Επειδη σε θυμαμαι στα μεγαρα (ειμαι ο κωστας με το ασπρομαυρο suzuki με το 32) αν εχεις το μαρουλι τσιμπα το χθες αν οχι βαλε μια σαλιαραΑρχικά δημιουργήθηκε από VASOS
Ναι έχω το F800S, αλλά ψήνομαι πολύ με το 675.
spam off![]()
![]()
![]()
Επειδη σε θυμαμαι στα μεγαρα (ειμαι ο κωστας με το ασπρομαυρο suzuki με το 32) αν εχεις το μαρουλι τσιμπα το χθες αν οχι βαλε μια σαλιαραΑρχικά δημιουργήθηκε από VASOS
Ναι έχω το F800S, αλλά ψήνομαι πολύ με το 675.
spam off![]()
![]()
![]()
Το 990 δε το δίνω.
Αυτή η συζήτηση δε θα βγάλει αποτέλεσμα για άμεση αγορά. Αυτό που θέλω είναι να μου επικεντρώσει λίγο το πεδίο σκέψης για πιθανή μελλοντική αγορά ενός low budget ss (όχι απαραίτητα trackbike). Άμα έχω στο μυαλό μου 2-3 μπορεί και να τα δοκιμάσω όταν κάτσει. Άμα έω στο μυαλό μου πολλά δε θα δοκιμάσω ποτέ τίποτα.
Παρακαλώ συνεχίστε.
Περιττό να πω ότι οι απόψεις που περιλαμβάνουν συγκριτικά δεδομένα (αυτό vs αυτό) είναι υπερπολύτιμες.
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από CPANTELO
Επειδη σε θυμαμαι στα μεγαρα (ειμαι ο κωστας με το ασπρομαυρο suzuki με το 32) αν εχεις το μαρουλι τσιμπα το χθες αν οχι βαλε μια σαλιαρα![]()
![]()
![]()
Αν δεν θες να δώσεις το 990 και δεν θες και trackbike η κουβέντα μετατρέπεται σε ακαδημαϊκή αυτομάτως..Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Το 990 δε το δίνω.
Αυτή η συζήτηση δε θα βγάλει αποτέλεσμα για άμεση αγορά. Αυτό που θέλω είναι να μου επικεντρώσει λίγο το πεδίο σκέψης για πιθανή μελλοντική αγορά ενός low budget ss (όχι απαραίτητα trackbike). Άμα έχω στο μυαλό μου 2-3 μπορεί και να τα δοκιμάσω όταν κάτσει. Άμα έω στο μυαλό μου πολλά δε θα δοκιμάσω ποτέ τίποτα.
Παρακαλώ συνεχίστε.
Περιττό να πω ότι οι απόψεις που περιλαμβάνουν συγκριτικά δεδομένα (αυτό vs αυτό) είναι υπερπολύτιμες.
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ναι μεν αλλά το θέτει πολύ ωραίαΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αν δεν θες να δώσεις το 990 και δεν θες και trackbike η κουβέντα μετατρέπεται σε ακαδημαϊκή αυτομάτως..![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Προς SSέδες και λοιπούς γονυπετοειδής αναβάτες.
Προς όλους εσάς που παλεύεται κάθε φορά που φρενάρεται πριν τη στροφή να μη πονέσουν πολύ τα αμελέτητα σας.
Εσείς όλοι με τις γεμάτες εμπειρίες από πονεμένους προσαγωγούς λόγο της δύναμης που βάζετε στο ντεπόζιτο για να μη γλιστράτε στα φρένα.
Εσείς όλοι που κάθε φορά που κάνετε στάση μετα από βόλτα / trackday τεντώνατε τις παλάμες για να ανακουφιστούν οι καρποί.
Αλλά και εσείς οι υπόλοιποι που πήγατε και αγοράσετε αυτά τα πανάσχημα πλαστικά του ντεπόζιτου για να σας βοηθήσουν να μη γλιστράτε...
ναι βρε αγορινα...εμεις να συνεχισουμε εσυ μπορεις να γινεις λιιιγο πιο συγκεκριμενος για το τι θες να κανεις το μηχανακι?γιατι ακομα και το θεμα ''ανεση'' αλλαζει απο την πιστα στον δρομο.οποτε μιλαμε ισως και για αλλα μηχανακια.Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Το 990 δε το δίνω.
