Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: Μηχανη και παρεα

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    ας πω και γω την μλκια μου...

φιλε ειμαστε πανω κατω στην ιδια ηλικια(κλεινω τα 20 τον αλλο μηνα ) εγω καβαλαω ενα βροσακι.
    λοιπον στην ιδια πολυκατοικια με μενα, μενει ενα παλικαρι που ειμαστε στην ιδια σχολη,του εξηγηθηκα,οπως κανω και σε ολους,οτι δεν παιρνω αλλον πανω....

τωρα κανε το αλλο,βαλε τον εαυτο σου στην θεση του φιλου σου!μολις εχει παρει ο κολλητος σου διπλωμα και μηχανη.Ανεβαινεις?
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Μεγάλε αν έχουν πρόβλημα οι δικοί του, τότε μην τον ανεβάζεις. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Άσε να το οδηγήσεις, να το συνηθίσεις, να δουν και οι άλλοι ότι δεν κάνεις καγκουριές (αν δεν κάνεις ) και μετά θα έρθει από μόνο του το θέμα.

Όταν πρωτοπήρα το δίπλωμα του αυτοκινήτου πριν 6 χρόνια ο πατέρας του κολητού μου δεν ήθελε να μπαίνει στο αμάξι με μένα γιατί ήμουν των παντιλικίων τότε. Έφτασε ο άνθρωπος να παει στους δικούς μου να τους πει να μην τον βάζω μέσα (μιλάμε για αμάξι τώρα έτσι ). Ε και εγώ δεν τον έβαζα... Δε θα καθόμουν να σκάσω, ας ερχόταν με τα πόδια.Μετά από κάμποσο καιρό σιγά σιγά το ξεπέρασαν...
    Yamaha FZS 600

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    εγω ειμαι με τον allstarf σε αυτο ειπαμε 18......φιλε μου κανε οτι νιωθεις σωστο για σενα..αν νιωθεις αβολα η ανασφαλεις του το λες και τελος...οτι και αν κανεις κρανακι παντα και ολα τα σχετικα...
    Throttle that mysterious friend of ours

Aφραγκο Μελος Το avatar του/της Gms
    Αρχικά δημιουργήθηκε από o teos
    εγω ειμαι με τον allstarf σε αυτο ειπαμε 18......φιλε μου κανε οτι νιωθεις σωστο για σενα..αν νιωθεις αβολα η ανασφαλεις του το λες και τελος...οτι και αν κανεις κρανακι παντα και ολα τα σχετικα...
    μιας και λεμε για εξοπλισμο απο μπουφαν εχω αυτο και απο κρανος αυτο πιστευω ειμαι κομπλε(πολυ μπλε εχει πεσει βασικα και το μπουφαν εχει μπλε λεπτομεριες σαν στρουμφακι ειμαι).

ηθελα να κανω και εγω την διαφημιση μου χαχαχαχαχα:rotflmao:

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Μια χαρά είσαι.

Πάρε και κανα ζευγαράκι γάντια μα εύκολα βγαίνουν οταν σταματήσεις.

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Φιλε Gms,
    εγω οταν ειχα παρει το 1ο μου μηχανακι (xr 125) εκανα βολτες μονος μου μεχρι να του παρω τον αερα. Για κανενα μηνα δεν εβαζα 2ο ατομο πανω, και οποτε ειχε ελευθερο χρονο βολταρα μεχρι που εμαθα την βασικη συμπεριφορα. Μετα, οταν αισθάνθηκα ανετα εβαλα 2ο ατομο επανω κ αυτο παντα με κρανος κ πολυ προσεκτική οδηγηση.

ΥΣ Ασχετο, πληροφορικη ασοεε εισαι?

Aφραγκο Μελος Το avatar του/της Gms
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
    Φιλε Gms,
    εγω οταν ειχα παρει το 1ο μου μηχανακι (xr 125) εκανα βολτες μονος μου μεχρι να του παρω τον αερα. Για κανενα μηνα δεν εβαζα 2ο ατομο πανω, και οποτε ειχε ελευθερο χρονο βολταρα μεχρι που εμαθα την βασικη συμπεριφορα. Μετα, οταν αισθάνθηκα ανετα εβαλα 2ο ατομο επανω κ αυτο παντα με κρανος κ πολυ προσεκτική οδηγηση.

ΥΣ Ασχετο, πληροφορικη ασοεε εισαι?
    Και εγω το ιδιο σκεφτομαι απλα η αληθεια ειναι οτι οδηγαγα και πριν και τον γενικο αερα της μηχανης νομιζω τον εχω απλα το θεμα μου ειναι οτι ειμαι αναμεσα στον φιλο μου και τους γονεις του.Ναι ειμαι στο πρωτο ετος με την μηχανη πηγαινω καθε μερα απο Καλλιθεα.

starship crew member
    οσο καλος κι αν γινεις, οτι και να φορας αν κανει μαλακια καποιος τριτος κι ο κολλητος σου σπασει το μικρο του νυχακι θα εχεις να αντιμετωπισεις τους δικους του...
    εισαι ετοιμος για κατι τετοιο? το θελεις ?
    τωρα για το οτι στην παρεα σου εχουν αλλεργια στις μηχανες, να ξερεις οτι τωρα που πηρες, η παρεα σου θα μεγαλωσει !
    designed by a genius
    built by a craftsman
    ridden by a twat

Παλαιό μέλος
    Δεν υπαρχει καποια συγκεκριμενη συμβουλη αγαπητε Gms,οσα σου ειπαν τα παιδια παραπανω ειναι σωστα,αυτο που πρεπει να λαμβανεις υποψη σου ειναι οτι στην μηχανη 1καβαλο μιλαμε για εναν ανθρωπο πληρως εκτεθημενο σε ολα,στο 2καβαλο γινεστε 2,με γνωμονα αυτο πραττεις.

Νυχτερινό μέλος Το avatar του/της chriscrypton

Re: Μηχανη και παρεα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gms
    Λοιπον ειμαι 18 χρονων και μολις απεκτησα την πρωτη μου μηχανη(cbr 125) και εχω ερθει αντιμετοπος με το εξης προβλημα.Κανενας αλλος απο τη παρεα μου δε καβαλαει και το χειροτερο δεν τους αφηνουν οι δικοι τους ουτε διπλα να περασουν απο μηχανη.Και εγω τωρα εχω τον κολιτο μου που μου ζηταει να τον παω βολτα ξερωντας οτι οι γονεις τους ειναι καθετοι στο θεμα μηχανη.Τι να κανω?

Kαταρχην να σε συγχαρω για την συνειδητοποιημενη αντιμετωπιση του γεγονοτος οτι καβαλας μοτοσυκλετα.
    Οντας ,στην εφηβικη μου ηλικια ΠΑΝΤΑ ο ''δικαβαλος''του κολλητου μου που αλλαζε μοτο καθε χρονο,και υστερα απο πολυ τυχη μεσα απο πολλες ατυχες στιγμες (που προκαλεσαμε..) αποφυγε εφε και καγκουριες και συμφωνω με τους προλαλησαντες,ειδικα στο θεμα του να συνηθισεις μονος σου τη μοτο πρωτα και μετα να παρεις δικαβαλο,,
    Σπεύδε βραδέως..

Απροσάρμοστος Το avatar του/της railDG
    Κανονικά εφόσον δεν του επιτρέπουν οι δικοί του μόνος του θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν θα ανέβει.Αλλά και πάλι ενηλικιωθήκατε κι ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη του εαυτού του.
    Προειδοποίησέ τον,πες του ότι δεν είναι δική σου ευθύνη ό,τι κι αν συμβεί,διοτι είσαι άπειρος κι από 'κει και πέρα το ''κρίμα'' στο λαιμό του.Αν ανέβει απλώς να είσαι 2 φορές προσεκτικός απ'ό,τι συνήθως.
    Αν πάλι φοβάσαι να ανέβει και δεν θέλεις να το ρισκάρεις ξεκαθάρισέ το.Δική σου η μηχανή δική σου κι η επιλογή.
    Ξύπνα...φτάσαμε...!

