήπως ξέρει κάποιος από εσάς αν και μετά ποιο χρονικό διάστημα υπάρχει παραγραφή των κλήσεων.. Επίσης άμα η δημοτική αστυνομία το 2001 εκανε νόμιμη χρήση των κλήσεων.. γιατί από ότι έμαθα στην αρχή είχε κριθεί αντισυνταγματική.

καλημερα φιλε μου!!!
    Οι κλησεις της Δημοτικης Αστυνομιας βαση εγκυκλιου του αρμοδιου υπουργειου μου τους εχει μεταφερει καποιες αρμοδιοτητες της Τροχαιας.
    Οσο αφορα την παραγραφη το διαστημα ειναι 20 χρονια για τις βεβαιωμενες παραβασεις.
    Οφειλουν ομως να δωσουν στον φιλο σου αντιγραφο της παραβασης.
    Αν το μηχανακι ειναι μεταχειρισμενο και αφορα τον προηγουμενο ιδιοκτητη, γιατι παιζη και αυτο, ο φιλος σου να τους στειλει φωτοτ/πια της αδεια κυκλοφορια οπου φαινεται ποτε ηρθε στην κατοχη του.
    Οποσδηποτε ομως να ζητηση να του δωσουν αντιγραφο της παραβασης.
    Η συνταξη οριστικου βεβαιοτικου καταλογου σημαινη οτι θα αρχιση να παιρνει και προσαυξησεις στην περιπτωση που αδιαφορηση ο φιλος σου και κανη καμια κινηση.
    Το ταξιδι ξεκινα οταν βγαίνεις από την πόρτα σου..............

Παλαιό μέλος
    ευχαριστώ φίλε μου. Μόλις τον ενημέρωσα και μου είπε ότι του ήρθε και μια κλήση απο το 1999, 14 ευρω για το αυτοκίνητό του.. Τι να πει κανεις.

Παρόμοια θέματα

1. κληση απο δημοτικη αστυνομια
    από DUKASII στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2009, 15:20
  2. Δημοτική αστυνομία
    από dimperd7 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2006, 09:29
  3. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2006, 21:55
  4. Κουλή κλήση από μπάτσο ζαβό !!!