Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
ponies:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
ponies:rotflmao:
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΚ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΥΤΟ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΘΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΟ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΙΤΗΡΑ ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ
![]()
![]()
Να χαρείς, γράφε κανονικά (με σημεία στίξης, πλήρεις προτάσεις και όχι κεφαλαία). Εκτός του ότι ζητάς βοήθεια και περιμένεις από τους άλλους να διαβάσουν τι γράφεις, εγώ που ενδιαφέρομαι πρέπει να διαβάσω τρεις φορές τι λες για να καταλάβω τι εννοείς.
Kαλα ντε,μην φωναζεις ,καταλαβα συγνωμμη αλλα ειμε της καπονας οταν οι αλλοι πηγεναν σχολειο εγω επαιζα στα πανυγηρια χεχεχε.(εχω και τα γενεθλεια μου σημερα).![]()
![]()
Και πρεπει να βρω αυτο το πραματακι ,και αντε βρεστω τωρα ....Εαν εχετε καπου ,κατι, καποιον για να το βρω θα ειμε υποχρεως ,ευχαριστω.
Ρώτα και στον (Φτου κακα) Σαρακάκη...
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Σαρακακη α.β.ε.ε. χεχε εχει την αντιπροσωπεια της honda για να ρωτησω ,μπα για κανα μεταχ με κοβο καπου θα ξετρυποσω σε κανα μοτο τρακα κλπ.![]()
Έχε το νου σου και σε κανένα eBay ή κοίτα μήπως κανένας ιδιώτης διαλύει τη μηχανή του, γιατί όπου είχα κοιτάξει εγώ για κάτι ψιλά δικά μου δε συνέφερε. Πιο φθηνά πήρα απ'έξω μαζί με τα μεταφορικά.
Νομιζω οτι ειναι η καλυτερη ιδεα ,μαλλων να ψαχτω απο ebay η εδω ελλαδα σε μεταχ και ξερεισ βρηκα πριν καμια εβδομαδα την πλεξουδα στα 50 ευρο οπως και επισης τον ανορθωτη παλι στα 50 τον οποιο θα παρω σε κανα δυο εβδομαδες,γιατι περιμενω το τιμονη και τους καβαλαριδες αυτη την εβδομαδα ,παλι μεταχ απο Συρο .Οποτε ασ εβελπιστω οτι ο τυπος θα εχει και το κομματη αυτο (απο μοτο τρακα)..
Λογικα την κατσκευη που θελεις 1-σε-2 μπορει να στην φτιαξει ενας εξατμισας και μαλιστα ευκολα. Απο την αλλη, ειναι καλλιτερα να υπαρχει μεταξυ της χοανης και του καρμπ σωληνωση και να μην ειναι η χοανη(ες) κατευθειαν πανω στα καρμπ γιατι μπορεις να δημιουργησεις ετσι καποιο συντονισμο που θα σε βοηθησει σε ροπη στα χαμηλο-μεσαια.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Βλέπω πως κάνει 57 ευρωπουλάκια.
Άν σκεφτείς ότι η Χόντα για μικρότερες και πιο ασήμαντες μαλακιούλες,χρεώνει ένα σωρό λεφτά..
Υ.Γ Χώρια τα μεταφορικά.
Καλημερα παιδια Εrndi που βρηκες το πραματακι 57 ευρο εχεις την σελιδα να το δω ,σε ευχαριστω..Τελικα υπαρχει και ηλυση να το φτιαξω εφοσων εχω της σωληνες που κουμπονουν μπορο να φτιαξω σε εναν εξατμησα το κομματι περιπου οπως ειταν τησ μαμας και να κουμποσο την φιλτροχωανη επανω .Σημερα θα σας βγαλω και φοτω απο το εργαλειο .
Παιδια βρhκα αλλο ενα ωραιο side με φτηνα και ωραια πραγματακια για μηχανες
http://japan.webike.net