Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 48

Θέμα: ο 10λογος του μηχανοβιου!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ο 10λογος του μηχανοβιου!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctoR_k6
    Πιο αργα απο ταριφα μεσα στην κινηση και με παπι...
    Αυτα τα δυο δεν πανε μαζι φιλε μου...
    Το κατάλαβα αυτό! Από εδώ και πέρα δε θα υπολογίζω αν θα με πιάσει τελικά το φανάρι ή όχι, πάντα ένα κλικ πιο γρήγορα!!

Το κακό ήταν ότι αυτός κόλαγε πίσω μου , μάρσαρε, πήγε να με πετάξει κάτω και όλα αυτά μόνο και μόνο για να μπει στη θέση μου, πιο μπροστά ή πιο γρήγορα δε μπορούσε να πάει , είχε αυτοκίνητα μπροστα. Όταν μας έπιασε το φανάρι του κάνω "Που πας, θα μας σκοτώσεις". Και άρχισε και έβριζε. Έφαγε το μουτζίδι του και συνέχισε να βρίζει, οπότε μου την έδωσε και εμένα, μετά το φανάρι βάζω πρώτη, κάθομαι στη μέση του δρόμου και τον πήγαινα καρότσι για καμια 200αρια μέτρα.
    Yamaha FZS 600

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ο 10λογος του μηχανοβιου!

Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
    Όταν μας έπιασε το φανάρι...
    Δεν χρειαζεται πολλα λογια, ουτε να σκας, παιρνεις τον καθρευτη για ενθυμιο

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ο 10λογος του μηχανοβιου!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Δεν χρειαζεται πολλα λογια, ουτε να σκας, παιρνεις τον καθρευτη για ενθυμιο
    Έχω πινακίδα φανερή και σταθερή και η πρώτη μου με δικάβαλο δε τη λες ότι "γ@..ει".
    Yamaha FZS 600

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ο 10λογος του μηχανοβιου!

Έχω πινακίδα φανερή και σταθερή και η πρώτη μου με δικάβαλο δε τη λες ότι "γ@..ει".
    Ποιος ειπε να τρεξεις... Το χειροτερο ειναι αυτο... Αποφευγουμε καταδιωξη σε καθε περιπτωση, μη σκοτωθουμε κιολας.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ο 10λογος του μηχανοβιου!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Ποιος ειπε να τρεξεις... Το χειροτερο ειναι αυτο... Αποφευγουμε καταδιωξη σε καθε περιπτωση, μη σκοτωθουμε κιολας.
    Αν δεν τρέξεις μένει ή τελικά μετά τον καθρέφτη να πρέπει να πλακώσεις και τον ταρίφα στο ξύλο, ή απλά να μην φας ούτε τον καθρέφτη και να αρκεστείς στην πενταδάκτυλη.

Ε δε θα κάτσω να σκάσω για έναν ταρίφα. Δεν του αξίζει. Άστον με τη μούτζα του και το καροτσάκι που τονο πήγαινα μετά να βράζει.
    Yamaha FZS 600

Ειδικα οι ταριφες ειναι θρασυδειλοι ρε.. Εχουν μαθει να βριζουν με το παραμικρο, ειναι η καθημερινοτητα τους, μολις αλλαξει η ρουτινα ειναι επιφυλακτικοι

Τι μΕ θυμησες τωρα, το ειχα κανει σε εναν καραγκιοζη με οκταβια παλιοτερα κ ημουν με τροπεριά, οχι μονο δεν βγηκε, αλλα περιμενε να φυγω για να μαζεψει τον καθρεπτη... :a5:

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    E όχι, για μια τιμή ζούμε..! :rotflmao:
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Παλαιό μέλος
    Η αγαπητή φάρα των ταξιτζήδων, έχει ένα καλό: από τη θέση που παίρνει στο δρόμο, από τα χέρια που δεν φαίνονται στο τιμόνι, σου δίνει προειδοποιητικά σημάδια για το ποιόν αυτού που οδηγεί... Στο δείχνει ο άνθρωπος: "τώρα εδώ είμαι εγώ και στα τέτοια μου σας γράφω". Δεν μπορείς να πεις, είναι και αυτό μια επικοινωνία...

