Σελίδα 29 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 1924252627282930313233343979129 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 421 έως 435 από 2059

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VIΙΙ

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    λαστ μπατ νοτ λιστ:
    εισαι κομμενος σαν ασχετος απο αθλητικα
    Ειλικρινά θέλεις απάντηση επ' αυτού του κατεβατού;

1ον. Θα κλειδώσουν το thread και δεν θέλω.
    2ον. Ειλικρινά πώς σου πέρασε από το μυαλό ότι με απασχολεί η γνώμη σου τόσο για τον ΠΑΟΚ, όσο και για εμένα προσωπικά; Πραγματικά απορώ ποιόν προσπαθείς να πείσεις!
    3ον. Δημοκρατία έχουμε ο καθένας λέει ότι θέλει. Συνέχισε...

Περιμένω από όποιον θέλει απαντήσεις για συνεχόμενες μεγαλειώδεις πορείες (όχι μόνο της ΑΕΚ αλλά όλων των ελληνικών ομάδων για όποιον θέλει) στη Ευρώπη μιας και οι 3 ήττες σε 25 παιχνίδια του ΠΑΟΚ είναι αστειότητες και συμβαίνουν κάθε μέρα στις ελληνικές ομάδες.

Επίσης περιμένω στοιχεία της έρευνας που λέει ότι το 12% στη Θεσσαλονίκη είναι π.χ. γάβροι κι άλλο τόσο βάζελοι. Πού την κάνατε την έρευνα; Μήπως ρωτούσατε τίποτα φοιτητές από άλλες πόλεις; Πώς εγώ δεν είδα κανέναν μέχρι να πάω στο πανεπιστήμιο είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Ξέρω, ξέρω, μικρόκοσμος... Δύο κολλητά σχολεία ήταν όλοι ΠΑΟΚ, Άρης, μερικοί Ηρακλής κι αν θυμάμαι καλά 1 γάβρος... Πουθενά σε σχολεία, φροντιστήρια, παρέες, μαγαζιά δεν είδα έναν να δηλώνει κάτι άλλο πλην των τριών της Θεσσαλονίκης. Προφανώς αυτοί όλοι αλλάζουν ομάδα μετά το λύκειο! Όχι ότι δεν υπάρχουν αλλά τα ποσοστά αυτά για Θεσσαλονικιούς (όχι φοιτητές κλπ μην τα ξαναλέμε) είναι μη πιστευτά (τουλάχιστον από εμένα).

ΥΓ Ποτέ δεν είπα ότι είμαστε περισσότεροι από τους βάζελους... Άλλος το είπε και διαφωνώ μαζί του.

Την καλημέρα μου σε όλους...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Καλά οι Γάλλοι το έβγαλαν από τα μάτια με το χθεσινό... Αν παραπονιούνται οι γάβροι, τί πρέπει να κάνουν οι Ολλανδοί!!!

ΔΕΛΟ!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Ειλικρινά θέλεις απάντηση επ' αυτού του κατεβατού;

1ον. Θα κλειδώσουν το thread και δεν θέλω.
    2ον. Ειλικρινά πώς σου πέρασε από το μυαλό ότι με απασχολεί η γνώμη σου τόσο για τον ΠΑΟΚ, όσο και για εμένα προσωπικά; Πραγματικά απορώ ποιόν προσπαθείς να πείσεις!
    3ον. Δημοκρατία έχουμε ο καθένας λέει ότι θέλει. Συνέχισε...

Περιμένω από όποιον θέλει απαντήσεις για συνεχόμενες μεγαλειώδεις πορείες (όχι μόνο της ΑΕΚ αλλά όλων των ελληνικών ομάδων για όποιον θέλει) στη Ευρώπη μιας και οι 3 ήττες σε 25 παιχνίδια του ΠΑΟΚ είναι αστειότητες και συμβαίνουν κάθε μέρα στις ελληνικές ομάδες.

Επίσης περιμένω στοιχεία της έρευνας που λέει ότι το 12% στη Θεσσαλονίκη είναι π.χ. γάβροι κι άλλο τόσο βάζελοι. Πού την κάνατε την έρευνα; Μήπως ρωτούσατε τίποτα φοιτητές από άλλες πόλεις; Πώς εγώ δεν είδα κανέναν μέχρι να πάω στο πανεπιστήμιο είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Ξέρω, ξέρω, μικρόκοσμος... Δύο κολλητά σχολεία ήταν όλοι ΠΑΟΚ, Άρης, μερικοί Ηρακλής κι αν θυμάμαι καλά 1 γάβρος... Πουθενά σε σχολεία, φροντιστήρια, παρέες, μαγαζιά δεν είδα έναν να δηλώνει κάτι άλλο πλην των τριών της Θεσσαλονίκης. Προφανώς αυτοί όλοι αλλάζουν ομάδα μετά το λύκειο! Όχι ότι δεν υπάρχουν αλλά τα ποσοστά αυτά για Θεσσαλονικιούς (όχι φοιτητές κλπ μην τα ξαναλέμε) είναι μη πιστευτά (τουλάχιστον από εμένα).

