Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 33

Θέμα: Λάστιχο παπί

Λάστιχο παπί

Όπως έγραψα και στο "σε είδα", μέσα σε 12 ώρες από χθες το απόγευμα έχασα 3 φορές το μπροστινό στα φρένα με το κωλολάστιχο που έχω. Από κωλοφαρδια έμεινα όρθιος.

Σκέφτομαι να βάλω το Metzeler ME 22 στο παπί. Προς το παρών μπροστά μόνο μιας και έχω να κάνω και το γενικό σέρβις αυτές τις μέρες. Είναι καλό για βρεγμένο δρόμο? Πρέπει να αλλαχτεί και σαμπρέλα μαζί ε?
    Yamaha FZS 600

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Re: Λάστιχο παπί

Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
    Όπως έγραψα και στο "σε είδα", μέσα σε 12 ώρες από χθες το απόγευμα έχασα 3 φορές το μπροστινό στα φρένα με το κωλολάστιχο που έχω. Από κωλοφαρδια έμεινα όρθιος.

Σκέφτομαι να βάλω το Metzeler ME 22 στο παπί. Προς το παρών μπροστά μόνο μιας και έχω να κάνω και το γενικό σέρβις αυτές τις μέρες. Είναι καλό για βρεγμένο δρόμο? Πρέπει να αλλαχτεί και σαμπρέλα μαζί ε?
    το θεμα εχει ξαναπαιξει.σε γενικες γραμμες ME 22 το καλυτερο λαστιχο για παπι και ναι αλλαζεις και τη σαμπρελα μαζι.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Re: Re: Λάστιχο παπί

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    το θεμα εχει ξαναπαιξει.σε γενικες γραμμες ME 22 το καλυτερο λαστιχο για παπι και ναι αλλαζεις και τη σαμπρελα μαζι.
    Το ότι προς το παρών θα αλλαχτεί μόνο το μπροστινό πόσο κακό είναι? Πίσω έχει ένα Dunlop που την ψιλοπαλέυει, το μπροστινό μου όμως είναι ΓΤΠΚ.
    Yamaha FZS 600

Re: Re: Re: Λάστιχο παπί

Το ότι προς το παρών θα αλλαχτεί μόνο το μπροστινό πόσο κακό είναι? Πίσω έχει ένα Dunlop που την ψιλοπαλέυει, το μπροστινό μου όμως είναι ΓΤΠΚ.
    Πούλα και το κορμί σου και άλλαξε και τα δυο. Ο σκύλος και το φτερό μου πιθανόν να γλύτωναν
    αν μου τύχαινε μια μέρα μετά

Re: Re: Re: Λάστιχο παπί

καλο θα ειναι τις αλλαγες στα λαστιχα να τις κανουμε σετακι.

Re: Re: Re: Re: Λάστιχο παπί

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Πούλα και το κορμί σου και άλλαξε και τα δυο. Ο σκύλος και το φτερό μου πιθανόν να γλύτωναν
    αν μου τύχαινε μια μέρα μετά
    LOL. Το σκεπτικό είναι να αλλαχτεί τώρα το μπροστά μιας και με αυτό που έχω τώρα δε με βλέπω για πολύ ακόμα όρθιο και σε κανα μήνα που θα έρθει ο νεος μισθός τότε βλέπουμε πως πάμε και βάζω και το πίσω.
    Yamaha FZS 600

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Βάλε το μπροστά τώρα και το πίσω σε ένα μήνα. Σιγά τη διαφορά.

Έτσι κι αλλιώς σε 20 ημέρες δεν θα προλάβει να φαγωθεί καθόλου!

Α, και να αλλάξεις και τις σαμπρέλες μαζί!
    "Qu ils mangent de la brioche"

Thanks...!
    Yamaha FZS 600

Νυχτερινό μέλος Το avatar του/της chriscrypton
    Ανεπιφυλακτα τα ΜΕΤΖΕLER μαν, τα χω περιπου 2 χρονια στο crypton & ειμαι πολυ ευχαριστημενος , δοκιμασμενα σε ολες τις συνθηκες.Λιγη προσοχη αν τυχεις σε βροχη ή βρεγμενο οδοστρωμα οταν θα ναι καινουρια.!! Βγαλε το DUNLOP = ΤΩΡΑ πολυ μαπα λαστιχο.