Κατά τ' άλλα, κάθε δρόμος έχει μια "ροή". Είναι ένα περίεργο πράγμα, το οποίο είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι.
    Αν πηγαίνεις με ταχύτητα λίγο πάνω απ αυτή και τσεκάρεις και λίγο τι γίνεται πίσω, έχεις καλές πιθανότητες.
    Αν πηγαίνεις γαμητός ή σβηστός, έχεις ένα μερίδιο ευθύνης (εντάξει, λίγο υπερβολικό).
    Θέλω να πω, βγαίνεις στην Καβάλας και πας δεύτερη λωρίδα με 40-50..."δικαίωμά" σου αλλά δεν αντιλαμβάνεσαι που είσαι και τι μπορεί να γίνει αν γαμάς όλη την κυκλοφορία...
    Είσαι Λαυρίου και σπας 3ες..πάλι είσαι εκτός τόπου.

Και οταν δεν υπάρχει καθόλου αυτή η ροή, πχ άδειος δρόμος, τότε είναι που πρέπει να φοβάσαι

[πολλοί ταρίφες το βράδυ είναι "φορτωμένοι", οπότε ο καθείς κάνει τα κουμάντα του]

Αρχικά δημιουργήθηκε από alres

Με παρακολουθείς;

Αφού έχω αυτόματο, πως σπάς 3ες

Η αγαπητή φάρα των ταξιτζήδων, έχει ένα καλό: από τη θέση που παίρνει στο δρόμο, από τα χέρια που δεν φαίνονται στο τιμόνι, σου δίνει προειδοποιητικά σημάδια για το ποιόν αυτού που οδηγεί... Στο δείχνει ο άνθρωπος: "τώρα εδώ είμαι εγώ και στα τέτοια μου σας γράφω". Δεν μπορείς να πεις, είναι και αυτό μια επικοινωνία...

Κατά τ' άλλα, κάθε δρόμος έχει μια "ροή". Είναι ένα περίεργο πράγμα, το οποίο είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι.
    Αν πηγαίνεις με ταχύτητα λίγο πάνω απ αυτή και τσεκάρεις και λίγο τι γίνεται πίσω, έχεις καλές πιθανότητες.
    Αν πηγαίνεις γαμητός ή σβηστός, έχεις ένα μερίδιο ευθύνης (εντάξει, λίγο υπερβολικό).
    Θέλω να πω, βγαίνεις στην Καβάλας και πας δεύτερη λωρίδα με 40-50..."δικαίωμά" σου αλλά δεν αντιλαμβάνεσαι που είσαι και τι μπορεί να γίνει αν γαμάς όλη την κυκλοφορία...

Και οταν δεν υπάρχει καθόλου αυτή η ροή, πχ άδειος δρόμος, τότε είναι που πρέπει να φοβάσαι

[πολλοί ταρίφες το βράδυ είναι "φορτωμένοι", οπότε ο καθείς κάνει τα κουμάντα του]
    Δε μιλάμε για καβάλας με 40. Μιλάμε για την Ιλλισίων, δρόμος με ΜΙΑ λωρίδα και όχι άδειος. Να έχει κίνηση μπροστά, οπότε και να με περνούσε απλά θα καθόταν δίπλα μου, δεν είχε πουθενα να πάει. Ούτε καθυστερούσα την κυκλοφορία (πριν τον παω καροτσάκι τον κερατά) ούτε πήγαινα πιο γρήγορα. Απλά ακολουθούσα στη μέση το προπορευόμενο αυτοκίνητο μέχρι να σταματήσουμε στο φανάρι και θα τους περνούσα εκεί άνετα.
    Yamaha FZS 600

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Με παρακολουθείς;

Αφού έχω αυτόματο, πως σπάς 3ες

Ανοιγοκλείνεις το γκάζι με πείσμα, βγάζοντας το ένα κ@λωμέρι προς τα έξω, αφού πρώτα έχεις κολλήσει στο τιμόνι για να ελαφρύνει το πίσω...