ΥΓ Ποτέ δεν είπα ότι είμαστε περισσότεροι από τους βάζελους... Άλλος το είπε και διαφωνώ μαζί του.

Την καλημέρα μου σε όλους...

Η ΣΑΛΛΟΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ...........

Δέν ξέρω ,μήπως πήγαινες σχολείο στήν Τούμπα..??
    Γιατί έγώ στό 5ο είχα πολλούς Άεκτσήδες.
    Έπίσης ένημερωτικά άπό τό 70 περίπου ,στήν Άριστοτέλους
    είχε σύνδεσμο τής ΑΕΚ,ό όποίος διαλύθηκε όταν άρχισαν
    οί καφρίλες.....!!
    Πολλές έκδρομές σέ όλη τή Βόρειο Έλλάδα κάθε Κυριακή..!!
    Μή γράφεις ότι θέλεις,διαβάζουν καί άνθρωποι πού έξακολουθούν
    νά ζούν Θεσσαλονίκη.
    Έπίσης έφόσον έζησες έδώ θά ξέρεις ότι ή πιό άγαπητή όμάδα
    τών Άθηνών στήν πόλη μας ήταν ή ΑΕΚ μέχρι τό σημείο πού
    οί Παοκτσήδες άνακάλυψαν ότι ή μόνη πού μπορούν νά χτυπήσουν
    άπό Άθήνα,μέσα καί έξω άπό τό γήπεδο ήταν ή ΑΕΚ...!!
    ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΒΕΒΑΙΑ....!!
    Διαφορετικοί θάπρεπε νά είναι οί δεσμοί τών δύο όμάδων,λόγω
    προέλευσης καί κοινής καταγωγής,λόγω τής ίστορίας μας,
    μιά καί ό ΠΑΟΚ βγήκε άπό τά σπλάχνα τής ΑΕΚ τό 1926.
    Άλλά βλέπεις καμμιά φορά ό άδερφός γίνεται χειρότερος,
    γίνεται γενίτσαρος..!!

όπου γης Το avatar του/της iosif

Sferopetadhn

γιατι διαφωνεις?? αφου ουτε και βαζελο ειχες γνωρισει μεχρι το πανεπιστημιο!!!:rotflmao:

ελα οκ. ως εδω

ας ασχοληθουμε με κατι αλλο!

λεω τωρα: αφου διαμαρτυρεται ο οσφπ οτι τον εστησαν, δεν θα μπορουσε να λεει το ιδιο και η μαρσειγ ? οτι η αρσεναλ δηλαδη καθισε στον οσφπ για να την αφησει εξω????

υγ τερενς τα ξαναπαμε: ο παοκ ειναι σαν τον ξαδελφο που βλεπει τον συγγενη του ναναι πιο κονομημενος με καλυτερο σπιτι αλλα οχι πλουσιος. και αναρωτιεται "γιατι οχι εγω?"νιωθει οτι το πιανει οτι μπορει, δεν αντιλαμβανεται οτι δεν μπορει. ενω για παο, οσφπ παρολο που τους μισει καταλαβαινει οτι δεν μπορει -διοτι ξερει οτι δεν πιανονται ειναι πολυ πλουσιοι με ακρες και με βιλες!
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

2) Λιόν 8 (9-7)

9 τα γκολ της Λιόν σε 6 αγώνες....τα 7 στον χτεσινό....
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παγκόσμιος Έλλην.. Το avatar του/της universalgr1
    Disclaimer
    Το παρακατω πονημα είναι προιον μυθοπλασιας κι εχει χιουμοριστικη σκοπιμοτητα και παρακαλω να μη ληφθει σοβαρα υπ’οψιν..
    (όχι ότι θα το λαμβανατε… αλλα λεμε…)

Επειδη ειμαι κομμενος λογω ασχετοσυνης θα παραθεσω κι εγω τα δικα μου στοιχεια χωρις να μιλησω για μπαλα. χοχοχο
    Δεν με νοιαζει αν είναι αληθινα, εξ’αλλου ποια στοιχεια είναι αληθινα? Τα δικα σας?
    Αν δεν υπαρχει επισημη σφραγιδα Εθνικης Στατιστικης Υπηρεσιας… ο καθενας μπορει να λεει ο,τι θελει!!

Παμε λιγο πληθυσμιακα.. με πραγματικα στοιχεια..

Θεσσαλια-Μακεδονια-Θρακη: 3.538.429
    Στερεα Ελλαδα-Πελοποννησος: 5.746.587
    Κρητη: 601.131
    Υπολοιπη Ελλαδα: 1.075.611

Δεν θα βαλω ηλικιες, αντρες , γυναικες..

