Σελίδα 17 από 41 ΠρώτοΠρώτο ... 7121314151617181920212227 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 603

Θέμα: φτιαχνονται/πωλουνται,πολυεστερικες ποδιες και καρινες για ολα τα on off kai street

Παλαιό μέλος
    εχεις πμ!!!!

ΜΕΛΛΩΝ ΤΖΕΝΤΑΪ... Το avatar του/της tifoso4ever

Re: απ

Αρχικά δημιουργήθηκε από nemes74
    και τα προστετευτικα πλαισιου για το dr που λεγαμε........
    Ε, πσιτ...Επιτηδες το κανεις ετσι????

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!!

Αλλα σε λευκο, αν γινεται, στειλε μου ενα ΠΜ με κοστος και χρονο παραδοσης (Αθηνα...) κλπ κλπ κλπ....
    Με το πασο σου, δε βιαζομαι, ουτως ή αλλως, του ΧΡΟΝΟΥ θα τα παρω...

Φοβερη δουλεια, στα εχω ξαναπει!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nemes74

Re: Re: απ

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoso4ever
    Ε, πσιτ...Επιτηδες το κανεις ετσι????

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!!

Αλλα σε λευκο, αν γινεται, στειλε μου ενα ΠΜ με κοστος και χρονο παραδοσης (Αθηνα...) κλπ κλπ κλπ....
    Με το πασο σου, δε βιαζομαι, ουτως ή αλλως, του ΧΡΟΝΟΥ θα τα παρω...

Φοβερη δουλεια, στα εχω ξαναπει!!!
    χαχαχαχα!!!που το καταλαβες.....??μα......φυσικα!!!αν οντως τα θες.....απο τη μερα που μου πεις το οκ.....υπολογιζε 5-6 μερες.....κιετοιμα....!!!για τιμη.....απο π.μ please.....!!!
    ride fast stay young!!!

Η καρίνα έφτασε από θεσσαλονίκη αθήνα ...μόλις τοποθετήθηκε... και είναι όπως ακριβώς την ζήτησα .

θενκσ κρις καλες δουλειές να έχεις!!

ααα αν φτιάχνεις και καλαθούνες για νεογέννητα πες μου να ξέρω..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p1090036.jpg 
Προβολές:	444 
Μέγεθος:	178,0 KB 
ID:	241626

και μια από την αλλη..

Όνομα:	p1090038.jpg 
Προβολές:	443 
Μέγεθος:	222,9 KB 
ID:	241627

απ

αυτη να υποθεσω ειναι η σωστη θεση...ευγε....τωρα....καλα το πας..!!!ωραια στεκεται!!κανε και τα υπολοιπα με την καρινα....και θα δεις...!!
    ride fast stay young!!!

Καλησπερα Χρησταρα!

Σε συνεχεια των πμ που ανταλλαξαμε σου στελνω φωτογραφειες οπως μου ζητησες.
    Το μηχανακι ειναι βρωμικο απο τη χθεσινη κωλοβροχη... δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα αλλα αν θες μπορω να τις ξαναβγαλω.

Ξεκιναμε λοιπον, απο το δεξι φτερο της ουρας και το κενο που υπαρχει λογω της εξατμησης που βγαινει ψηλα απο τη μανα της. Αυτο το κενο θελω να το κλεισω με ενα (πολυεστερικο) κομματι το οποιο θα το βαψω στο χρωμα του υπολοιπου φτερου (λευκο).

Όνομα:	photo.jpg 
Προβολές:	431 
Μέγεθος:	130,0 KB 
ID:	241641
    money cant buy me love !!!

Σου στελνω και το αριστερο φτερο... ετσι θελουμε να βγει και το δεξι με την προσθηκη του “καπακιου” που θα φτιαξουμε

Όνομα:	photo.jpg2.jpg 
Προβολές:	429 
Μέγεθος:	97,6 KB 
ID:	241642

Αυτο ειναι το κομματι που θελουμε να αντικατασταθει με undertail το οποιο θα καταληγει καλυπτοντας το κωλοφαναρο χωρις βεβαια τον “ντεκαβλε” λασπωτηρα (ξου ξου!) ο οποιος ειναι ξεχωριστο κομματι που απ΄οτι εχω καταλαβει πιανει πανω σε αυτο που σου εχω μαρκαρει.

Πανω στο undertail θα μπει και η αναδιπλουμενη, βεβαιως βεβαιως...

Όνομα:	photo.jpg3.jpg 
Προβολές:	428 
Μέγεθος:	131,9 KB 
ID:	241643

Και κατι τελευταιο αλλα εξισου σημαντικο... το σημειο που σου εχω κυκλωσει ΜΑΛΛΟΝ (ειμαι 99% σιγουρος) πρεπει να φευγει μαζι με τον λασπωτηρα. Σε αυτη την περιπτωση το πολυεστερικο που θα φτιαξουμε θα πρεπει να “γεμιζει” και αυτο το σημειο.

