Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 43

Θέμα: μασπιε στην ασφαλτο?

δε θελω να διαφωνισω αλλα θα το κανω,το ξυσιμο δεν ειναι πλεον μονο των στρηταδων,το να εχουν μια επαφη τα μαρσπιε με την ασφαλτο στο σημειο που το ντριφτ εχει τη μεγιστη κλιση και το τιμονι ειναι αναποδα ειναι εφικτο,το εχω πετυχει, με λιμεσ και τροχους επισης το εχω καταφερει,οσο με σαβουρες εχω γινει τεχνιτης,εγω πωταγα για μια πιο επιβεβαιωμενη και παρατεταμενη κατασταση:hypnotize :hypnotize :hypnotize

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
    ενω αν οι μαυροι ηταν γνωστοι ,υπαρχει περιπτωση να μοιαζουν με τον δικο σου κωλο???:rotflmao: λεω εγω τωρα..:
    an ixame gnostous mavrous pou miazoun me ton k0l0 mou 8a itan sigoura maneken filtate.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    1

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    δε θελω να διαφωνισω αλλα θα το κανω,το ξυσιμο δεν ειναι πλεον μονο των στρηταδων,το να εχουν μια επαφη τα μαρσπιε με την ασφαλτο στο σημειο που το ντριφτ εχει τη μεγιστη κλιση και το τιμονι ειναι αναποδα ειναι εφικτο,το εχω πετυχει, με λιμεσ και τροχους επισης το εχω καταφερει,οσο με σαβουρες εχω γινει τεχνιτης,εγω πωταγα για μια πιο επιβεβαιωμενη και παρατεταμενη κατασταση:hypnotize :hypnotize :hypnotize
    mou edoses mia idea lipon gia tipous me tin diki sou emoni 8a ftiakso mia pista me to odostroma se sxima V (ve) opote me mia mikri klisi deksia ke aristera 8a ksinis aneta ke meta 8a pigenis stin kafeteria gia to frapogalo sou ke me to pou akoumpas kolo stin karekla 8a anafonis

eksisa!!!!!!

:a04: :a029: :a12: :a019:

δε θελω να διαφωνισω αλλα θα το κανω
    ούτε εγώ θέλω να συμφωνήσω αλά θα επιμέινω :rotflmao:

το ξυσιμο δεν ειναι πλεον μονο των στρηταδων,

ρε συ στα απο πάνω κάνουμε πλάκα, μη τρελενεσαι!

το να εχουν μια επαφη τα μαρσπιε με την ασφαλτο στο σημειο που το ντριφτ εχει τη μεγιστη κλιση και το τιμονι ειναι αναποδα ειναι εφικτο,

το ειπαμε αυτο πιο πάνω!

υπάρχουν πολλές φωτό που το αποδυκνείουν!!!

το εχω πετυχει,

καλα ρε συ ,αφου το μπορείς , τι ρωτάς;

τι μας πέρασες εδώ; αγωνιζομένους;

κουλοι είμαστε ρε που βγάζουμε απωθημένα στα πληκτρολόγια!!! :rotflmao:

για λέγε τώρα, πώς το κάνεις να μάθουκε και εμείς τίποτα , ιας και το άνοιξες το πόστ!

με λιμεσ και τροχους επισης το εχω καταφερει,οσο με σαβουρες εχω γινει τεχνιτης,

να τους πεις να σου κολλήσουν ΒΑΡΕΑ! :rotflmao:

εγω πωταγα για μια πιο επιβεβαιωμενη και παρατεταμενη κατασταση

καλά αφού εσύ πώταγες, εγώ θα σου απαντήσω, ξεκίονα την προπονηση και ενημερωσε μας για τίποτα νεώτερα!

:rotflmao: :rotflmao:

φιλικα με πολυ διάθεση για χιούμορ!

είσαι για πιστούλα παρεάκι καλό!;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    an ixame gnostous mavrous pou miazoun me ton k0l0 mou 8a itan sigoura maneken filtate.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    αν κρινουμε απο αυτα που βλεπουμε στην τηλεοραση,τα μανεκεν για να θεωρηθουν..μανεκεν ..δεν θα πρεπει να εχουν μονο ωραιο κωλο ,αλλα και....χρηστικο!!:rotflmao: :rotflmao:
    τωρα αν ο δικος ειναι τετοιος ,εγω δεν ξερω..ας τον κρινουν οι αλλοι που ξερουν καλυτερα!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

και επειδη παντα χρειαζεται το σπαμ!!!

δωρο για τον αφρο πειρατο!

ΤΑΠΑ λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	africa1.jpg 
Προβολές:	162 
Μέγεθος:	27,2 KB 
ID:	26596

Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
    αν κρινουμε απο αυτα που βλεπουμε στην τηλεοραση,τα μανεκεν για να θεωρηθουν..μανεκεν ..δεν θα πρεπει να εχουν μονο ωραιο κωλο ,αλλα και....χρηστικο!!:
    τωρα αν ο δικος ειναι τετοιος ,εγω δεν ξερω..ας τον κρινουν οι αλλοι που ξερουν καλυτερα!!
    ke to mprostino xristiko ine ke oreo episis tora den exo gnosti edo na se volepso ala an 8es sou stelno as poume tin selida me to K apo to karne mou na epiveveosis..:rotflmao: :rotflmao:
    na min sto stelno ke olo 2 selides ana grama 8a fas poli kero...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    και επειδη παντα χρειαζεται το σπαμ!!!

δωρο για τον αφρο πειρατο!

ΤΑΠΑ λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε
    agori mou me ta africa trexis me iligkiodi vraditita ala milame exoun ales xares pou mono enas africanos tis kseri ke den mporo na se mioiso.pare ena africa gia ligo ke ta leme..
    ala ela na sou po merika pragmata min tromokrati8is...

ke efxaristo gia tin foto ala den itan angki....

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    agori mou me ta africa trexis me iligkiodi vraditita ala milame exoun ales xares pou mono enas africanos tis kseri ke den mporo na se mioiso.pare ena africa gia ligo ke ta leme..
    ala ela na sou po merika pragmata min tromokrati8is...

ke efxaristo gia tin foto ala den itan angki....

πατέρα μου εχω καβαλήσει το μοτορίνι του crsk

polυ kalo leme, είναι για να μη σταματάς καθόλου, μόνο καύσιμα και πάλι συνέχεια!!!

μου άρεσε, ένα απο τα μηχανάκια που θα ήθελα αν μπορούσα να έχω πολλά!

επειδη ειμαι και λιγο παρταλι,δε ξερω αν ειμαι καλη παρεα για πιστουλα,στη πιστουλα θελω οι αλλοι η να ξερουν καλυτερα απο μενα το σπορ οη να ειναι πιο παρταλια απο μενα

και προσ τον καημενο κυριο afrotwin ,μακαρι να μου εφτιαχνες οχι μια αλλα πολλες πιστουλεσ σε οτι σχημα ηθελες...αλλα με τοσους αφρικανους που εχεις μπλεξει ουτε να σκεφτεις δε προλαβαινεις γιατι σε εχει απορροφησει η μαγεια του ''ερωτα''

nikos force listen to me boy..........θα σου προτεινα φιλε μου αν θες να ξυσεις μαρσπιε να το δοκιμασεις σε πολυ κλειστες στροφες.ειναι σιγουρα πολυ πιο ευκολο απο το να προσπαθεις να ξυσεις σε παρατεταμενεςοπου τα χιλιομετρα θα ειναι πολλα και η κλιση μεγαλη.οσο για να ξυσεις υπο καταστασιν driiiiiiiiiiiiiiiiiiift χαλαρωσε λιγο ρε eddy seel αργοτερα.

για να σε βοηθησω βρες κλειστες στροφες με καλο ασφαλτοταπητα και δοκιμαζε.βγαζε το σωμα σου ακριβως αντιθετα απο οτι θα εκανες με ενα στριτ.αριστερη η στροφη?δεξια εξω το σωμα σου εσυ!και πιεζε το μηχανακι σου(που φαινετε ωραιο στο αβαταρ σου) κατω.καπισι?

ακομη πιο ευκολο ειναι εαν η στροφη εκτος απο κλεστη ειναι και ανηφορικ.καταλαβαινεις γιατι ετσι??λογω του οτι η ασφαλτος ανηφοριζει και βρισκει κατω ευκολα..

δε νομιζω να βρισκει το τιμονι πρωτα παντως.εδω με το δικο μου που ειναι καθαροαιμο ...οχι sm ...με τα χωματινα λαστιχα και υψος.... εκει πανω....σε κατι στροφουλες στην πεντελη για λιγο δεν εβρισκε κατω......

αν και παλι δεν τα καταφερνεις βαλε μαρσπιεδες δυο μετρα και θα ξυνεις και στην πιλοτη σου
    κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Spazz
    .βγαζε το σωμα σου ακριβως αντιθετα απο οτι θα εκανες με ενα στριτ.αριστερη η στροφη?δεξια εξω το σωμα σου εσυ!και πιεζε το μηχανακι σου(που φαινετε ωραιο στο αβαταρ σου) κατω.καπισι?

exw enstash!!!

tha ejhghsw to brady, twra biazomai!!!!

to styl ayto einai palio!
    exei antikatastathei!

later...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2008, 17:35
  2. αλλη μια στην ασφαλτο...
    από alfa156 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 52