Παμε με απολυτους αριθμους..

Θεσσαλια-Μακεδονια-Θρακη: ΠΑΟΚ, Αρης , Ηρακλης,Λαρισα …με αμελητεες ποσοτητες των αλλων ομαδων.
    Στερεα Ελλαδα-Πελοποννησος: ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ …με μελητεες ποσοτητες των αλλων ομαδων.
    Κρητη: ΟΦΗ, Εργοτελης …με αμελητεες ποσοτητες των αλλων ομαδων.
    Υπολοιπη Ελλαδα: Ποσοστιαια καταμερισμενη σε οπαδους ολων των ομαδων.

Οποτε καταληγουμε στα εξης:
    Χονδρικα και χωρις να υπολογισουμε τις αμελητεες ποσοτητες αλλων οπαδων, καθως είναι ιδες σε κάθε γεωγραφικο διαμερισμα.

Θεσσαλια-Μακεδονια-Θρακη:
    ΜΕ πσοστα ΠΑΟΚ-Αρη-Ηρακλη-Λαρισα 60-25-10-5:
    ΠΑΟΚ : 2.125.000
    Αρης : 885.000
    Ηρακλης: 353.000
    Λαρισα: 176.000

Στερεα Ελλαδα-Πελοποννησος:
    Με ποσοστα ΟΣΦΠ-ΠΑΟ-ΑΕΚ 45-35-20

ΟΣΦΠ: 2.585.000
    ΠΑΟ: 2.011.000
    ΑΕΚ: 1.149.000

Κρητη
    Με ποσοστα ΟΦΗ-Εργοτελη 60-40

ΟΦΗ: 361.000
    Εργοτελης: 240.000

Υπολοιπη Ελλαδα

Με ποσοστο
    ΟΣΦΠ 30% 300.000
    ΠΑΟ 20% 200.000
    ΑΕΚ 15% 150.000
    ΠΑΟΚ 12% 120.000
    Αρη 9% 90.000
    Λοιπες 14% 140.000

Τελικα συνολα:

ΟΣΦΠ: 2.885.000
    ΠΑΟΚ: 2.245.000
    ΠΑΟ: 2.211.000
    ΑΕΚ: 1.299.000
    Αρης: 975.000

Αν βαλουμε και Γερμανια, Μελβουρνη ο ΠΑΟΚ ειναι πολύ παραπανω!!!! Λογικα πανω κι από τον ΟΣΦΠ!!!!!

Χοχοχο Merry Christmas!!!!

Παιδια του Κοκκαλλλλλη!!!! Ερυθρολλλλευκε Αγιε Βσιλλλλη!!!!!

εαν βαλουμε νεα υορκη σικαγο μοντρεαλ ο παοκ ειναι πανω απο ρεαλ, μπαρτσα, μαν.γιουν, λιβερπουλ, γιουβε, μποκα κλπ

εαν ειναι να κανεις δουλεια καντην σωστα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    Η ΣΑΛΛΟΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ...........

Δέν ξέρω ,μήπως πήγαινες σχολείο στήν Τούμπα..??
    Γιατί έγώ στό 5ο είχα πολλούς Άεκτσήδες.
    Έπίσης ένημερωτικά άπό τό 70 περίπου ,στήν Άριστοτέλους
    είχε σύνδεσμο τής ΑΕΚ,ό όποίος διαλύθηκε όταν άρχισαν
    οί καφρίλες.....!!
    Πολλές έκδρομές σέ όλη τή Βόρειο Έλλάδα κάθε Κυριακή..!!
    Μή γράφεις ότι θέλεις,διαβάζουν καί άνθρωποι πού έξακολουθούν
    νά ζούν Θεσσαλονίκη.
    Έπίσης έφόσον έζησες έδώ θά ξέρεις ότι ή πιό άγαπητή όμάδα
    τών Άθηνών στήν πόλη μας ήταν ή ΑΕΚ μέχρι τό σημείο πού
    οί Παοκτσήδες άνακάλυψαν ότι ή μόνη πού μπορούν νά χτυπήσουν
    άπό Άθήνα,μέσα καί έξω άπό τό γήπεδο ήταν ή ΑΕΚ...!!
    ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΒΕΒΑΙΑ....!!
    Διαφορετικοί θάπρεπε νά είναι οί δεσμοί τών δύο όμάδων,λόγω
    προέλευσης καί κοινής καταγωγής,λόγω τής ίστορίας μας,
    μιά καί ό ΠΑΟΚ βγήκε άπό τά σπλάχνα τής ΑΕΚ τό 1926.
    Άλλά βλέπεις καμμιά φορά ό άδερφός γίνεται χειρότερος,
    γίνεται γενίτσαρος..!!