Μέλος Το avatar του/της fotis3
    Αρχικά δημιουργήθηκε από railDG
    Κανονικά εφόσον δεν του επιτρέπουν οι δικοί του μόνος του θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν θα ανέβει.Αλλά και πάλι ενηλικιωθήκατε κι ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη του εαυτού του.
    Προειδοποίησέ τον,πες του ότι δεν είναι δική σου ευθύνη ό,τι κι αν συμβεί,διοτι είσαι άπειρος κι από 'κει και πέρα το ''κρίμα'' στο λαιμό του.Αν ανέβει απλώς να είσαι 2 φορές προσεκτικός απ'ό,τι συνήθως.
    Αν πάλι φοβάσαι να ανέβει και δεν θέλεις να το ρισκάρεις ξεκαθάρισέ το.Δική σου η μηχανή δική σου κι η επιλογή.

+1000

Νυχτερινό μέλος Το avatar του/της chriscrypton
    Kαι λιγο Χουμορ..αυτη η δικαβαλια ειναι ιδανικη....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	goat.jpg 
Προβολές:	97 
Μέγεθος:	72,9 KB 
ID:	246144
    Σπεύδε βραδέως..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS

Re: Μηχανη και παρεα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gms
    Λοιπον ειμαι 18 χρονων και μολις απεκτησα την πρωτη μου μηχανη(cbr 125) και εχω ερθει αντιμετοπος με το εξης προβλημα.Κανενας αλλος απο τη παρεα μου δε καβαλαει και το χειροτερο δεν τους αφηνουν οι δικοι τους ουτε διπλα να περασουν απο μηχανη.Και εγω τωρα εχω τον κολιτο μου που μου ζηταει να τον παω βολτα ξερωντας οτι οι γονεις τους ειναι καθετοι στο θεμα μηχανη.Τι να κανω?
    ν αλλάξεις παρέα...

(και μακριά από γκόμενες που δεν ξέρουν από μηχανάκια, θα καταλύξεις να γράφεις, η κοπέλα μόνο 400 χλμ μπορεί να κάνει και άλλα τέτοια)

Φύγε όσο προλαβαίνεις...
    :rotflmao:

Ιστιοπλοϊκό μέλος Το avatar του/της Anastasia91
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Gms Προβολή μηνύματος
    αν και απανταω λιγο αργα θα θελα να πω και γω την δικη μου περιπτωση.
    Οι δικοι μου ουτε να ακουσουν δε θελουν για μηχανη, σκοτωθηκε ενας φιλος τους παλαιοτερα με παπακι και εκτοτε ουτε λογος για δικυκλο ποσο μαλλον για μηχανη.. Αμ ελα που ο φιλος μου εχει μηχανη και ειναι το μοναδικο του μεσο μετακινησης. Οι γονεις με το που το ακουσαν επαθαν πεντε εγκεφαλικα, εξαρχης καθετοι στην αρχικη τους θεση. Για να μην στα πολυλογω καθως σπουδαζουμε και οι δυο στο ιδιο μερος μακρια απο τα σπιτια μας και μιας και ξερω οτι ο οδηγος δεν κανει καγκουριες και εχει ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ αποφασισα να αψηφησω τους γονεις μου (καλως η κακως). Κατευθειαν ομως αγορασα κρανος μπουφαν κλπ γτ δε θελω να προκαλω την τυχη μου.
    Τωρα αν ο φιλος σου ανεβαινει συχνα στη μηχανη σου απαραιτητο ειναι το κρανος και στο κατω κατω δεν εισαι γονιος του να του πεις αν θα ανεβει η οχι, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι απλα να προσεχεις ακομα περισσοτερο. Δε γινεται οι γονεις να κλεινουν τα παιδια τους σε μια γυαλα για να μην παθουν τπτ γτ αν δεν ανεβει σε σενα σιγουρα θα ανεβει σε καποιον αλλον αργοτερα.
    Οι 4 ρόδες ταξιδεύουν το σώμα, οι 2 την ψυχή.. :a51:

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μηχανή και Γυναίκα!
    από alximistis στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 113
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2007, 12:55
  2. ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ!
    από BILLWANTED στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2006, 16:00
  3. Μηχανη και οι σχεσεις με τους γυρω μας