Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 114

Θέμα: Τι σημαίνει για εσάς το Forum?

Παλαιό μέλος
    Ρε Γιώργο δεν νιώθω θιγμένος.Απλά σου απάντησα προσωπικά γιατί σχολίασα αυτά που έγραψες.Τίποτα παραπάνω.

Είμαι και εγώ ένα κομμάτι του forum ¨οπως και όλοι οι υπόλοιποι που συμμετέχουν.Τώρα το μερίδιο ευθύνης που λες δεν το καταλαβαίνω.Εγώ ας πούμε επειδή έχω μερίδιο ευθύνης για αυτό ακριβώς γράφω αυτά που γράφω και επισημαίνω μια κατάσταση που ΕΓΩ βλέπω και ΕΜΕΝΑ δεν μου αρέσει σε μερικά σημεία.Αλλιώς θα έλεγα δεν γαμιέ και δεν τρέχει κάστανο.Θα γάμαγα κάνα ποστ και εγώ για "χαβαλέ" και όλα καλά ή θα σταμάταγα να συμμετέχω κτλ κτλ
    Απλά βαρέθηκα σε πολλά ποστ που αλλιώς ξεκινάνε να καταλήγουν με τις γνωστές μαλακίες και τις φατσούλες με τα χαμόγελα.

Άκρη δεν πρόκειται να βρούμε οπότε τι να λέμε.Λάθος μου το συγκεκριμένο ποστ.

Παλαιό μέλος

Re: EGO MIXALH..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    SE PISTEYO RE!

KRATA GERA RE XENEROTE...O XABALES DE THA PETHANEI!

XENEROTOS EISAI;;;POIES MEEEEEREEEEEES;;;
    Λοιπόν Σπυράκο!

Δευτέρες είμαι ξενέρωτος επειδή ξεκινάει η εβδομάδα.Αλλά γιατί υπάρχει το forum?Με καμιά 12αριά μαλακίες σε ποστ θα έρθω στα ίσα μου!

Τρίτες πάλι γενικά δεν γουστάρω ρε παιδί μου.Βάλε καμιά 12αριά πάλι.

Τετάρτες αρχίζω να έρχομαι στα ίσια μου.Αλλά τι να το κάνεις?Έχω μείνει και ρέστος...οπότε πιάσε καμιά 20αριά ποστ έτσι από τα καλά!

Πέμπτες εξαρτάται πως έχω ξυπνήσει.Αλλά δεν βάζεις καμιά 12αριά πάλι κάβα?

Παρασκευή είμαι ΟΚ!Αλλά τι θέμα να κουβεντιάσεις Παρασκευιάτικα?Κανονίζεις για το ΣΚ!Οπότε καμιά 12αριά απαιτούνται πάλι!

δεν επέστρεψα
    όχι δεν είναι "λάθος" το ποστ - πρώτη φορά ακούω τέτοια λέξη για ποστ

το ζουμί είναι ότι το ύφος πράγματι άλλαξε, έχει γίνει πιο πολυσυλεκτικό το φόρουμ, έχει εντάξει μέσα πιά τον τυπικό χρήστη που αντί να μπει στο #hellas ή στο MSN περνάει από δω τη βόλτα κλπ. - επίσης γίναμε ψιλοπολλοί με αποτέλεσμα κάποιοι να εκτοπιστούν μέσα στον όγκο που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν (και γιατί να το κάνουν) και αντιθέτως άλλοι που δεν λένε και τίποτα να είναι οι φαινομενικοί πρωταγωνιστές

το θέμα είναι πόσο ενοχλείται κάποιο από αυτό, πόσο μπορεί να είναι μέρος αυτής της νέας κατάστασης και πόσο θέλει

συμβαίνουν αυτά το λέω εκ πείρας μια και βρέθηκα σε πολλές ιδρύσεις φόρουμ αλλά έχω και αρκετά χρόνια δικό μου οπότε το έργο το έχω ξαναδεί

πάντως θυμίζει πάντα η κατάσταση το στέκι που είχες νεαρός και το έχουνε κάνει κώλος κατά τη γνώμη σου - εκεί ή αλλάζεις στέκι ή βάζεις το "βάρος" σου (όντας το στέκι σου ξέρεις τα παλιά γκαρσόνια και τον ιδιοκτήτη) και προσπαθείς να δεις αν γίνεται να ξαναπάρει δρόμο που σου αρέσει - αν όχι, βλέπεις αν το ανέχεσαι έστω έτσι

μην τα δραματοποιούμε - όλα τα κοινωνικά κάπως έτσι είναι... η νέα δουλειά, ο γάμος κλπ. - αλλιώς ξεκινάν, αλλιώς συνεχίζουν και βλέπεις τι κάνεις

Παλαιό μέλος
    Ρε Νικόλα με έστειλες εντελώς!!Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που είπες.Ειδικά αυτό το " έχει εντάξει μέσα πιά τον τυπικό χρήστη που αντί να μπει στο #hellas ή στο MSN περνάει από δω τη βόλτα κλπ " πολύ σωστό!

