Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: ΦΙΛΤΡΟΧΩΑΝΗ ΣΤΟ Honda Stead

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
    ponies
    :rotflmao:
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΚ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΥΤΟ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΘΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΟ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΙΤΗΡΑ ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Να χαρείς, γράφε κανονικά (με σημεία στίξης, πλήρεις προτάσεις και όχι κεφαλαία). Εκτός του ότι ζητάς βοήθεια και περιμένεις από τους άλλους να διαβάσουν τι γράφεις, εγώ που ενδιαφέρομαι πρέπει να διαβάσω τρεις φορές τι λες για να καταλάβω τι εννοείς.

Kαλα ντε,μην φωναζεις ,καταλαβα συγνωμμη αλλα ειμε της καπονας οταν οι αλλοι πηγεναν σχολειο εγω επαιζα στα πανυγηρια χεχεχε.(εχω και τα γενεθλεια μου σημερα).

Εγώ φωνές;... ΠΟΤΕ!

Πολύχρονος

Ευχαριστω τα καλυτερα ευχωμε και σε εσενα .
    Λοιπων τελικα αυτο που μου λυπη απο ολο το συστημα εινε αυτο.στο οποιο πανε και κουμπονουν η δυο σωληνες απο της εισαγωγες του καρμπυρατερ ,και εκει επανω θα κουμποσο την φιλτροχωανηηηηηηηηη!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	chamber-air-c_medium17251mr1300-01_75ae.jpg 
Προβολές:	96 
Μέγεθος:	8,0 KB 
ID:	241378

Και πρεπει να βρω αυτο το πραματακι ,και αντε βρεστω τωρα ....Εαν εχετε καπου ,κατι, καποιον για να το βρω θα ειμε υποχρεως ,ευχαριστω.

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Ρώτα και στον (Φτου κακα) Σαρακάκη...
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Σαρακακη α.β.ε.ε. χεχε εχει την αντιπροσωπεια της honda για να ρωτησω ,μπα για κανα μεταχ με κοβο καπου θα ξετρυποσω σε κανα μοτο τρακα κλπ.

Έχε το νου σου και σε κανένα eBay ή κοίτα μήπως κανένας ιδιώτης διαλύει τη μηχανή του, γιατί όπου είχα κοιτάξει εγώ για κάτι ψιλά δικά μου δε συνέφερε. Πιο φθηνά πήρα απ'έξω μαζί με τα μεταφορικά.

Νομιζω οτι ειναι η καλυτερη ιδεα ,μαλλων να ψαχτω απο ebay η εδω ελλαδα σε μεταχ και ξερεισ βρηκα πριν καμια εβδομαδα την πλεξουδα στα 50 ευρο οπως και επισης τον ανορθωτη παλι στα 50 τον οποιο θα παρω σε κανα δυο εβδομαδες,γιατι περιμενω το τιμονη και τους καβαλαριδες αυτη την εβδομαδα ,παλι μεταχ απο Συρο .Οποτε ασ εβελπιστω οτι ο τυπος θα εχει και το κομματη αυτο (απο μοτο τρακα)..

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Λογικα την κατσκευη που θελεις 1-σε-2 μπορει να στην φτιαξει ενας εξατμισας και μαλιστα ευκολα. Απο την αλλη, ειναι καλλιτερα να υπαρχει μεταξυ της χοανης και του καρμπ σωληνωση και να μην ειναι η χοανη(ες) κατευθειαν πανω στα καρμπ γιατι μπορεις να δημιουργησεις ετσι καποιο συντονισμο που θα σε βοηθησει σε ροπη στα χαμηλο-μεσαια.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Βλέπω πως κάνει 57 ευρωπουλάκια.
    Άν σκεφτείς ότι η Χόντα για μικρότερες και πιο ασήμαντες μαλακιούλες,χρεώνει ένα σωρό λεφτά..

Υ.Γ Χώρια τα μεταφορικά.

Καλημερα παιδια Εrndi που βρηκες το πραματακι 57 ευρο εχεις την σελιδα να το δω ,σε ευχαριστω..Τελικα υπαρχει και ηλυση να το φτιαξω εφοσων εχω της σωληνες που κουμπονουν μπορο να φτιαξω σε εναν εξατμησα το κομματι περιπου οπως ειταν τησ μαμας και να κουμποσο την φιλτροχωανη επανω .Σημερα θα σας βγαλω και φοτω απο το εργαλειο .

Παιδια βρhκα αλλο ενα ωραιο side με φτηνα και ωραια πραγματακια για μηχανες

http://japan.webike.net

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι λαδια ειναι καλυτερα να βαλω στο Honda Innova?
    από clyde2 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2009, 09:45
  2. τι λάδια βάζουν στο innova της Honda ?
    από gozntari στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2008, 15:50
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2008, 15:03
  4. Κάποιος έχει το Honda του στο συνεργείο...
    από Tropeas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2007, 20:41
  5. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2006, 08:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