Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: ΦΙΛΤΡΟΧΩΑΝΗ ΣΤΟ Honda Stead

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DARK NEBULA
    Καλημερα παιδια Εrndi που βρηκες το πραματακι 57 ευρο εχεις την σελιδα να το δω ,σε ευχαριστω..Τελικα υπαρχει και ηλυση να το φτιαξω εφοσων εχω της σωληνες που κουμπονουν μπορο να φτιαξω σε εναν εξατμησα το κομματι περιπου οπως ειταν τησ μαμας και να κουμποσο την φιλτροχωανη επανω .Σημερα θα σας βγαλω και φοτω απο το εργαλειο .
    Είναι από την cmsnl.com
    Τη σελίδα την έβαλε ο sapila racing πρώτα, και εσύ μετά.
    Να'τη http://www.cmsnl.com/products/chamber-airc_17251mr1300/

Α!!!! ΟΚ
    Απλα να το εβρισκα καπου ελλαδα, αν δεν το βρω τοτε θα τραβηχτω για εξω ,αχχχχ οτι βγαλαμε στα ξενα στο μ...ι και στην ταβερνα!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα παιδια ,ψαχνω να βρω επισης δυο ταφ διακλαδωσης για το καρμπυρατερ αυτα που ειχε ηταν πλαστικα και το ενα εσπασε,η μηπως υπαρχουν και μεταλλικα θα εινε καλυτερα ?εχω κανει ενα σωρο αναζητησης στο γουγγλη αλλα δυστηχως δεν εχω βρει κατι, οπως επισης και σωληνακια βενζινας χρωματιστα ,εαν εχετε κατι υποψην σας η εχετε βρει ριξτε κανα συρμα ευχαριστωωωωω!!!!!!!!!

Αυτα λοιπων κανα νεο ,μπα εχει πεσει κριση χαχαχαχα και δεν κουνιετε φυλλο.

Καλημερα σε ολα τα παιδια ,τι εγινε επεσε κριση και στης συζητησεις δεν απαντα κανενας ,πωωωωωω αστα να πανε,τελοσ παντων και εγω λογο βεβαριμενων υποχρεωσεων γιατι κλεινω ενα μαγαζι που εχω ,εχω σταματηση και με την μηχανη θελω να ασχωληθω αλλα δυστηχος δεν με αφηνουν οι υποχρεωσης να συνεχεισω ευχωμε να'νε περαστικα ολα και να ξεκινισω παλι....

Kαλημερα αγαπητοι μου συμφωρουμητες ....αντε μπεικαμε και στην εβδωμαδα των χριστουγενων ,ουφ παλι εξοδα και δεν υπαρχει μια αφου κατι φωρες λεω μεσα μου να μην ερθουν χαχαχα,,,,στο θεμα μας μηπως εχει κανεισ ιδεα που θ μπωρεσω να βρω το εσωτερικο φιλτροκουτι αερα απο το stead se μεταχ καινουργιο το βρηκαμε εξωτερικο με 45 + κατι μεταφορικα υπολογιζω στο 65 αρι μηπως εχει κανενασ καποιον που εχει μεταχ για μηχανες και το βρουμε εδω ελλαδα ,ευχαριστωωωωωωω
    ΣΚΕΦΤΩΜΕ ΟΤΙ ΧΑΡΑΜΙΣΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!!!!!!ΤΕΛΙΚΑ.....Τ Ι Π Ο Τ Α

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Τι λαδια ειναι καλυτερα να βαλω στο Honda Innova?
    από clyde2 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2009, 09:45
  2. τι λάδια βάζουν στο innova της Honda ?
    από gozntari στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2008, 15:50
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2008, 15:03
  4. Κάποιος έχει το Honda του στο συνεργείο...
    από Tropeas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2007, 20:41
  5. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2006, 08:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