Όνομα:	photo.jpg1.jpg 
Προβολές:	425 
Μέγεθος:	108,3 KB 
ID:	241645

Αυτα σε πρωτη φαση... ελπιζω να βοηθησα ωστε να σχηματισεις μια εικονα για το πως ειναι το μηχανακι και τι θελουμε. Μολις τα δεις και live απο τον Τιγρη του φιλου σου και βγαλεις τελικο συμπερασμα για το τι μπορει να γινει, μου στελνεις ενα μυνημα στο forum και σε παιρνω τηλεφωνο να τα πουμε.

αυτη να υποθεσω ειναι η σωστη θεση...ευγε....τωρα....καλα το πας..!!!ωραια στεκεται!!κανε και τα υπολοιπα με την καρινα....και θα δεις...!!
    aαιντε και καλως ηρθε μπαμπαααα!!!!!δε μας ειπες ομως.....μπεμπης....μπεμπα...??
    ride fast stay young!!!

απ

Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
    Αυτα σε πρωτη φαση... ελπιζω να βοηθησα ωστε να σχηματισεις μια εικονα για το πως ειναι το μηχανακι και τι θελουμε. Μολις τα δεις και live απο τον Τιγρη του φιλου σου και βγαλεις τελικο συμπερασμα για το τι μπορει να γινει, μου στελνεις ενα μυνημα στο forum και σε παιρνω τηλεφωνο να τα πουμε.
    καλημερα φιλε μου.....ναι τα ειδα.....και καταλαβα περιπου τι θες......ολα καλα μεχρι ενα σημειο....το undertail,απλα θανει ενα κοματι με κεινο που θα καλυπτει το κενο της εξατμισης,απλα θα βαφτουν με διαδορετικα χρωματα....εκει που μπερδευτηκα ειναι στα σημεια που αφηνει ο λασπωτηρας που λες οτι αφηνει κενα οταν βγενει.....και απλα για ενα λογο.....δεν ειδα ακομα το μηχανακι απο κοντα ακομα γιατι ο φιλος εδω και 2μερες λογω καιρου δεν ηρθε στη δουλεια με αυτο....αλλα και και αλλο.....δεν θυμαμαι αν το δικο του εχει εξατμιση ψηλα....που νομοιζω.....η την εχει αλλαξει με μια χαμηλη.....αν εχει αλλαξει....ευκολο.....αλλιως.....επειδη απλα γνωριζομαστε....δεν πιστευω να μαφησει να βαλω χερι στο μηχανακι του βαζοβγαζοντας τελικο,που ειναι μεν πανευκολο για μενα.....αλλα εδω σαλονικα που ειμαστε.....εχουμε και μερικους ιδιομορφους.....η πολυ περισοτερο τον λασπωτηρα της μοτο....πραγμα που θα χρειαστει οποωσδηποτε.....για να γεμισω χτιζωντας τα κενα....κοινως.....ανακεφαλαιονωντας.....ευκολα τα πραματα με το undertail,μεχρι και το δεξι κενο απο την εξατμιση......μετα....χωρις την μοτο διαθεσιμη για κανα 2ημερακι γιανα σωσω τις λεπτομερειες.....δυσκολευει το πραμα......θα το δω ομως και απο κοντα γιανα σου πω και σιγουρα....για τα κενα ου λασπωτηρα παντως....μπορεις να κανεις και το αλλο.......κοβεις 2κοματια μαλακου πλαστικου,ακριβως στο ιδιο σχημα μεγεθος,οπως ειναι οι ριζες τοου λασπωτηρα που τον στερεωνουν εκει...και ταπωνεις το σημειο....!!!θα το κοιταξω παντως κκαι θα σου πω......
    ride fast stay young!!!

....το undertail,απλα θανει ενα κοματι με κεινο που θα καλυπτει το κενο της εξατμισης,απλα θα βαφτουν με διαδορετικα χρωματα....
    Δεν νομιζω να παιζει κατι τετοιο γιατι αν ειναι ενα κομματι το undertail μαζι με αυτο που θα καλυπτει το κενο της εξατμησης, τοτε θα καλυπτει και το υποπλαισιο (αν παρατηρησεις καλα το υποπλαισιο φαινεται), ενω απο την αλλη μερια θα ειναι φανερο (το υποπλαισιο)...

...εκει που μπερδευτηκα ειναι στα σημεια που αφηνει ο λασπωτηρας που λες οτι αφηνει κενα οταν βγενει...

Αυτο δεν νομιζω οτι ειναι ιδιαιτερο προβλημα μιας και ουσιαστικα απο οτι καταλαβαινω θα ειναι η προεκταση του "καπακιου" που θα καλυψει το κενο της εξατμησης στο δεξι φτερο... οταν το δεις live πιστευω θα συμφωνησεις!

Δες το μηχανακι και ξαναμιλαμε...

ΥΓ. Περιεργοι υπαρχουν παντου, οχι μονο στη σαλονικη... μην αγχωνεσαι!

ap

και που ειχαμε μεινει....??ααα.....εκεινα τα προστατευτικα εξατμισεων....για varadero...!!!οριστε.....φορεμενα....!!!

Όνομα:	161220111575.jpg 
Προβολές:	350 
Μέγεθος:	38,7 KB 
ID:	242090
    ride fast stay young!!!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 14:58
  2. Και φυσικά για όλα φταίμε εμείς
    από sotpag στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2007, 02:33