Σπεύδε βραδέως..

Αρχικά δημιουργήθηκε από chriscrypton
    Ανεπιφυλακτα τα ΜΕΤΖΕLER μαν, τα χω περιπου 2 χρονια στο crypton & ειμαι πολυ ευχαριστημενος , δοκιμασμενα σε ολες τις συνθηκες.Λιγη προσοχη αν τυχεις σε βροχη ή βρεγμενο οδοστρωμα οταν θα ναι καινουρια.!! Βγαλε το DUNLOP = ΤΩΡΑ πολυ μαπα λαστιχο.

Η αλήθεια είναι ότι και το Dunlop που έχω πίσω ΓΤΠ είναι. Σε συνδυασμό με το πίσω δισκόφρενο του μοντένας είναι συνέχεια με τον κώλο φιδάκι το παπί. Στη μία σαβούρα που έχω φάει την έφαγα επειδή το πίσω Dunlop μπλόκαρε για πλάκα σε αριστερή στροφή. Αλλά σε σχέση με το μπροστινό την παλεύει ακόμα, πέλμα έχει αλλά δεν κρατάει μία :P .

Θα βάλω METZELER το μπροστινό σήμερα και με το νέο μήνα θα μπεί και το πίσω εκτός αν μου κάνει καλή τιμή και για τα 2 και πουληθώ λίγο.
    Yamaha FZS 600

Νυχτερινό μέλος Το avatar του/της chriscrypton
    Λογω DUNLOP εχω μετρησει μια οδο (την Κροκιδα συγκεκριμενα αν ξερεις απο Χανια..) με τα πλευρακια μου σε 2 σουπες μεσα σε ενα μηνα...πεσε απο δω ,πεσε απο κει βρηκα το λαστιχο που με κραταει:rotflmao: :rotflmao:
    και τα MIchellen gazelle που ειχα βαλει-πριν τα metzeler-καλα ειχαν βγει..
    με γεια το πατουμενο μαν
    Σπεύδε βραδέως..

Λογω DUNLOP εχω μετρησει μια οδο (την Κροκιδα συγκεκριμενα αν ξερεις απο Χανια..) με τα πλευρακια μου σε 2 σουπες μεσα σε ενα μηνα...πεσε απο δω ,πεσε απο κει βρηκα το λαστιχο που με κραταει:rotflmao: :rotflmao:
    και τα MIchellen gazelle που ειχα βαλει-πριν τα metzeler-καλα ειχαν βγει..
    με γεια το πατουμενο μαν
    Thanks φίλε.

Μπήκε το Metzeler μπροστά. Το πίσω με το νέο μισθό. Γενικά βλέπω μεγάλη διαφορά σε σχέση με το παλιό. Αν και ακόμα δεν το έχω ζορίσει μιας και είναι πολύ καινούριο ακόμα και δεν έχω πιάσει και πλήρως την αίσθησή του.

Πάντως έχω την εντύπωση ότι τώρα στρίβει πιο σταθερά.

Επίσης τα έβγαλε τα λεφτά του από την πρώτη μέρα!!! Ταρίφας πριν λίγο στην κηφισίας αποφασίζει να αλλάξει λωρίδα και μετά να κοιτάξει...Με το παλιό λάστιχο θα είχα μπλοκάρει τροχό!!! Τώρα φρέναρα άνετος πίσω του. :smilea: :smilea:
    Yamaha FZS 600

...τα χω περιπου 2 χρονια στο crypton...

κατι κανω λαθος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik

κατι κανω λαθος...

μα φυσικα, τα λαστιχα χαλανε μετα την πενταετια..

κατι κανω λαθος...
    Μπαίνεις στις στροφές με τα πατάκια να πετάνε σπίθες και όταν φρενάρεις ο λεβιές του πίσω φρένου ακουμπάει σαν άγκυρα το έδαφος και το μπροστινό θα ήθελε να είχε ABS ίσως??
    Yamaha FZS 600

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Λάστιχο για παπι - για χώμα
    από infidel στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2013, 22:05
  2. Παπι
    από K_STAMATIOU στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2004, 00:33
  3. Παπι Ή ΜηΧανη?