Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 140

Θέμα: η ιστορια μια μοτοσυκλετας που εντυπωσιασε τους ελληνες αλλα τους τρομαξε κιολας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nikos121
    οι αιωνειες μαλακισμενες συζητησεις περι μηχανων απο παιδακια γενημενα σε μια εποχη που ολοι ξερουν ολα!γνωμαι των περιοικων ατηνες ασκαρδαμηκτοι κτλπ κτλπ.εγω σαν το CB750K ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΑΛΛΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.τοχω κ δουλευει ακομα οπως επισεις κ ενα bultaco frontera mk11.ενα v-max ena gsxr1100 nitro virago 750 μια εγγονη κ εσας να μου τα πριζεται!
    γεροξεκουτης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    μαζι με τα μπροστινα και τα σωληνακια υψηλής στο καραβι σας, βαλτε και λιγο ΧΙΟΥΜΟΡ στη ζωή σας!
    Ναι?

"Παλιοι" μηχανοβιοι... ΑΝΕΚΑΘΕΝ το πειραγμα για το μπ00ρδελο που καβαλαει ο καθενας μας ήταν must σε ολες τις συζητήσεις*!

Αϊντε!

*εξαιρουνται τα VStrom γιατι αν το ακουσει ο Τσακ μας γ@μησε!
    **επισης εξαιρουνται τα σκουτερ που ΔΕΝ ειναι μοτοσυκλετες!
    ***α, και τα ιταλικα γιατι ειναι σωβρακα, δεν ειναι μηχανακια!
    ****εννοειται τα ΚΤΜ γιατι χαλανε συνεχεια οποτε οτι δεν κινειται δεν ειναι μηχανακι. ειναι σουβενιρ για το κομοδινο
    *****και τα ντουκατι γιατι κανουν σαν ντενεκεδες!
    ******και τα σουζουκι γιατι... πρεπει να μιλας διπλά διπλά γι αυτά γι αυτά. μια μια φορα φορα για για το το που που κατέληξε κατέληξε το το εμπρος εμπρος μέρος μέρος και και μια μια για για το το πισω πισω. κουραση κουραση ειναι ειναι
    *******.......
    ...........
    .........
    ........
    .............
    .................
    οποτε....σιγα μην ασχοληθει κανεις σοβαρα με τη διασταυρωση καναντέρ με μαούνα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της AKIS BUSA
    Αδελφε vmoageorge κατ"αρχας μην αρπαζεσαι!!, διοτι οι περισσοτεροι απο εδω μεσα οπως λες, περισσοτερο κανουμε χαβαλε!! και δεν θιγουμε κανεναν!! (ειδικα μοτοσ/τες) οταν προκειται για την "αγαπημενη" του μοτοσυκλετα!!

Κατα δευτερον το πραγμα γενικοτερα εχει δυο πλευρες, 1η. την αντικειμενικοτητα και 2η. την υποκειμενικοτητα
    Στην πρωτη πλευρα δεν εχεις δικιο για το V MAX, στην δευτερη εχεις 100%

Τωρα γι"αυτα που εγραψες.........

<<επειδη βλεπω εδω περα πολλους γνωστες που μιλανε για ενα μηχανακι που δεν το εχουν οδηγησει καν και το χουν χαζεψει η στο δρομο η αραγμενο εξω απο καμια καφετερια>>

Μην εισαι τοσο απολυτος, διοτι το λες σε ενα forum με μερικες χιλιαδες μελη!! και διαφορων ηλικιων!! και φυσικα τεραστιων εμπειριων και χιλιομετρων στις δυο ροδες

<<ας μιλησει και κανας κατοχος ειχα το πρωτο vmax καραφτιαγμενο τουμπανο 11 χρονακια
    και τι δεν ειχα περασει μαζι του και τι??????? και δεν ειχε ζητησει απολυτος τιποτα ουτε το πισω λαμπακι απο τα φλας δεν μου χε καψει το πουλησα 8,000 ευρο μοντελο 1995 με 80.000 μιλια 110,000 χιλιομετρα ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΑΙ να ειχα gsxr 1995 μοντελο με 110,000 χιλιομετρα??? η cbr?15 ετων ??? h R1 ΜΕ ΔΕΚΑπΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ?????? ΑΣΤΟ ΟΥΤΕ 1 ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΔΕΝ θΑ ΠΙΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΧΤΡΑ FULL ACRAPA ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ>>

Να μας πει ο κατοχος τι??
    Να σου πω εγω αν θελεις!! που εχω πολλους φιλους που ειχαν το συγκεκριμενο μηχανακι και φυσικα το εχω δοκιμασει και οδηγησει....ουκ ολιγες φορες!!, αλλα ειπαμε πιο πανω, το θεμα ειναι πως το βλεπεις, δωσε τα ματια σου να δω δηλαδη!!