Παρακαλώ συνεχίστε.
![]()
δωσε κανα δεδομενο να περιοριστουμε λιγακι γιατι αλλιως θα λεμε για μηχανακια σε ολα τα κυβικα και σε ολες τις χρονολογιες και αντιλαμβανεσαι οτι ακρη δεν θα βγει ποτε.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Δλδ.. έχεις 990 και θες να πας μια βολτούλα/εκδρομή/ταξίδι και σκέφτεσαι "Λες να πάρω το R6;"Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ναι βρε αγορινα...εμεις να συνεχισουμε εσυ μπορεις να γινεις λιιιγο πιο συγκεκριμενος για το τι θες να κανεις το μηχανακι?γιατι ακομα και το θεμα ''ανεση'' αλλαζει απο την πιστα στον δρομο.οποτε μιλαμε ισως και για αλλα μηχανακια.
δωσε κανα δεδομενο να περιοριστουμε λιγακι γιατι αλλιως θα λεμε για μηχανακια σε ολα τα κυβικα και σε ολες τις χρονολογιες και αντιλαμβανεσαι οτι ακρη δεν θα βγει ποτε.![]()
![]()
Ρε Σπύρο, για δικάβαλλο το θες ρε;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δλδ εχεις σιχαθει τη ζωη σου να εισαι σαν αγγουρι πανω στο μηχανακι,βαζει και ενα στορκ η εναν αη γιαννη καμια ψυχη,η γυναικα σου προτιμαει καφε,μποτε γουατεβα με τις φιλες της και λες θα παω για καφε-λουκουμαδες με το τουμπανο να νοιωσω λιγο αντρας σημερα.ας παρω το ςςΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δλδ.. έχεις 990 και θες να πας μια βολτούλα/εκδρομή/ταξίδι και σκέφτεσαι "Λες να πάρω το R6;"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι και ταξίδι το γύρο της Αφρικής με τριβάλιτσοΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δλδ.. έχεις 990 και θες να πας μια βολτούλα/εκδρομή/ταξίδι και σκέφτεσαι "Λες να πάρω το R6;"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η χρήση που κάνεις εσύ στο δικό σου μια χαρά είναιΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ναι βρε αγορινα...εμεις να συνεχισουμε εσυ μπορεις να γινεις λιιιγο πιο συγκεκριμενος για το τι θες να κανεις το μηχανακι?γιατι ακομα και το θεμα ''ανεση'' αλλαζει απο την πιστα στον δρομο.οποτε μιλαμε ισως και για αλλα μηχανακια.
δωσε κανα δεδομενο να περιοριστουμε λιγακι γιατι αλλιως θα λεμε για μηχανακια σε ολα τα κυβικα και σε ολες τις χρονολογιες και αντιλαμβανεσαι οτι ακρη δεν θα βγει ποτε.
Αμα το περιορίσω λίγο θα πάμε όλοι και θα πέσουμε πάνω στο gsxr750
Προς το παρόν θέλω όσοι να δούμε λίγο τη γεωμετρία τους ως προς τη θέση οδήγησης
Αντε ντάξ ας το περιορίσω λίγο. Μοντέλο από 2003-2006 (βία 2007).
τωρα πρεπει οι αλλοι να ξερουν υποχρεωτικα τι χρηση κανω εγω στο δικο μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
η χρήση που κάνεις εσύ στο δικό σου μια χαρά είναι
Αμα το περιορίσω λίγο θα πάμε όλοι και θα πέσουμε πάνω στο gsxr750
Προς το παρόν θέλω όσοι να δούμε λίγο τη γεωμετρία τους ως προς τη θέση οδήγησης
Αντε ντάξ ας το περιορίσω λίγο. Μοντέλο από 2003-2006 (βία 2007).![]()
![]()
μου αρεσει αυτο το θρεντ!!![]()
![]()
εγω παντως Τρουπερ λεω το εξης. Δεν κανουν ιδιες γωνιες ουτε τα χερια, ουτε τα ποδια σας πανω στο ιδιο μηχανακι. Που ειναι το λαθος μου?
Ο Θωμας δλδ θα νοιωσει το ιδιο ανετα με σενα πανω στο Κ7? Δυσκολο.