Ένα τελευταίο για να το λήξουμε μιας και δεν οδηγεί πουθενά...

Ειλικρινά πιστεύεις ότι οι γάβροι στη Θεσσαλονίκη (επαναλαμβάνω Θεσσαλονικείς, όχι φοιτητές αφού εάν μετράνε αυτοί θα πρέπει να αφαιρούνται από αλλού) είναι 13%; Κι άλλοι τόσοι οι βάζελοι;

Σόρρυ ρε παιδιά, μάλλον σε άλλη Θεσσαλονίκη έζησα εγώ. Κι όχι δεν ήμουν Τούμπα αλλά σε πιο φιλοαριανή περιοχή (προς Παπαναστασίου). Άσε που νομίζω ότι δυτικά είναι πιο μεγάλα τα ποσοστά του ΠΑΟΚ. Και πώς γίνεται να έχει ο ΠΑΟΚ μόνο 37% όταν υπάρχουν μεγάλες περιοχές όπου κυριαρχεί συντριπτικά; Κάτι δεν μου κάθεται καλά με τα ποσοστά αυτά!

Τέλος πάντων, δε γαμιούνται και τα ποσοστά και όλα, εμείς να 'μαστε καλά! Καλημέρες.

@ universalgr1: οι βάζελοι είναι περισσότεροι. Μην κοιτάς που είναι χλεχλέδες σαν τον φίλο μου τον Γιώργη

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Πελλοπόνησος + Στερεά Ελλάδα = 5.600.000 πληθυσμός .. ΜΟΝΟ;;;;;..... Όταν η Αττική μόνο (που ανήκει στην Στερεά Ελλάδα) μετράει κοντά στα 5.500.000 μύρια;;;

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ... ωραία έρευνα.. κάπου κάηκε το κομπιουτεράκι και έχασε τα κρατούμενα;... Αν είναι να βάζουμε ο καθένας οτι θέλει, να σου πω οτι είναι και η Ατλαντίδα , στον πάτο της Σαντορίνης που σε ανασκαφές βρήκαν και club του ΠΑΟΚ... αλλά το αποσιώπησαν για να μην θορηβηθούν οι υπόλοιποι...χαχαχαχαχαχα...

Πείτε και άλλα... έχετε πλάκα και βαριέμαι σήμερα.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Υπόψη επισης οτι κάνουμε πλάκα έτσι;..

Για την ιστορία οι 20-30.000 που μπαίνουν μέσα στην Τούμπα αρκούν με την φασαρία που κάνουν. Αλλά πρέπει να πικάρουμε και ο ένας τον άλλον αλλιώς δεν περνάει η ώρα.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παγκόσμιος Έλλην.. Το avatar του/της universalgr1
    Πλακιτσα εννοειται..

Ενταξει δεν επιμενω..

Ομως τα νουμερα που εδωσα πιο πανω οσον αφορα τον πληθυσμο ανα γεωραφικο διαμερισμα ειναι επισημα στοιχεια της Εθνικης Στατιστικης Υπηρεσιας απο την απογραφη του 2001.

ΝΑΙ ΡΕ ΣΦΕΡΟ

ειχαν μετρηθει και οι φοιτητες
    το θεμα ηταν τοπος κατοικιας. η ερευνα το ξαναλεω ηταν αξιοπιστη διοτι ηταν επαγγελματικη και στοχευε σε ανεδειξη καταναλωτικου κοινου και οχι μετρησης οπαδων
    αλλωστε ετσι εβγαινε και το 5% του παοκ στην αθηνα το οποιο χωρις τους φοιτητες θαταν 1% και ουτε

και σορρυ αλλα για τους βαζελους ειναι που λεμε για ματι και ονομα. διαθετουν μπολικο καφριλικι. κολωνος, γουδι, πατησια , αιγαλεα κλπ δεν φημιζονται για τα κολωνακιωτικα ηθη τους

ο παοκ επαιζε σαλονικα 37% (σε καποιες περιοχες εκτος πολης πολυ παραπανω) με καπου 22-23%αρη και 10% ηρα.
    επισης πανελλαδικα ηταν περισσοτεροι οι οφητζηδες απο ηρα ενω εαν θυμαμαι καλα και οι λαρισαιοι εβγαιναν περισσοτεροι απο ηρα οι οποιοι ηταν λιγο-οχι πολυ-πανω απο πανιωνιους. ψηλα ειχαν εμφανιστει πας γιαννινα, παναχαικη και καλαματα

Σπάνια μπαίνω εδώ, αλλά με αυτά που διάβασα δεν άντεξα, θα απαντήσω.

Εμείς είμαστε περισσοτερότεροι.

δεν αντέχω θα το πω......

M παοκ ρε cunts!!!

αυτες ειναι ρε συζητησεις!

αν δεν λεμε και μλκς θα σαλταρουμε!

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22