ανατριχιαστικες οι εικονες απο αουσβιτς-μπιρκεναου,χωρις λογια η τελευταια σου.
να στε παντα καλα,ευχαριστουμε και τους 2 σας![]()
ανατριχιαστικες οι εικονες απο αουσβιτς-μπιρκεναου,χωρις λογια η τελευταια σου.
να στε παντα καλα,ευχαριστουμε και τους 2 σας![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Δυο λόγια κι' από μένα για να κλείσουμε.......
_ Τα στρατόπεδα του 'Αουσβιτς, μπορούν να γονατίσουν και τον πιο σκληρόπετσο, νταή, και αναίσθητο άνθρωπο.....είναι απίστευτο το μέγεθος, και των στρατοπέδων, αλλά και αυτών που συνέβησαν εκεί μέσα......το όλο μέρος είναι μια τεράστια μαύρη τρύπα που κατάπιε εκατομύρια ανθρώπους λες και δεν υπήρξαν ποτέ...τα βιβλία του Primo Levi και του συμπατριώτη μας Slomo Venezia μπορούν να βοηθήσουν να καταλάβουν μερικοί τι εννοώ
Καθώς περιπλανιόμουν μόνος μου, μέσα στο μεγαλύτερο νεκροταφείο του κόσμου (ο Κώστας δεν άντεχε άλλο, πήγε στην είσοδο και με περίμενε) μου έκαναν ιδιαίτερη (ανάμεσα σε άλλα) εντύπωση κάποια πράγματα.
.....Είχα διαβάσει ότι πάνω απ' το Μπίρκεναου δεν πετάνε ποτέ πουλιά....στις 3-4 ώρες που τριγυρνούσα στο στρατόπεδο, αυτό επαληθεύτηκε...
.....Πλησιάζοντας τα δύο μεγάλα κρεματόρια...το μέρος είχε ακόμα μία ανεπαίσθητη μυρωδιά καμμένου...
.....Θυμάμαι πως τα SS απόκαλούσαν τους κρατούμενους στα στρατόπεδα stuck (κομμάτια/τεμάχια)
.....στις σφαγές στην Ρουάντα, οι μεν τους δε, κατσαρίδες
.....και πρόσφατα κάποιοι άλλοι, που μεγαλώνουν μέσα στους πάγους, με τις παπαριές του Λούθηρου και του Νίτσε στα μυαλά.......αποκαλούν τους Νότιους P.I.G.S.
.....το νου μας.......
Τέλος, όλο το ταξιδιωτικό αφιερώνεται στην μνήμη του Παναγιώτη.....
Ρε μπαγάσα, καλά ταξίδια εκεί πάνω....τσίμπα μία παγωμένη για πάρτη σου
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Καλα ταξίδια να έχετε και να μας τα ποστάρετε.
Ομολογώ οτι στην ομαδική φωτό μάσησα.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
πολυ ομορφες εικονες! το αουσβιτς μπηκε στα μερη προς επισκεψη....καλε βολτες μαγκες!![]()
![]()
![]()
Βαλκανια για παντα. οσο κ αν ταξιδεψουμε πιστευω την μαγεια των βαλκανιων, τους ανθρωπους, τη φυση κ την ιστορια φυσικα δε θα την συναντησουμε πουθενα.
καθε χιλιομετρο κ κατι διαφορετικο η μια αντιθεση διαδεχεται την αλλη. Τα βαλκανια τα ερωτευεσαι,τα χωρια,τον απλο το κοσμο,τις γυναικες, τα καρα,την νοσταλγια κ σκεφτεσαι την κοροιδια που εφαγαν αυτοι οι λαοι της δηθεν καλης ζωης!
Παιδια ωραιο το τουρ κ σας ευχομαι μια εξορμηση σε ολες τις χωρες των βαλκανιων,ΑΞΙΖΕΙ...
ολα αλλαζουν αρκει να το πιστεψεις!!
Μπραβο παιδια.Ωραιο ταξιδι.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ωραία βόλτα, ωραία περιγραφή, ωραίες φωτό.
Το ορυχείο αλατιού σημειώθηκε!
Χαχαχα!Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
Το μόνο που κατάφερα ήταν να μας σταματήσει η μπατσία και να ακολουθήσουν σουρεάλ διάλογοι. Ο μπάτσος με κοιτούσε και μου έλεγε “big problem” και μετά κοιτούσε στο άπειρο. Εγώ σε άπταιστα Ελληνικά του έλεγα «καταλαβαίνω» και κοιτούσα το άπειρο μαζί του. Πρέπει να περάσαμε έτσι κανα μισάωρο μέχρι που κατάλαβαν ότι δεν έχει μπαξίσι και μας έδιωξαν.
Αυτό πρέπει να είναι Βουλγάρικη παράδοση, ακριβώς το ίδιο έγινε και σε εμένα.![]()
Τώρα που σου έφυγε το μαράζι του ταξιδιού εκτός συνόρων ελπίζω να μην επαναπαυθείς.
Καλούς δρόμους μάγκες.
![]()
![]()
![]()
ΥΓ: Αυτήν την Τενερούκλα την ζηλεύω που και που.
![]()
![]()
για τα καλα σας λόγια
ξαπλωσε λίγο και θα σου περάσειΑρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
ΥΓ: Αυτήν την Τενερούκλα την ζηλεύω που και που.![]()
![]()
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
Πολυ ωραίο ταξίδι , μπράβο σας!
Παντα τέτοια ωραία χλμ να χετε!
τι λές τώρα...!Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
.....Είχα διαβάσει ότι πάνω απ' το Μπίρκεναου δεν πετάνε ποτέ πουλιά....στις 3-4 ώρες που τριγυρνούσα στο στρατόπεδο, αυτό επαληθεύτηκε...
οιωνός άραγε κ μάλιστα κακός...Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
.....και πρόσφατα κάποιοι άλλοι, που μεγαλώνουν μέσα στους πάγους, με τις παπαριές του Λούθηρου και του Νίτσε στα μυαλά.......αποκαλούν τους Νότιους P.I.G.S.
.....το νου μας.......
χόρτασα με τις φωτό,απόλαυσα την περιγραφή και ψιλοκόλλησα και εγώ όταν αντίκρισα τη φωτό με τον Παναγιώτη...
καλόπιωτες και από μένα κ στα επόμενα όμορφα χλμ σας!
![]()
''στην αρχη ηταν ενας ποταμος.ο ποταμος εγινε δρομος κι ο δρομος απλωσε παρακλαδια σ'ολοκληρο τον κοσμο.κι επειδη ο δρομος ηταν καποτε ποταμος,ηταν συνεχεια πεινασμενος...''
Ben Okri
ωραιο ταξιδι κ ζηλευτη εμπειρια!!!αντα κ σε αλλα...![]()
![]()
....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...
Μπράβο παιδιά, ωραίο ταξιδιωτικό. Όμορφες φωτογραφίες και ωραία περιγραφή.
Και στα επόμενα λοιπόν.
![]()
![]()
![]()
Κλείσε την TV όσο έχει ακόμα OFF