Σπυρο, οταν οδηγησα πρωτη φορα το Κ7 (ήταν οταν ειχα το CBR600F) ενω μ αρεσε, με δυσκολεψε και λογικο ηταν μετα τη "πολυθρονα" το F.
Τοτε ήταν που ειχα οδηγησει και το 954 του sniper το οποιο ομως ειναι αρκετα αλλαγμενο απο το "μαμα", σωστα Νικο?
Ωραιο αλλα "σκληρο" και πολυ μοτοσυκλετα με τον ορο της 10ετιας του 90! Για καλο το λεω εγω αλλα καποιος μπορει να θελει κατι πιο φιλικο.
Στο 675 δεν ηθελα να παραδεχτω οτι δεν χωραω! Μ αρεσε αλλα ηταν λες και καβαλαω ποδηλατο! Ισως και να μην ηξερα ομως.
Oταν ειχα το CBR το 1000αρι στην αρχη ενοιωσα οτι το καβαλαω χρονια (η φιλικοτητα της HONDA), μετα οταν πηγα να το πιεσω λιγο ενοιωσα οτι πρεπει πρωτα να βρω τη θεση μου και να ζυγισω χερια, ποδια, σωμα καλυτερα ωστε να μη κουραζομαι γιατι.... ετσι ειναι τα SS. ΔΕΝ ειναι το GS που ειχα μαθει.
...οταν το εμαθα πια το 1000αρι ενοιωσα... να καιγεται ο κωλος μου! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: (σπαμ ηταν αυτο)
Εγω καταληγω στο εξης....
...σε οσα οδηγησα για λιγο-μερικα χλμ δλδ και μονο, δεν προλαβα να βρω τη θεση μου σωστα. Ειχα να ασχοληθω και με πολλα ομως σε τοσο λιγο διαστημα. Θεση, απολαυση, επιδοσεις και αλλα πολλα και ολα αυτα μην εχοντας μεγαλη εμπειρια και στο δρομο. εκει που τυπικα τουλαχιστον δεν ανηκουν.
Οταν καβαλησα το CBR το 1000αρι ομως, ασχετα οτι κι εκει δεν ημουν ετοιμος, αμεσως ενοιωσα πολυ πολυ καλα!
...και σε αυτο εχω κολησει ακομα και σημερα!
Οδηγα οτι βρεις και για οσο περισσοτερο μπορεις. Θα δεις και μονος σου πραγματα.
ΥΓ-ΣΥΜΒΟΥΛΗ-TIP: ΜΗ ΜΠΛΕΞΕΙΣ! ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ!![]()
![]()
![]()
Σπύρο, άμα θες το μηχανάκι για trackbike ως επι το πλείστον, η άνεση δε σε νοιάζει. Άλλα πράγματα σε νοιάζουν. Αν όμως το θες για να πηγαίνεις και αρκετές γΛήγορες βόλτες τότε πάρε ένα gixxer, έχει τη πιο "τουριστική" θέση από όλα τα SS
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Αντε ντάξ ας το περιορίσω λίγο. Μοντέλο από 2003-2006 (βία 2007).
CBR 1000RR ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!
ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ "ΦΙΛΙΚΟ, ΦΙΛΙΚΟ" ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΗ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ!![]()
το 750 ειναι πολυ καλο και μ αρεσε αλλα... απο το Κ7 και μετα....
Λάθος. Στην γεωμετρία δεν είχε αλλάξει τίποτα. Στις αναρτήσεις πολλάΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
...
Τοτε ήταν που ειχα οδηγησει και το 954 του sniper το οποιο ομως ειναι αρκετα αλλαγμενο απο το "μαμα", σωστα Νικο?
Ωραιο αλλα "σκληρο" και πολυ μοτοσυκλετα με τον ορο της 10ετιας του 90! Για καλο το λεω εγω αλλα καποιος μπορει να θελει κατι πιο φιλικο.
...![]()
![]()
![]()
Εχμμ... ποια δεκαετία του 90 ρε; Του 2003 είναι η μηχανή![]()
![]()
Αλλά όντως (και) λόγω μεταξονίου δεν ειναι κι η φιλικότερη... (και φυσικά δεν είναι και το ποιο μαμά 954 που κυκλοφορεί.
Σπύρο; Ούτε να το σκέφτεσαι.