Ωραία ήταν χθες, τέλειος καιρός, καλή παρέα, καλοί αναβάτες μέσα στην πίστα, να έλειπαν και μερικές μλκιες αλλά τί να πω έχω αρχίσει να συμβιβάζομαι.
Ήταν η 2η φορά που μπήκα στο ενδιάμεσο γκρουπ και το καταευχαριστήθηκα. Πολύ καλό το επίπεδο, παραδόξως καμία πτώση και ούτε με ενόχλησε κανείς, καλοί χρόνοι (πρώτη φορά έβαλα πομπό για lap time) και πολύ δουλειά σε σώμα/βλέμμα.
Χαιρετίσματα στο παλικάρι με το λευκό street triple, που έχασε τα φρένα στην ευθεία, άνοιξε την γραμμή του και ξαναμπήκε με τσαμπουκά στην Κ6 ακριβώς στη γραμμή μου (δεν με πειράζει να περάσεις μπροστά, πρόσεχε όμως με αυτά που κάνεις) και στο παλικάρι με το μπλε R1, που βρεθήκαμε δίπλα δίπλα στην Κ6 και στιγμιαία χαιρετηθήκαμε (μάλλον δεν το περίμενες να μπω με μεγαλύτερη φόρα), ωραία πράγματα όμως.
Είχα ευτυχώς μία εντελώς ανώδυνη έξοδο στην Κ6 για να καταλάβω πόσο σημαντική είναι η πνευματική εγρήγορση (πόσο δίκιο είχες Αλέξη), αφού στιγμιαία το μυαλό μου κοιμήθηκε.
Επίσης ευχαριστώ Θοδωρή & Σπύρο που με πείσατε να βγάλω τους καθρέφτες, καθώς είδα έναν καινούργιο κόσμο πάνω στην μοτοσικλέτα (το παίρνω πίσω αυτό για τους ανοιχτούς καθρέφτες μέσα στην πίστα).
Η μόνη παραφωνία ήταν ένα mega scooter στο γκρουπ των αρχαρίων που έξυνε συνεχώς διπλό σταντ στην πλατεία και δεν άφησε αναβάτη που να μην τον ενοχλήσει (μόνο από πάνω τους δεν πέρναγε). Και όλα αυτά βρε κάγκουρα για να πεις στους φίλους σου ότι πέρναγες με το στούκερ τα SS σαν σταματημένα?
Άντε να είμαστε καλά (αν και δεν το βλέπω) να τα ξαναπούμε την Άνοιξη πάλι![]()
![]()
.
Μέχρι τότε, τα κεφάλια μέσα.
Edit 1 (thanks Εχετλαίε): Κυριακή 4/12
Edit 2: Ευχαριστώ το μέλος Desmo για το υπέροχο βίντεο![]()
![]()
![]()