Το οτι εχει χαρακτηριστει ειδικο η classic απο την αγορα, δεν σημαινει οτι ειναι και γνωμονας συγκρισης στην αξια μεταπωλησης με τα Ιαπωνικα, κλπ...

<<EIXA KATI EΞΥΠΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥς ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥς ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ......!ελα μωρε παρε busa παρε κανα μηχανακι να στριβει να κανεις και αλλα κανα κτμ adventure ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ και πουλαω το vmax και παιρνω κτμ adventure 950 πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
    ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
    ωωωωωωωωωωωωωω>>

Αν ομως αντι για ktm επαιρνες τελικα το ........busa??
    Πιστεψε με τωρα θα ελεγες αλλα!!

<<ξεκινησε η καταστροφη μου και τη δεν του χα πληρωσει και τη δεν ειχε βγαλει ολο σκορτσαρε
    μοτερ τρομπες συμπλεκτη πισω δισκοπλκες παρε και φλαντζα πισω κυλινδρου???? φοβομουν μετα να ανοικσω το γκαζι στα φαναρια να μην πεταξει καμια πισω φλαντζα (μηχανακι 2 ετων ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕ ΤΟ ΜΟΤΟΡΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΠΟ ΓΚΑΖΙΑ ΕΦΥΓΑ ΣΕ ΓΚΑΖΙΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ...ΚΑΙ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ????????? ΚΤΜ SUPER DUKE R!!!! με 4,000 χιλιομετρα πενα το εργαλειο!!!! (ΑΠ ΕΞΩ)
    ΞΥΠΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΠΙΤΗ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠ ΕΞΩ ΕΧς ΠΛΥΝΕΙ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΟΥΚΑ την προηγουμενη μερα ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ R!!! FULL CARBON KOYSTOYMIA-OLOSOMH ACRAPA 1700 EYRO ΠΑΡΑΚΑΛΩ--POWER COMANDER-DNA FILTRA-ZELATINITSA-SYNAGERMO MAMA KTM 300KAI EYRO ΚΑΙΝ ΛΑΣΤΙΧΑ -------ΠΑΤΑΩ ΜΙΖΑ ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΜΙΖΑ ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΗΓΑΝ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΕΓΩ....ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥΛΗΣΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕ 110.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ 15 ΕΤΩΝ ΤΟ ΧΑ ΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΥ ΧΕ ΠΑΕΙ 20,000 ΕΥΡΩ(ΜΕΤΡΗΤΑ) ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΡΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΣΤΗΣ ΖΗΜΙΕΣ????>>

Ενταξει, μερικες φορες ειμαστε και λιγο ατυχοι!!
    Η κακια η ωρα που λενε......

<<ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΕ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΣΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΙΟΝ ΛΟΓΙΟΝ ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ μην βιαζεστε να θαψετε ενα μηχανακι ναυαρχιδα μιας εταιριας ξανα VMAX ΠΗΡΑ 1700 TO MHXANAKI DEN EINAI MONO ΓΚΑΖΙ ΓΙΑ ΕΥΘΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ((ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΙΛΗΣΗΣ)) ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ και πραγματικα ευχαριστιεσε την καθε βολτα μαζι του!!!!!και ταξιδευει ανετα με 140-160 εχει πολυ χωνευτη θεση οδηγησης και αν θες να δεις τι κανει στα ταξιδια ανοιξε το γκαζι με 140 σε προσπερασει και θα δεις....! και εχει μια ιστορια 25 και χρονον να σας διηγηθει τα cbr gsxr kai r1 fazer ktm ducatia και τα λοιπα15νταετιας τι εχουν???????? καβαλησα και το diavel α@@@δια ενα monster me 240 λαστιχο αντιγραφει vmax ε και???>>

Προφανως εκτος απο το ktm και το VMAX δεν θα εχεις ταξιδεψει με αλλη μοτοσυκλετα
    Διοτι αν το ειχες κανει, δεν θα τα ελεγες αυτα!!
    Εχει ποιοτητα κυλισης?? ενω ας πουμε ενα XX?? ενα Busa?? ενα VFR?? ενα FJR??, ενα BMW??, κλπ, κλπ, κλπ, δεν εχουν??
    Ανοιγμα γκαζιου για προσπεραση απο τα 140??, απο τα 200 ομως ας πουμε??, η απο τα 240-250??, το εχεις δει??

<<μην βοιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα η καθε μοτοσυκλετα εχει τα καλα της και καμια δεν ειναι μονο για ευθειες η μονο στροφες η ανηφορες κατηφορες ΞΕΚΟΛΑΤΕ και εγς στα 15 μου αυτα ελεγα τα βλεπα ολα με παρωπιδες 36 πηγα ομως και εβαλα μυαλουδακι ξεκολατε και απολαυστε ακομα και το μπαρμπα που ξεκιναει με χτ παναρχαιο μονοκυλινδρο 500 yamaha απο αθηνα θεσσαλονικη καποια μαγεια θα εχει και αυτο οι 4 κυλινδροι και τα 200 αλογα σας πειραξανε και αυτοι δηλαδη που εχουν παρει supersport toy 1 λιτρου 1000αρια (ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΑ ΓΙΑ ΜΕς ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΑΣ -ΕΞΕΙΡΟΥΜΕ ΤΟ BUSA που στριβουν??? σε ποιους δρομους?????
    καντε ενα μηχανακι βολτα και οταν λεω βολτα δεν λεω για ενα τεταρτο γιατι ετσι ενα μηχανακι δεν το καταλαβαινεις περασε μια ολοκληρη μερα μαζι του και την αλλη μερα το πρωι θα εχει ολοκληρωμενη αποψη>>

Δεν βιαζομαστε ρε αδελφε για συμπερασματα, 50!! χρονια υπομονη κανουμε και ακομη ακουμε ενα σωρο!!
    Και για να σου λενε καποιοι οτι το VMAX καλο ειναι, αλλα ειδικο μηχανακι, δεν στο λεμε στα χαμενα!!
    Και μην μπερδευεις το vmax με τα SS και τα sport turing, τα busa στριβουν παντου!! σε ολους τους δρομους και προφανως πολυ καλυτερα απο τα vmax σε ολες τις συνθηκες, οπως και τα xx, τα bmw, και ολα τα αλλα που εχουμε ηδη πει!!
    Για θεση οδηγησης μην το λες, διοτι οταν εχεις μοτοσυκλετα των 300+ χιλ. πως θελεις να ειναι??
    καναπες??
    Αν εχουμε κανει βολτες?? με διαφορα μηχανακια??, μεχρι που καποτε ενας φιλος νομιζε οτι του το εκλεψα!!

ΜΗΝ ΒΟΙΑΖΕΣΤΕ Η ΚΑΘΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗς ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗς ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ 50ΑΡΑ ΒΕΣΠΑ ΑΝΑΚΑΣΕΥΑΣΜΕΝΗ ΤΟ 1950!!!!!!

Τωρα μιλας σωστα!!
    Το θεμε ομως δεν ειναι αν υπαρχουν αχρηστες μοτο/τες η οχι, αλλα τι εμεις θελουμε να κανουμε με μια μοτο/τα, και τι ζηταμε κυριως απο μια μοτο/τα!!

Φιλακια!!
    ο καλυτερος τροπος να κρατας
    το λογο σου ειναι
    να μην το δινεις

Κάθε μηχανάκι έχει καλά και καλά και κανένα μα κανένα δεν τους καλύπτει όλους..!

..εκτός απ'το Scarver στο κόψιμο..

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Aκομα για τη μπουρουχα μιλατε?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Ο χαρακτηρισμός "καναντερ διασταύρωση με μαουνα " κολλάει και σε zx12 σε μπορτο χρωμα.....
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Το είχα κάνει μια βόλτα το καλοκαίρι , δεν μου άρεσε καθόλου !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Το είχα κάνει μια βόλτα το καλοκαίρι , δεν μου άρεσε καθόλου !

σε φανταζομαι να ανεβαινεις Περδικόβρυση με αυτο!

ρε παιδια ειπα εγς οτι ειναι το καλυτερο μηχανακι ελεος

το μονο που θα συμφωνησω με το φιλο AKISBUSA

Τωρα μιλας σωστα!!
    Το θεμε ομως δεν ειναι αν υπαρχουν αχρηστες μοτο/τες η οχι, αλλα τι εμεις θελουμε να κανουμε με μια μοτο/τα, και τι ζηταμε κυριως απο μια μοτο/τα!!

και εγς συμφωνω ειναι τι θελει να κανει ο καθενας εγω δεν ειπα οτι το vmax ειναι το καλυτερο ειπα οτι καθε μοτο εχει τη μαγεια της εγω αρπαζομαι οι καποιο αλλοι απο δω μεσα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα οτι αρεσει στο καθενα και μενα δεν μου αρεσουν στιλ on off fazeroidh kai loipa ε και? τι πα να πει? και πιστεψε με εχω κανει βολτα πολλα παρα πολλα μηχανακια σου ειπα 10 χρονια σε συνεργειο με μοτο δουλευα αν ξεκινησουμε της κοντρες δεν θα τελειωσουν ποτε...

