Καλησπερα,
Την προηγουμενη πεμπτη μετα απο πολυ αγωνα να μαζεψω τα χρηματα...απεκτησα ενα ktm 690 enduro 2008 με 7000 χλμ. Η μηχανη γενικα ηταν σε καλη κατασταση (ο προηγουμενος ιδιοκτητης ειπε οτι τα λαδια δεν εχουν κανει 1000 χλμ.) και μετα απο επισκεψη σε καταστημα ktm μου ειπαν βαση του αρ. πλαισιου οτι δειχνει οκ!
Εγω ομως επειδη με αυτα που εχω δει και εχω ακουσει λεω κατσε να αλλαξω λαδια προληπτικα.
Πηρα λαδια και πηγα σε ενα φιλο να τα αλλαξω και να της κανω και ενα πλυσιματακι για να τσεκαρω στην πορεια για διαρροες.
Οτα ξεκινησα να λυνω την πλαινη βιδα εβγαινε πολυ δυσκολα και αρχισα να ανυσηχω.....η υποθεση δεν εδειχνε να πηγαινει καλα και βγηκα αληθινος....Το σπειρωμα ειχε διαλυθει γιατι προφανως καποιος νομιζε οτι σφιγγει ροδα απο τρακτερ....(δε ξερω αν ηταν ιδιοκτητης η μηχανικος αλλα σιγουρα ηταν ασχετος). Το θεμα ειναι οτι εγω εγινα τουρκος (ουτε 500 χλμ δεν εχω κανει ρε που..τη μου) και μετα στεναχωρηθηκα παρα πολυ...και εμεινα και χωρις μηχανη..!!!![]()
Σας παρακαλω δωστε γνωμες.....!!!! Εγω λεω να βρω καποιον να μου περασει helicoil (λενε οτι γινεται πιο γερο και απο πριν) αν γινεται... για να βαλω και την ιδια βιδα. Πηρα ενα μηχανουργειο που ειναι στο Γερακα πισω απο το Careffour και μου ειπε να το παω Πεμπτη να μου το φτοιαξει. Εχω ομως ενδοιασμους (φοβαμαι επειδη δεν θα λυθει θα γινει επιτοπου, μην πεσουν τιποτα γρεζια μεσα στο μοτερ κτλ) γενικα για αυτο και ρωταω εδω...!!! Παρακαλω δωστε τα φωτα σας.
Ημουν παντα υπερ του μεταχειρισμενου, ειναι αληθεια....και τωρα το ξανασκεφτομαι...αλλα και αυτο το πραγμα σε τετοια μηχανη του 2008 δεν το περιμενα.
Ευχαριστω για την υπομονη σας,
Γιαννης