Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: CBF1000abs ΄07 βαλβίδα νεκράς

Unhappy CBF1000abs ΄07 βαλβίδα νεκράς

Γειά χαρα σας
    Θα ηθελα να ρωτήσω αν εχει αντιμετωπίσει κανείς σας πρόβλημα με την βαλβίδα ενδειξης της νεκράς(πράσινο λαμπάκι)
    Η Honda λέει να κατέβει ο κινητήρας για αλλαγή!!!!!! Θα τρελαθούμε τελείως ετσι?
    Το αντιμετώπισε κανείς αυτό το θέμα?
    Μια βοήθεια Please !!!!!!
    Politeknos

Παλαιό μέλος Το avatar του/της κάφρος
    Είμαι κάτοχος μοντέλου 08 με c-abs.Δεν αντιμετώπισα κάτι τέτοιο μέχρι τώρα.Ένα σωρό άλλα, αλλά όχι κατι τέτοιο.
    cbf 1000
    τον γάτο μου τον λένε Κλάκη... :a018

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    δηλαδή όταν βάζεις νεκρά δε σου εμφανίζει στα όργανα ότι έχει νεκρά? η δεν σου μπαίνει καθόλου η νεκρά πράγμα πολύ δύσκολο να συμβεί.μήπως είναι κάποιο ηλεκτρολογικό πρόβλημα?
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Σιωπηλό Μέλος Το avatar του/της Zeus_46
    Honda CBF 1000 '08 . Το ίδιο πρόβλημα , μου την άλλαξαν στο service χωρίς να κατέβει τπτ με κόστος 30-35 ευρώ αν θυμάμαι καλά . Μην αγχώνεσαι φίλος ....
    Money talks and bullshit walks . . .

Αρχικά δημιουργήθηκε από Billymuse
    δηλαδή όταν βάζεις νεκρά δε σου εμφανίζει στα όργανα ότι έχει νεκρά? η δεν σου μπαίνει καθόλου η νεκρά πράγμα πολύ δύσκολο να συμβεί.μήπως είναι κάποιο ηλεκτρολογικό πρόβλημα?
    Καλημέρα φίλε μου
    Οταν βάζω νεκρά την παίρνει πάντα , το πρόβλημα ειναι με τη βαλβίδα(σένσορα) που μόλις ζεσταθει λίγο ο κινητήρας ,τρεμοσβήνει το πράσινο λαμπάκι με το αποτέλεσμα η μηχανή να δείχνει οτι εχει ταχύτητα στο κιβώτιο,ενώ εχει νεκρά.
    Politeknos

CBF 1000

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Zeus_46
    Honda CBF 1000 '08 . Το ίδιο πρόβλημα , μου την άλλαξαν στο service χωρίς να κατέβει τπτ με κόστος 30-35 ευρώ αν θυμάμαι καλά . Μην αγχώνεσαι φίλος .... [

Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση

Τη βαλβίδα την βρήκα,το θέμα ειναι πως αλλάζει!!!!! Σε ποιό συνεργείο πήγες? Η αγορά της βαλβίδας ειναι περίπου 20 ευρο. Αν μπορείς δώσε μου παραπάνω πληροφορίες σε παρακαλώ .
    Politeknos

Re: CBF1000abs ΄07 βαλβίδα νεκράς

Αρχικά δημιουργήθηκε από politeknos
    Γειά χαρα σας
    Θα ηθελα να ρωτήσω αν εχει αντιμετωπίσει κανείς σας πρόβλημα με την βαλβίδα ενδειξης της νεκράς(πράσινο λαμπάκι)
    Η Honda λέει να κατέβει ο κινητήρας για αλλαγή!!!!!! Θα τρελαθούμε τελείως ετσι?
    Το αντιμετώπισε κανείς αυτό το θέμα?
    Μια βοήθεια Please !!!!!!

Αν μπορεί κάποιος που ειχε το ιδιο πρόβλημα να μου συστήσει κάποιο συνεργείο !!!!!!!
    Ο φίλος ο Hamshire νομίζω.
    Politeknos

Σιωπηλό Μέλος Το avatar του/της Zeus_46
    Μιλάμε για το ίδιο πρόβλημα ακριβώς . Το κιβώτιο δεν παρουσιάζει τπτ απλά μετά από κάποια συγκεκριμένα λεπτά λειτουργίας ''σβήνει το πράσινο λαμπάκι'' και δεν ξέρεις αν έχει μέσα νεκρά ή όχι . Εγώ πάω την μηχανή για service στο Ν.Ηράκλειο στην ATS moto στην πλαπούτα . Εξαιρετικοί και γρήγοροι . Μέσα στο service μου άλλαξαν και την βαλβίδα χωρίς πολλά ...
    Money talks and bullshit walks . . .

Ευχαριστώ πολύ φίλε
    Ησουν σαφέστατος. Να ειστε ολοι καλα για την βοήθεια.
    Politeknos

Wink

:rotflmao:
    Πέρασα σήμερα απο το κατάστημα του Κου Μιχαηλίδη στην Λ.Αμφιθέας στο Π.Φάληρο.
    Παλιός και καλός εμπορος και μηχανικός. Αν και τον ξερω σαν γείτονας και λίγο σαν πελάτης , τον θεωρούσα πολύ ακριβό. Σήμερα ομως οφείλω να ομολογήσω οτι αλλαξα γνώμη. Μου λεει δεν την εχω την βαλβίδα αλλα αν κάνεις τον κόπο και μου την φέρεις θα στην αλλαξω με κανένα 20ευρο. οκ? Μια χαρά του λέω. Πάω για βαλβίδα λοιπόν και σας ενημερώνω μόλις εχω νεώτερα.
    Politeknos

Παρόμοια θέματα

1. goldwing gl1500 βαλβίδα Νεκράς
    από gl1500 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2007, 22:22
  2. Goldwing Gl1500 βαλβίδα Νεκράς
    από gl1500 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2007, 23:41
  3. Paintball 02-07-2005
    από Pokermon στο forum Συναντήσεις & βόλτες