7gibernaou
    Ας μου θυμίσει κάποιος την Επόμενη φορα που θα δω τέτοιο μεχανακι στο δρόμο να το πέρασω. Με +100 χλμ σε στροφή χαλάρα......

ΕΛΑ ΡΕ ΓΡΗΓΟΡΕ GIBERNAU ΕΣΥ ΣΤΗ ΣΡΟΦΗ +100 ΠΩΩΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕς ΑΝ ΕΣΤΡΙΨΕΣ Η ΑΝ ΜΠΗΚΕς ΕΥΘΕΙΑ ΓΚΟΛ Η ΑΝ Ο 7GIBERNAY ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΙΚΕ ΣΕ 7GIBERNAOU VAN ΤΟΥΜΠΕΝ ΧΑΧΑ ξερεις και ο gibernaou αυτο το παρατσουκλι ειχε!

ΚΑΘΕ ΜΟΤΟ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗς ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗς ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!
    .

:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vmoageorge

7gibernaou
    Ας μου θυμίσει κάποιος την Επόμενη φορα που θα δω τέτοιο μεχανακι στο δρόμο να το πέρασω. Με +100 χλμ σε στροφή χαλάρα......

ΕΛΑ ΡΕ ΓΡΗΓΟΡΕ GIBERNAU ΕΣΥ ΣΤΗ ΣΡΟΦΗ +100 ΠΩΩΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕς ΑΝ ΕΣΤΡΙΨΕΣ Η ΑΝ ΜΠΗΚΕς ΕΥΘΕΙΑ ΓΚΟΛ Η ΑΝ Ο 7GIBERNAY ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΙΚΕ ΣΕ 7GIBERNAOU VAN ΤΟΥΜΠΕΝ ΧΑΧΑ ξερεις και ο gibernaou αυτο το παρατσουκλι ειχε!

ΚΑΘΕ ΜΟΤΟ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗς ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗς ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!
    .

:rotflmao: :rotflmao:
    εσυ μπορεις να με λες και 7si pernaou..
    α...και το vmax δεν κανει για τιποτα,περνω πισω ολες τις καλες κουβεντες που ειπα παραπανω...
    και βαλε αλλα 30-40 χλμ στην προσπεραση γι αυτο που ειπες για τον Θεο...
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

λες να δωσω το vmax και να παω να παρω aprilia tuono 1000 r και να βαλω αλλα 60 χιλιομετρα στη προσπεραση 100+40+60=200 ουααααουου σε καμαι δεξια παρατεταμενη θα λες ε???

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vmoageorge
    λες να δωσω το vmax και να παω να παρω aprilia tuono 1000 r και να βαλω αλλα 60 χιλιομετρα στη προσπεραση 100+40+60=200 ουααααουου σε καμαι δεξια παρατεταμενη θα λες ε???
    Τώρα δηλαδή σοβαρά κάθεσαι και λες ότι δεν μπορεί η όποια SS ή μεγάλη στημένη γυμνή να περάσει το Vmax;;;

Αν κάνουμε πλακίτσα να πάμε στ' Ανέκδοτα.

Αν δεν κάνουμε πλακίτσα να πάμε πάλι στ' Ανέκδοτα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

σου ειπα εγω οτι αλλη μηχανη δεν μπορει να περασει το VMAX??????????????

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παντως γι αυτό που είναι μια χαρά στρίβει.
    Οποιος δεν το γουστάρει, ας μην το πάρει, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί το συγκρίνετε με αλλες μοτοσυκλέτες.
    Μαλλον εχει ενα κάνει με το οτι είμαστε στο moto.gr. και με το οτι καθ ενας εχει κι απο μια ........γνωμη.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	vmax_jeff_2.jpg 
Προβολές:	127 
Μέγεθος:	36,1 KB 
ID:	241932
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

σωστος ο φιλος απο πανω!!!

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2008, 08:03
  2. Για μια ψυχη που γριπωθηκε . . . .
    από tifoefs στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2005, 15:56
  3. Σήμερα τα πήρα άγρια με τους μ*****ς τους Έλληνες
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2005, 13:09
  4. Τι είδους άνθρωποι είναι αυτοί, που δεν χαρίζουν την χαρά τους???
    από nimbus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2005, 07:50
  5. θημαστε για μια μοτοευκαιρια που ελεγα?
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2004, 13:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