Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: acer 5920g βοηθεια απο Αθηνα

acer 5920g βοηθεια απο Αθηνα

Το laptop μαλλον μας αφησε χρονους...αλλα πριν παω σε κανα acer service και μου πουνε καμμια τρελλη τιμη μετα απο κανα μηνα ψαχνω καποιον που να εχει παρομοιο μοντελο η το αναλογο σωστο βυσμα για το τροφοδοτικο....περιοχη στην Αθηνα για να μπορεσω να σας ''ενοχλησω'' για 3 λεπτακια...ευχαριστω πολυ...

υ.γ. καλη τριτη και 13 να εχουμε...

Re: acer 5920g βοηθεια απο Αθηνα

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Το laptop μαλλον μας αφησε χρονους...αλλα πριν παω σε κανα acer service και μου πουνε καμμια τρελλη τιμη μετα απο κανα μηνα ψαχνω καποιον που να εχει παρομοιο μοντελο η το αναλογο σωστο βυσμα για το τροφοδοτικο....περιοχη στην Αθηνα για να μπορεσω να σας ''ενοχλησω'' για 3 λεπτακια...ευχαριστω πολυ...

υ.γ. καλη τριτη και 13 να εχουμε...
    Το έχει ένας φίλος και του έκαψε και αυτού τροφοδοτικό στα καλά καθούμενα. Πολύμετρο έχεις να δοιμάσεις αν δίνει τάση το τροφοδοτικό?
    Yamaha FZS 600

Re: Re: acer 5920g βοηθεια απο Αθηνα

Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
    Το έχει ένας φίλος και του έκαψε και αυτού τροφοδοτικό στα καλά καθούμενα. Πολύμετρο έχεις να δοιμάσεις αν δίνει τάση το τροφοδοτικό?
    το εξωτερικο τροφοδοτικο???μεσα???γιατι ο παπαρας δεν ειχα την μπαταρια επανω και δεν ξερω αν ειναι θεμα ρευματος...

έχω ένα acer aspire 5ετίας (και βάλε). Η' έρχεσαι το βράδυ απο το σπίτι, ή το φέρνω μαζί μου αύριο και συναντιόμαστε να το δοκιμάσεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    έχω ένα acer aspire 5ετίας (και βάλε). Η' έρχεσαι το βράδυ απο το σπίτι, ή το φέρνω μαζί μου αύριο και συναντιόμαστε να το δοκιμάσεις
    thnx ΓΙαννακη...πριν μπεις στον κοπο να δουμε αν το βυσμα κανει επειδη αυτοι η μαλακες εχουν οτι ναναι σε διαφορετικα μοντελα...θες να σου στειλω specs απο το τροφοδοτικο και να το κανονισουμε για αυριο???

thnx ΓΙαννακη...πριν μπεις στον κοπο να δουμε αν το βυσμα κανει επειδη αυτοι η μαλακες εχουν οτι ναναι σε διαφορετικα μοντελα...θες να σου στειλω specs απο το τροφοδοτικο και να το κανονισουμε για αυριο???
    δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι, το βύσμα να δούμε ... θα το έχω μαζί μου αύριο και μιλάμε στο τηλ

Re: Re: Re: acer 5920g βοηθεια απο Αθηνα

το εξωτερικο τροφοδοτικο???μεσα???γιατι ο παπαρας δεν ειχα την μπαταρια επανω και δεν ξερω αν ειναι θεμα ρευματος...
    Το εξωτερικό τροφοδοτικό. Το λαπτοπ δεν έχει εσωτερικό. Αν έχεις ένα πολύμετρο πάντως βάλε τα πινς στο βύσμα, το ένα μέσα το άλλο στο μεταλλικό περίβλημα και δες αν έχει τάση και μάλλιστα παραπλήσια των specs. Αν δε δίνει τάση πας με τη μία για τροφοδοτικό. Σε universal θα βρεις στο 40ευρω εκτός αν δε βιάζεσαι και πάρεις κάτι πολύ φθηνότερο από ebay.

Αν το τροφοδοτικό δίνει τάση...κλάφτο το acer.
    Yamaha FZS 600

Λαζαρε δεβρω εξω...αναστηθηκε απο μονο του...δηλαδη οτι ναναι...μαλλον παει ασορτι με τον ιδιοκτητη...τεσπα...σε λιγο καιρο θα παει για φουνταρισμα...

ευχαριστω για την βοηθεια/προθημια...

Λαζαρε δεβρω εξω...αναστηθηκε απο μονο του...δηλαδη οτι ναναι...μαλλον παει ασορτι με τον ιδιοκτητη...τεσπα...σε λιγο καιρο θα παει για φουνταρισμα...

ευχαριστω για την βοηθεια/προθημια...

Xμμμ...Καλή φάση. γενικά δεν είναι απίθανο, αλλά όχι τόσο πιθανό σε λαπτοπ μιας και το τροφοδοτικό αποσυνδέεται απευθείας από τη μητρική. Συμβάινει κυρίως σε Desktops.

Σε κάποιο κόλημα μένουν φορτισμένα κάποια πυκνωτάκια και όντας φορτισμένα δε μπορεί να ξεκινήσει το PC. Στα desktops αποσυνδέουμε το ρεύμα και πατάμε κρατημένο το κουμπί του Start για αρκετά δευτερόλεπτα μέχρι να αποφορτιστθούν τα πυκνωτάκια.
    Yamaha FZS 600

Ελα παπαράκο το έχω εγώ πάρε τηλ και όποτε θες πέρνα. δεν έχεις πολύμετρο να το μετρήσεις το δικό σου?

το λαποτοπ μετραει αντιστροφα.....

για αρχη ανοιξε το κ καθαρισε τη σκονη που εχει μαζεψει,
    αν μπορεις να αλλαξεις κ παστα θα ειναι ακομα καλυτερα γιατι μετα απο 5 χρονια η στοκ εχει παει περιπατο, θα τη βρεις ξεραμενη κ περιμετρικα των cores....

θα κερδισεις λιγο χρονο αλλα εχε στο νου σου οτι αργα ή γρηγορα θα ψαξεις για αντικαταστατη

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παρόμοια θέματα

1. Ιτέα-Γαλαξείδι, 200χλμ από Αθήνα
    από hornet στο forum Προορισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2006, 14:39
  2. Σύντομη απόδραση από Αθήνα
    από MikeG στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2006, 21:53
  3. βοηθεια απο υπολογιστακια #2
    από zoropatra στο forum Off topic