Σελίδα 17 από 128 ΠρώτοΠρώτο ... 712131415161718192021222767117 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 1920

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Σας βλέπω (και σας ακούω....)ανόητα αλβανόπουλα που έχετε γεμίσει το Νέο Κόσμο με "μόνο ΑΕΚ"λες και ήταν η μάνα σας Πολίτισσα ή Σμυρνιά...και μετά να περνάτε τέζες με τα νομιμότατα παπιά σας από το παρκάκι ανάμεσα στα μωρά και τις μανάδες τους... και με βλέπω καμιά ώρα να με πιάνει καμιά κρίση,και να σας βουτήξω από το τσουλούφι να σας φέρω "σφυντίλα γυρουβουλιά",που έλεγε και ο Μπαρμπαγιώργος...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

σερ ειδα κ. Διατσιδα, απο κοντα...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Σας ειδα σημερα κατα τις 12 στην Μουδανιων στο υψος του cosmos
    μια τετραδα φουλ εξοπλισμενοι για βολτα
    διεκρινα ενα fz1 και ενα tiger..τα αλλα 2 δεν θυμαμαι τι ηταν
    καλες βολτες παντα

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    σας είδα στο λιμάνι της Αιδηψού 2 v-strom,ένα gsr,ένα bandit νομίζω και ένα fazer,κάπου είδα και ένα Ζ750 και μου είπατε ότι είστε απο Αθήνα και πήγατε εκρομή στον Αγ. Ιωάννη τον Ρώσο,καλούς δρόμους να έχετε
    κανείς απο εδώ;
    εγώ δυστηχώς ήμουν με κουτί...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dream_Z750
    σας είδα στο λιμάνι της Αιδηψού 2 v-strom,ένα gsr,ένα bandit νομίζω και ένα fazer,κάπου είδα και ένα Ζ750 και μου είπατε ότι είστε απο Αθήνα και πήγατε εκρομή στον Αγ. Ιωάννη τον Ρώσο,καλούς δρόμους να έχετε
    κανείς απο εδώ;
    εγώ δυστηχώς ήμουν με κουτί...
    τους χαιρετησα στο Δρυμωνα

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σε ειδα φιλαρακο με το τουμπανο το 990 και τα ψιλοειπαμε στο επομενο φαναρι αφοτου ξηγηθηκες αλμυρο φυστικι στο μαλακισμενο με το αμαξι στο υψος του κρατικου.καλους δρομους

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σε είδα χθες το απόγευμα ΚΑΡΙΟΛΗ ταρίφα αρχικά στη μιχαλακοπούλου να μου χώνεσαι από αριστερά και να με προσπερνάς στους 5 πόντους ενώ περνούσα άλλο αμάξι.
    Μετά στην ιλλισίων σε πέρασα στην κίνηση και μετά αφού θα μας έπιανε το φανάρι και δεν καλοχωρούσα για διήθηση έμεινα πίσω από το μπροστινό αμάξι και εσύ πάλι ρε κάριολε έρχεσαι και μου χώνεσαι στους 5 πόντους, δεν ήθελε πολύ να με πετάξεις κάτω. Τελικά δεν πέρασες, μετά γκάζωνες και κόλαγες πίσω μου και πας να περάσεις πάλι εκεί που δε χωράς.
    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ρε καριόλη αφού ΔΕ ΧΩΡΑΣ και να περάσεις ΠΑΛΪ ΘΑ ΚΟΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ.

Όταν σου είπα που πας άρχισες να βρίζεις και να λες ότι σου κόβω το δρόμο ένω μας είχε πιάσει κόκκινο. Α ρε ξύλο που έπρεπε να φας καριόλη. Ελπίζω να το χάρηκες το καροτσάκι που σε πήγα μετά το φανάρι μέχρι να μπεις Ζωγράφου...5χλμ/ω και να μη μπορείς να περάσεις από πουθενά. ΚΑΡΙΟΛΗ.

-Σε είδα και σένα μοντένας χθες να έχεις στεγνώσει από λάδια. Επίσης σε είδα να σου αλλάζω μπουζί και τώρα που έφτανα δουλειά να μου ξανακάνεις μπουκώματα. Κάτι δε μου αρέσει.
    Yamaha FZS 600

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    σας ειδα καμια καμια 10αρια μεσαια και μεγαλα ον-οφφ ,με χωματινο εξοπλισμο την κυριακη το πρωι ,στην αθηνων-λαμιας στην μαλακασα .

ελπιζω να περασατε παρα πολυ καλα στο βουνο ..

Δυο μέρες πάνω κάτω στο Χανιά-Ηράκλειο ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ !!!

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Είδα που μου ήρθε το σήμα της μηχανής και είπα να μπω να πω πως είστε....

ΑΛΗΤΕΣ και ΤΣΑΝΤΑΚΙΔΕΣ! :a29:

/ένας κουτάκιας.

σε ειδα κατα τη 1 το μεσημερι στην Μουδανιων να σταματας με το σκουτερ κ να με ρωτας αν εμεινα κ χρειαζομαι βοηθεια..
    ευτυχως δεν ειχα μεινει
    σε ευχαριστω και παντα ορθιος

Σας είδα και τους 3 πάνω στο τρανσαλπι που ειχε λιώσει απο το βάρος και έλιωσα και γω στα γέλια αλλά μετά σταμάτησα απότομα οταν ειδα οτι και οι 3 ήσασταν ακράνωτοι και μπαίνατε εθνική οδό ....έλεος ρε παιδιά...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Σε είδα σημερα το μεσημερι με το μαυρο sv1000s και τις aftermarket εξω απο την αλφα τραπεζα στο Ρεθυμνο. Μικροκαμωμενη, σαν να σε παιδευε λιγο το να "ξεπαρκαρεις" προς τα πισω αλλα μολις ξεκινησες ησουν "αερατη". Καλους δρομους να εχεις..

Ειναι λατρεια οι γυναικες με μηχανη τελικα...
    Quod me nutrit... me destruit.....

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    σε ειδα κοπελια με το ασημι παπι στα φαναρια λιγο πριν το γιοφυρο,εσυ δεν ειδες το αμαξι που εστριβε αριστερα και πηγες να το προσπερασεις...παλι καλα που δεν ετρεχες...σταματησα αλλα ειχες ηδη αρκετους γυρω σου και αφου σηκωσατε το παπι και ησουν οκ εφυγα...
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Σε είδα σήμερα πρωί πρωί, καθώς πήγαινα για δουλειά 300 m από το σπίτι μου & σε κεντρικότατο δρόμο, να ξεπαρκάρεις σαν αστραπή, λες και έβγαινες από pit stop, και να μου αφήνεις μισό μέτρο για ελιγμό.
    Ευτυχώς χώρεσα και τα κατάφερα, όταν δε πλησίασα στο παράθυρο του συνοδηγού μου έκανες με νεύμα συγνώμη. Ήσουν και ομορφούλα και δεν το συνέχισα...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF