Ας καταθέσω για τελευταία φορά την άποψή μου επί του παρόντος thread γιατί προσωπικά το βρίσκω πλέον ανούσιο και βαρετό...και γενικά έχω βαρεθεί δυό χρόνια τώρα να ακούω αφορισμούς, αναλύσεις και "αναλύσεις", μεγάλες κουβέντες και δε συμμαζεύεται. Άσε τη μόνιμη επωδό "φταίνε οι πολιτικοί που καταντήσαμε έτσι"... Ο κάποτε σοφός λαός μας έλεγε όπως έστρωσες θα κοιμηθείς. Παντού, όπου κι αν σταθώ και βρεθώ ακούω κριτική, κριτική, κριτική ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ. Και όταν έχεις φτάσει πια στον πάτο σε μια κατάσταση και δεν αρχίζεις να κάνεις την αυτοκριτική σου, εεε τότε το παιχνίδι είναι από χέρι χαμένο και τίποτα δεν σε σώζει. Φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εμάς. Τις προάλλες συζήταγα με γνωστό μου, ελεύθερο επαγγελματία, ο οποίος κραύγαζε και ωρυόταν πως αυτή η χώρα για την οποία έχει ματώσει έφτασε ως εδώ και γιατί δεν έχει μπει κανείς φυλακή από αυτούς που έχουν κλέψει. Κι επειδή ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, ο εν λόγω ελεύθερος επαγγελματίας στον οποίο δούλευα κάποτε, έχει χτίσει ΕΠΤΑ (7) σπίτια κι έχει αγοράσει 2 επαγγελματικούς χώρους τους οποίους εκμεταλλεύεται, επί 40 χρόνια είχε και έχει διπλά και τριπλά βιβλία που ξέρω που τα κρύβει και προφανώς δεν θεωρούσε πως ΚΑΙ αυτός έχει κλέψει και δήλωνε αμέτοχος στην όλη κατάσταση. Ο οδοντίατρός μου, μου μίλαγε τις προάλλες με πάθος για το ΚΚΕ και πόσο τα πράγματα θα ήταν καλύτερα εάν κυβερνούσε ένα κόμμα που στηρίζει τον αγρότη και τον εργάτη, αλλά εγώ, ο μισθοσυντήρητος ιδιωτικός υπάλληλος τον πλήρωσα ΕΠΤΑΚΟΣΙΑ (700) ευρώ για να φτιάξω τα δόντια μου και όταν του ζήτησα απόδειξη στράβωσε και μου είπε πως δεν τον συμφέρει να κόψει και τελικά καταδέχτηκε να μου κόψει απόδειξη για ΕΚΑΤΟΝ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ (170) ευρώ...Αριστερός στα λόγια, δεξιός στην τσέπη.
Είμαστε ένας κωλολαός που του αξίζουν χειρότερα από όσα ζούμε...Βάζουμε το εγώ πάνω από το εμείς, το ΄χει πει κι ο Μακρυγιάννης. Η βόλεψή μας και στα @ρχίδια μας και στο μ@υνί μας το κοινωνικό σύνολο. Μόνο για μόστρα, ακίνδυνη αμπελοφιλοσοφία και φρου-φρου κι αρώματα είμαστε. Επαναστάτες του γλυκού νερού και των κενών λόγων. Που ζητάμε καλύτερη ζωή και την ίδια στιγμή κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας περί του αντιθέτου.
Τις προάλλες έφτιαξε ο δήμος στην πόλη μου καινούρια πεζοδρόμια και φύτεψε μικρά δεντράκια ανά διαστήματα. Μέσα σε τρείς ημέρες είχαν σπάσει οι φρεσκοβαλμένες πλάκες από τα αυτοκίνητα που παρκάρανε ΠΑΡΑΝΟΜΑ πάνω στο πεζοδρόμιο και έκλειναν τον δρόμο στους πεζούς, από τους συναδέλφους μου, οι οποίοι βαριούνται να παρκάρουν 150 μέτρα παρακάτω, τα δε δεντράκια τα ξήλωσαν γιατί τους εμποδιζαν στο παρκάρισμα!!!! Από ένα γραφείο 12 ατόμων μόνο εγώ και μια συνάδελφος παρκάρουμε εκτός του πεζοδρομίου και περπατάμε την τρομερή απόσταση των 150 μέτρων...Και μετά οι ίδιοι συνάδελφοι ωρύονται για τους διεφθαρμένους πολιτικούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα.
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΕΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥΣ, ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!!!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.