βαλτε και καμια φωτο![]()
επειδη ο sapilas επεσε σε οδηγικο ντελιριο, αν και πιστευω οτι εβγαλε κανα δυο φωτο απλα δεν θελει να τις ανεβασει τις κραταει για προσωπικο αρχειο και σε 50 χρονια θα τις βαζει στο παιχνιδι γνωσεων, περιμενουμε να ανεβουν απο το site της λεσχης απο επισημο φωτογραφοΑρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
επειδη ο sapilas επεσε σε οδηγικο ντελιριο, αν και πιστευω οτι εβγαλε κανα δυο φωτο απλα δεν θελει να τις ανεβασει τις κραταει για προσωπικο αρχειο και σε 50 χρονια θα τις βαζει στο παιχνιδι γνωσεων, περιμενουμε να ανεβουν απο το site της λεσχης απο επισημο φωτογραφο![]()
Mπα, αυτη τη φορά δεν έβγαλα ούτε μια Αλέξανδρε, αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!
Συντομα θα ανέβουν στο site της λέσχης και θα ποστάρω.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
να σε βοηθησω λιγο ρε Αρη? μιας κ ο μεσιε εφραιμιδης εδωσε το οκ για επισκεψιμοτητα... χεχεχε
Οι καλύτερες φωτογραφίες από το "5 in 1 - Classic Moto Rally" ανέβηκαν στο site των Κλασσικών www.classicbike.gr
![]()
στριβω, αρα υπαρχω..
Ναι μου ηρθε και mail αλλά προφανως εχει γίνει κάποιο μπλέξιμο και δεν εχουν ανεβει ακόμα. Υπαρχει το εικονίδιο του ραλλυ αλλα το link ειναι ανενεργό.Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
να σε βοηθησω λιγο ρε Αρη? μιας κ ο μεσιε εφραιμιδης εδωσε το οκ για επισκεψιμοτητα... χεχεχε
Οι καλύτερες φωτογραφίες από το "5 in 1 - Classic Moto Rally" ανέβηκαν στο site των Κλασσικών www.classicbike.gr
![]()
Οταν ανέβουν θα το ποσταρω.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν το εχω ανοιξει ακομα ειναι η αληθεια..
επαναπαυτηκα στα λογια μεγαλων αντρων...![]()
σορι!
![]()
στριβω, αρα υπαρχω..
εγω παντως τωρα μια χαρα φωτο βλεπω
ζηλια ζηλια....
![]()
http://www.classicbike.gr/content/pg...9_5_in_1_2011/
edit: για αλλη μια φορα πολυ ομορφες οι φωτογραφιες του, εχω την εντυπωση ολα τα events απο τα κλασσικα ο ιδιο τα καλυπτει.
Αρη πολλες συμμετοχες ε?
Ποσα ατομα εισασταν?
Η Ελλαδα εχει πολυ αρχαιολαγνεια τελικαμπραβο σε ολους σας
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Τι στυλ, τι άνεση......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι και που να εβλεπες και το road book μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Τι στυλ, τι άνεση......![]()
Πολύ καλύτερο απο της φωτό 42.![]()
:rotflmao:![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957