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
    όχι δεν είναι "λάθος" το ποστ - πρώτη φορά ακούω τέτοια λέξη για ποστ

το ζουμί είναι ότι το ύφος πράγματι άλλαξε, έχει γίνει πιο πολυσυλεκτικό το φόρουμ, έχει εντάξει μέσα πιά τον τυπικό χρήστη που αντί να μπει στο #hellas ή στο MSN περνάει από δω τη βόλτα κλπ. - επίσης γίναμε ψιλοπολλοί με αποτέλεσμα κάποιοι να εκτοπιστούν μέσα στον όγκο που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν (και γιατί να το κάνουν) και αντιθέτως άλλοι που δεν λένε και τίποτα να είναι οι φαινομενικοί πρωταγωνιστές

το θέμα είναι πόσο ενοχλείται κάποιο από αυτό, πόσο μπορεί να είναι μέρος αυτής της νέας κατάστασης και πόσο θέλει

συμβαίνουν αυτά το λέω εκ πείρας μια και βρέθηκα σε πολλές ιδρύσεις φόρουμ αλλά έχω και αρκετά χρόνια δικό μου οπότε το έργο το έχω ξαναδεί

πάντως θυμίζει πάντα η κατάσταση το στέκι που είχες νεαρός και το έχουνε κάνει κώλος κατά τη γνώμη σου - εκεί ή αλλάζεις στέκι ή βάζεις το "βάρος" σου (όντας το στέκι σου ξέρεις τα παλιά γκαρσόνια και τον ιδιοκτήτη) και προσπαθείς να δεις αν γίνεται να ξαναπάρει δρόμο που σου αρέσει - αν όχι, βλέπεις αν το ανέχεσαι έστω έτσι

μην τα δραματοποιούμε - όλα τα κοινωνικά κάπως έτσι είναι... η νέα δουλειά, ο γάμος κλπ. - αλλιώς ξεκινάν, αλλιώς συνεχίζουν και βλέπεις τι κάνεις
    ax vre nikola ti orea pou ta les
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟ? ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ...
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

NAI NIMBUS...

DE MAS TO EXIGEIS LIGO KALYTERA KAI SE EMAS TOYS LIGOTERO EXYPNOYS TI AKRIBOS ENNOEIS KAI TI AKRIBOS ROTAS;;
    GIATI EGO DE KATALABA TIPOTA..

KAI NAI TO EXO KOITAXEI AYTO..DE GINETAI TIPOTA!!

...

Εγω πάντως είμαι ευτυχισμένος γιατι βρήκα φίλους
    να παίζουμε μπάλα μιας και στο σχολείο τα άλλα παιδιά
    δεν με έπαιζαν ποτέ!! :wacko: :wacko:
    Γρήγορο και ασφαλές...είναι μόνο το Πόνυ Εξπρές

www.alpha-doors.gr

...ΛΕΩ ΟΤΙ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΕΠΗΡΟΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ? ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ, ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΠΟΥ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ...ΑΥΤΟ ΛΕΩ.
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
    ...ΛΕΩ ΟΤΙ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΕΠΗΡΟΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ? ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ, ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΠΟΥ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ...ΑΥΤΟ ΛΕΩ.
    Βρε Θοδώρα τώρα μπερδεύτηκα εγώ!
    Γενικά το λες ή έχει να κάνει με το forum?

KAI AYTO ''KALH'' MOY...

TO EXEIS DEI EDO MESA;;KAI AN APANTHSEIS THETIKA...MPOREIS SE PARAKALO GIA NA MHN XANABAZO ALO POST ME EROTHSH PALI..POIA /POIOS TO EXEI PATHEI AYTO TO KAKO...

AN MOY PEIS OTI FOBATE KAPOIOS NA PEI TH GNOMH TOY ....PES MOY KAI POIOS EINAI E;;

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της GyPsy

κοιταχτε...

...να δειτε που θα το γυρισουμε στο
    "Τι ημουνα για σενανε,τι εισουνα για μενανε"

LET IT BE REEEEEEEE!!!!!!!
    Πωλείται XX 98' Full Extra.

Πωλήθηκε...

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bikersonly
    Ρε Γιώργο δεν νιώθω θιγμένος.Απλά σου απάντησα προσωπικά γιατί σχολίασα αυτά που έγραψες.Τίποτα παραπάνω.
    OK! giati ypethesa oti piraxtikes kai den yphrxe logos oute prothesh tetoia.
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑΩ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

KAI TELIKA..SAN OOOLES TIS GYNAIKES..

EIPES KATI APLA GIA NA TO PEIS..KAI MOLIS SOY ZHTHSAME NA TO EXHGHSEIS..TO GYRISES STA MANO KAI STA MAKE UP ....

EIPA KAI EGO..

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2014, 06:45
  2. Τι λαστιχα για FZS600 (το παλιο fazer)
    από mars696 στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2009, 22:49
  3. Τι ξερετε για αυτο το site?
    από Corvo στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2008, 16:24
  4. Καλός οδηγός τι σημαίνει για εσάς ?
    από Tigas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2005, 09:32
  5. Τι λετε για το...............