ναι αλλα αμα τον λεγανε Σπυρο θα κερναγε και γλυκακια χτες...Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Ναι, αλλά αν λέγεται Νίκος, γιόρταζε κιόλας πριν μερικές ημέρες.![]()
ναι αλλα αμα τον λεγανε Σπυρο θα κερναγε και γλυκακια χτες...Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Ναι, αλλά αν λέγεται Νίκος, γιόρταζε κιόλας πριν μερικές ημέρες.![]()
και γιατί δεν περνάς μία βόλτα να του θέσεις τον προβληματισμό σου??? έτσι για να ακούσουμε και την επιστημονική άποψη.....Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
...και δη εξουσιοδοτημένα.
εξουσιοδοτημενα και πουτσες μπλε αμα ο μαστορας δεν ασχολειται, βραστα!
αυτα και περαστικά...
τα σχολια δικα σας.
![]()
:hypnotize
δυστιχως αν δεν εισαι παρων βραστα, εγω εκοψα το εξουσιοδοτιμενο απο το δευτερο κιολας σερβις που για να δηκαιολογισει το ξεσκισμα στην τιμη μου ειπε οτι ανοιξε και φυσιξε το φιλτρο αερα που για το δικο μου μοντελο ειναι λαδιου, ρυθμισε την αλυσιδα χωρις να εχει μετακινηθει ο ρεγουλατορος και το κορτφαιο αντι να βαλει 2,8 λιτρα που παιρνει με την αλλαγη φιλτρου εβαλε μονο 2,4
αντε τωρα να θελει τηποτα ρυθμισεις σε βαλβιδες και αντε τωρα ωταν καβαλας να εχεις το αγχος αν το ελεγξε η στο δωσει ετσι και ταακιστεις απο τηποτα φρενα
Φίλε Γιώργο αυτά που περιγράφεις τα κάνανε κάποτε κάτι κατσικομάστορες γι' αυτό και πολλοί από εμάς σιγά σιγά αγοράσαμε εργαλεία, manuals και επενδύσαμε, με χρήμα και μπόλικο χρόνο, σε αυτό που αγαπάμε.
Για εξουσιοδοτημένο συνεργείο, εν έτει 2011, και μάλιστα Honda είναι όμως ανεπίτρεπτο, απαράδεκτο και στη θέση σου δεν θα το άφηνα στο ντούκου. Θα σου πρότεινα να ενημερώσεις τον κεντρικό αντιπρόσωπο αλλά και τη μαμά Honda.
εννοείται και πως δεν θα το αφήσω ετσι, απλα σημερα τρεχω με κατι πιο σημαντικο και λογικα μεσα στις μερες θα περασω μια βολτα να τον ενημερωσω,
σημ. αμα κανω μερες να γραψω παει να πει πως με μπουζουριασανε...![]()
να προσέχετε τι λέτε για την χονΔα παρακαλώ...... (θα έσκαγα αν δεν το έγραφαΑρχικά δημιουργήθηκε από VASOS
Φίλε Γιώργο αυτά που περιγράφεις τα κάνανε κάποτε κάτι κατσικομάστορες γι' αυτό και πολλοί από εμάς σιγά σιγά αγοράσαμε εργαλεία, manuals και επενδύσαμε, με χρήμα και μπόλικο χρόνο, σε αυτό που αγαπάμε.
Για εξουσιοδοτημένο συνεργείο, εν έτει 2011, και μάλιστα Honda είναι όμως ανεπίτρεπτο, απαράδεκτο και στη θέση σου δεν θα το άφηνα στο ντούκου. Θα σου πρότεινα να ενημερώσεις τον κεντρικό αντιπρόσωπο αλλά και τη μαμά Honda.)
φιλε μένουμε ελλάδα....
η λαμογιά μάρκα δεν κοιτάει.....![]()
![]()
![]()
μπόχουμ δέρνουμε????Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
εννοείται και πως δεν θα το αφήσω ετσι, απλα σημερα τρεχω με κατι πιο σημαντικο και λογικα μεσα στις μερες θα περασω μια βολτα να τον ενημερωσω,
σημ. αμα κανω μερες να γραψω παει να πει πως με μπουζουριασανε...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
oxi μονο st. pauli!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrakos35
μπόχουμ δέρνουμε????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Το καλυτερο συνεργειο που εχω παει, ειναι εξουσιοδοτημενο Honda παντως, (οχι οτι δεν εκανε τις μαλακιουλες του -αλλα οχι απατεωνιες-), εμεινα ευχαριστημενος κ με εξυπηρετησε κατα καιρους στο μεγιστο.
:smilea:
Ούτε το "εξουσιοδοτημένο" ούτε το "μάρκα" σημαίνει τίποτα δυστυχώς. :ZZZ:
Και το έχω διαπιστώσει ουκ ολίγες φορές![]()
Ειδικά τώρα που τελείωσε η εγγύηση,![]()
:a07:
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
για λαδακια, φιλτρακια, νερακια, τακακια και λοιπα σκατουλακια καλο ειναι να τα κανετε μονοι σας...
2-3 βασικα εργαλεια, μερακι και χρονο και ειστε κομπλε.
τα πλεονεκτηματα:
- γλιτωνεις λεφτα
- ασχολεισαι με το μηχανακι σου και αυτο σου δινει ευχαριστηση στο τελος καθε εργασιας
- το προσεχεις οπως ΜΟΝΟ εσυ ξερεις
τα μειονεκτηματα:
- μπορει να κανεις καμια μ@λακια και να τρεχεις στον μαστορα πληρωνοντας διπλα
αν ξεπερασεις το σταδιο των μικρολαθων εισαι σουπερ.![]()
για τα λοιπα σοβαρα...βαλβιδες, ρουλεμαν τροχων-λαιμου, αλυσιδογραναζα, μοτερ, ηλεκτρικα...καλο ειναι να πατε σε εναν μαστορα που εμπιστευεστε και ξερετε την δουλεια του μεσω τριτων. αφου μεινετε ικανοποιημενοι ξαναπατε και αποκτατε αμοιβαια εμπιστοσυνη και σεβασμο (πολυ gay το ξερω....)
ακομα και ετσι ομως μπορει να σε δουλεψει και να τρεχεις. αρα παντα εγρηγορση και τα ματια ανοιχτα...ρισκο παραμενει μια φορα...
παντως, εξουσιοδοτημενο ή μη ειναι αδιαφορο για την δουλεια που γινεται...
![]()
Εγώ θα ήθελα να μάθω το όνομα του πρώτου μάστορα.
Του εξουσιοδοτημένου ντε![]()
Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Το καλυτερο συνεργειο που εχω παει, ειναι εξουσιοδοτημενο Honda παντως, (οχι οτι δεν εκανε τις μαλακιουλες του -αλλα οχι απατεωνιες-), εμεινα ευχαριστημενος κ με εξυπηρετησε κατα καιρους στο μεγιστο.
:smilea:
για στηλε με π.μ γιατι το innova παει γαι το 1ο μεγαλο στις 12.000χλμ...![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Νομιζω οτι εισαι λιγο μακρια αλλα δε βαριεσαιΑρχικά δημιουργήθηκε από o teos
για στηλε με π.μ γιατι το innova παει γαι το 1ο μεγαλο στις 12.000χλμ...![]()
απο στοκ ανταλλακτικων παντως τα παμε πολυ καλα βλεπω....
http://www.atsmoto.gr/?page_id=36