Ανοιγοκλείνεις το γκάζι με πείσμα, βγάζοντας το ένα κ@λωμέρι προς τα έξω, αφού πρώτα έχεις κολλήσει στο τιμόνι για να ελαφρύνει το πίσω...
    Άμανε σε τσιαγιώσω με το σκούτερ δε θα τα λες αυτά :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Δε μιλάμε για καβάλας με 40. Μιλάμε για την Ιλλισίων, δρόμος με ΜΙΑ λωρίδα και όχι άδειος. Να έχει κίνηση μπροστά, οπότε και να με περνούσε απλά θα καθόταν δίπλα μου, δεν είχε πουθενα να πάει. Ούτε καθυστερούσα την κυκλοφορία (πριν τον παω καροτσάκι τον κερατά) ούτε πήγαινα πιο γρήγορα. Απλά ακολουθούσα στη μέση το προπορευόμενο αυτοκίνητο μέχρι να σταματήσουμε στο φανάρι και θα τους περνούσα εκεί άνετα.
    Ναι ρε, η κάστα αυτή σου λέω δεν παλεύεται...Είναι όλοι σταματημένοι λόγω κίνησης και ενώ αρκετοί κάνουν μανούβρες για να περάσεις...τσουπ κολλάνε 15 μηχανάκια πίσω από το κίτρινο..ρε καλέ μου ρε χρυσέ μου..βούδας

(βέβαια να πω τη μαλακία μου, αν δούλευα 12 ώρες καθιστός πίσω από τιμόνι, δεν ξέρω αν θα έκανα μανούβρες διευκόλυνσης συνέχεια...)

Συνήθως αυτοί που βοηθάνε την κατάσταση είναι όσοι είναι νέοι ή όσοι οδηγάνε μερσεντικά στην πένα...(γιατί φοβούνται το 500αρικο που θα πάει ο καθρέφτης)

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Άμανε σε τσιαγιώσω με το σκούτερ δε θα τα λες αυτά :rotflmao:
    χωρίς καθρέφτες, σέλα, φλας, σχάρα, πατάκια πίσω, τάπα εξάτμισης, με 300ml βενζίνης μόνο...

σ έχω σου λέω

(άσε πάντως γιατί κάτι 250αρακια στα πρώτα 80-100μέτρα με ρωτάγανε πόσο έχει :rotflmao: )

Σοβαρά τώρα, κάθε πρωί ανεβαίνω την Καποδιστρίου κατά τις 6:30 και πάω με 50-60, καθώς
    δεν έχει κανένα νόημα να ανοίγω και να σταματάω σε κάθε φανάρι.

Το ίδιο και στη Λαυρίου από το Σταυρό ως λίγο πριν τη Παιανία (που έχει φανάρια).

Πιάνω δεξιά, αλλά η ψυχούλα μου σκιρτάει καθώς όλοι προσπερνάνε για να πάνε να σταματήσουν
    απότομα στο επόμενο φανάρι και φτου κι απ την αρχή.

Αποτέλεσμα; Μονίμως είμαι στο τελευταίο φανάρι μαζί με όοοολους τους γΛήγορους και τελικά
    φτάνω πρώτος με διαφορά στο στενό που στρίβω.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. οι νέες μπότες του γέρου μηχανόβιου...
    από Nostra στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2011, 12:21
  2. Η ΦΑΤΝΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΥ
    από AUFGEBRACHT στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2010, 15:09
  3. Στα μουστάκια του μηχανόβιου
    από TEOkaip7 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2008, 09:43
  4. Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΥ