Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 49

Θέμα: Hornet ρεταρει στης 3500 και κλοτσαει σαν γοιδουρι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της immoral

Unhappy Hornet ρεταρει στης 3500 και κλοτσαει σαν γοιδουρι

Εχω το HORNET το 600 2008 και μου ρετάρει στης 3500 και κατα συνέπεια κλοτσάει και με την 1 ταχύτητα έντονα και με 2,3 ελαφρά παράλληλα κόβοντας το γκάζι καταλαβαίνω ένα κτύπημα στην μετάδοση του τροχού το μηχανάκι μόλις έκανε service στα 7200 klm και η απάντηση του μάστορα απο την αντιπροσωπία ( θα το βάλουμε για δυναμομέτρηση να δούμε τι θα μας πει ).....εεεε@#$^&%^%^$%^$

καμιά ιδέα για το τι μπορεί να είναι ?

THNKS.....
    el Capitan

τι να το βαλει στην δυναμομετρηση?τι μαλακας μαστορας ειναι αυτος?και μετα λενε για τις αντιπρωσοπειες ολοι ασχετοι δουλεουν εκει.
    καλα κανω και το παω εκτος αντιπροσωπειας την σφιγγα μου.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS

Re: Hornet ρεταρει στης 3500 και κλοτσαει σαν γοιδουρι

Αρχικά δημιουργήθηκε από immoral
    Εχω το HORNET το 600 2008 και μου ρετάρει στης 3500 και κατα συνέπεια κλοτσάει και με την 1 ταχύτητα έντονα και με 2,3 ελαφρά παράλληλα κόβοντας το γκάζι καταλαβαίνω ένα κτύπημα στην μετάδοση του τροχού το μηχανάκι μόλις έκανε service στα 7200 klm και η απάντηση του μάστορα απο την αντιπροσωπία ( θα το βάλουμε για δυναμομέτρηση να δούμε τι θα μας πει ).....εεεε@#$^&%^%^$%^$

καμιά ιδέα για το τι μπορεί να είναι ?

THNKS.....
    Μόλις βγουν τα αποτελέσματα πες μας πόσα γαιδούρια βγάζει ρόδα .

Πέρα από την πλάκα πήγαινε σε κανέναν σοβαρό να δει το μηχανάκι σου και άσε τις δυναμομετρήσεις που ταλαιπωρούν αφάνταστα και αχρείαστα στην περίπτωσή σου τον κινητήρα και τα λάστιχα.

οπως λεει το παλικαρι ποιο κατω φιλαρακο μην το δωσεις για δυναμομετρηση θα στο σακατεψει το μηχανακι σου.
    δεν χρειαζετε δυναμομετρηση για να δει ο παπαρας τι βλαβη εχει που εχει καποια παπαρια εχει κανει.
    ετσι οπως τα λες μπορει να ειναι ψεκασμος μπορει να ειναι πολλα οταν λες στις 3,500 ρεταρει και μετα στην πρωτη κλοτσαει
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

τι να πω ρε παλικάρια τρελάθηκα όταν μου το είπε έλεος άλλα το πήρα από εκεί το μηχανάκι και εχει την ΕΓΓΥΗΣΗ ακόμα το πήρα πρόσφατα πριν απο 4 μηνες απο στοκ

Θα πάω και θα τούς πω αν το παρακολουθήσουν δεν πληρώσω ας το βάλουν στην εγγύηση αλλιώς θα το πάω σε κανέναν άλλον

πμ για κανένα μάστορα της προκοπής κοντά π.φαληρο

αν έχει τύχη σε κάποιον κατι παρόμοιο ας μας πει ... ευχαριστω....
    el Capitan

κοιτα τετοι παρομοιο οχι,αλλα μου ειχε τυχει εμενα κατι και τυχαινει πολλες φορες,να το πηγαινω στις 3,500 με 4.000 στροφες να κανει ενα κοψιμο η μηχανη σαν να μην δινει γκαζι και μετα απο 2 με 3 δευτερολεπτα να κανει ενα αποτομο κλοτσημα.

τον ειχα ρωτησει τον μαστορα μου που ειναι κορυφη και μου ειπε μην ανισυχεις ειναι απο την μουφα βενζινη διαβαζει την μουφα βενζινη ο σενσορας λαμδα και κοβει στιγμιαια η μηχανη,οντος απο αυτο ειναι μολις αλλαξα βενζιναδικο τελος δεν το εχει ξανακανει εκτος αμα τυχει σε μουφαισιον βενζινη.

Οταν πας να αφησεις το γκαζι, κλοτσαει σαν να γκαζωσες στιγμιαια ??

Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
    κοιτα τετοι παρομοιο οχι,αλλα μου ειχε τυχει εμενα κατι και τυχαινει πολλες φορες,να το πηγαινω στις 3,500 με 4.000 στροφες να κανει ενα κοψιμο η μηχανη σαν να μην δινει γκαζι και μετα απο 2 με 3 δευτερολεπτα να κανει ενα αποτομο κλοτσημα.

τον ειχα ρωτησει τον μαστορα μου που ειναι κορυφη και μου ειπε μην ανισυχεις ειναι απο την μουφα βενζινη διαβαζει την μουφα βενζινη ο σενσορας λαμδα και κοβει στιγμιαια η μηχανη,οντος απο αυτο ειναι μολις αλλαξα βενζιναδικο τελος δεν το εχει ξανακανει εκτος αμα τυχει σε μουφαισιον βενζινη.
    επειδή παω συχνά ΚΟΡΙΝΘΟ ΒΑΖΩ βενζίνα σε διαφορά βενζινάδικα δεν είναι απο αυτο σίγουρα

Το κλοτσημα ηταν απο την πρώτη μερα αλλα υπέθεσα οτι ήταν σφιχτό το μοτέρ ακόμα.
    el Capitan

Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Οταν πας να αφησεις το γκαζι, κλοτσαει σαν να γκαζωσες ?
    κόβει απότομα !
    el Capitan

δεν σε πιανω ρε μαγκα μου.. οταν αφηνεις το γκαζι λογικο δεν ειναι να κοψει ?

Αντε στις 3-4κ το κανει, ψηλα ειναι νορμαλ δηλαδη ?

βασικά δεν ξέρω αν είναι να πάει για ανάκληση γιατι κάπου διάβασα οτι κατι τρέχει με το κοντέρ με αποτέλεσμα να διαβάζει λάθος ο εγκέφαλος κτλ. ξέρετε
    el Capitan

Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    δεν σε πιανω ρε μαγκα μου.. οταν αφηνεις το γκαζι λογικο δεν ειναι να κοψει ?

Αντε στις 3-4κ το κανει, ψηλα ειναι νορμαλ δηλαδη ?
    να κοβει οχι να χτυπά με δύναμη, ακούγετε μεταλικος ηχος και κοβει με δυναμη σαν να ακους το ΑΒs να δουλεύει κατι ΤΕΤΟΙΟ
    el Capitan

πάντος ο μάστορας που το πήρε βόλτα είπε οτι δεν ειναι φυσιολογικό

και τώρα που το σκέπτομαι η δυναμομετρηση δεν ειναι και κακη ιδέα θα καταλάβει απο την γραμμική που θα δώσει αν ειναι απο καύσιμο η ρεύμα.. αλλα γαι αν το δει αυτό πρέπει να μου πάρει το μηνιάτικο?
    el Capitan

εγω θα ελεγα στο τζιμανι σου (μηχανικο) να μετρησει πιεση στην αντλια και να δει και τα μπουζι. παρομοιο προβ ειχε ενα φιλαρακι με το CBF 600 '09.

ακους κανα παραξενο θορυβο-εντονο αντλιας απο το ντεποζιτο?

Δεν έχω καμμιά ιδέα τι μπορεί να είναι, απλά θα σου πω τι εχω παρατηρήσει για
    το απότομο κόψιμο του γκαζιού.
    Και υποθέτω ότι ίσως ήταν η αγρασάριστη αλυσίδα, γιατί είδα βελτίωση όταν άρχισα να το κάνω τακτικά. Μήπως πρέπει να το κοιτάξεις εκεί;

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παλιό και καλό (σαν κρασί ένα πράμα)
    από BLACKGAS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2010, 23:29
  2. γλυκό σαν μαστός και κοφτερό σαν δόντι
    από dukeandthecity στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2007, 19:30
  3. service manuals fazer 600 2004 και hornet 600 2003
    από lousou76 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks