http://www.axortagos.gr/navagise-kir...salonikis.html
Κρίμα γιατί ήταν τόσο ωραία ιδέα, χαχαχαχα
Η φύση πέρα από την ικανότητα να διατηρεί ισσοροπία έχει και την ικανότητα να λέει στον άνθρωπο με τον τρόπο της πότε κάνει μαλακίες......
http://www.axortagos.gr/navagise-kir...salonikis.html
Κρίμα γιατί ήταν τόσο ωραία ιδέα, χαχαχαχα
Η φύση πέρα από την ικανότητα να διατηρεί ισσοροπία έχει και την ικανότητα να λέει στον άνθρωπο με τον τρόπο της πότε κάνει μαλακίες......
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχετε πολύ πλάκα εκεί πάνω !!!!
Κανένας Νότιος θα το έφτιαξε σίγουρα....
Πατρινός 100%
:a44:
χαχαχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχα!
:rotflmao:
![]()
Πώς δεν έχει βγει ακόμα κανένας να κατηγορήσει τον αθηνοκεντρικό αέρα που έπνεε και κατέστρεψε τα σχέδια της συμπρωτεύουσας (αυτή την λεκτική παγκόσμια πατέντα τη λατρεύω...) ;;; Πάντως πέραν της πλάκας, είμαι περίεργος πόσο κόστισε στους δημότες η κατασκευή αυτή. Από την άλλη, βρε αθεόφοβοι, πάνε και παραγγέλνουν πλωτή κατασκευή σε εγγλέζικη εταιρεία;;;; Για τον Τιτανικό δεν τους έχει μιλήσει κανένας;;;
Αυτό το πράμα θεωρείται δέντρο εκεί απάνω????![]()
![]()
Εγώ για παλούκια με αστεράκια το βλέπω να μοιάζει....μάλλον σάντουϊτς με δέντρο θα το λένε :rotflmao: :rotflmao:
Δεν τους έιπε κανείς ότι στη θάλασσα στολίζουν καραβάκια/βάρκες/μαούνες/γκαζάδικα...?
Η πρωτοπορεία έχει το τίμημά της :rotflmao: :rotflmao:
Τί μαλάκες θεέ μου...!!! :rotflmao:
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Μπουγατσα με λαμπακιαΑρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
μάλλον σάντουϊτς με δέντρο θα το λένε :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Ο Τιτανικός φτιάχτηκε στην ΙρλανδίαΑρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
[...] Από την άλλη, βρε αθεόφοβοι, πάνε και παραγγέλνουν πλωτή κατασκευή σε εγγλέζικη εταιρεία;;;; Για τον Τιτανικό δεν τους έχει μιλήσει κανένας;;;![]()
(εστω στη βόρεια)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχετε πολύ πλάκα εκεί πάνω !!!!
Κανένας Νότιος θα το έφτιαξε σίγουρα....
Πατρινός 100%
:a44:
χαχαχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχα!
:rotflmao:
![]()
Δεν έχουμε καμία σχέση με τέτοια εκτρώματα εμείς. Ξέρουμε και πολύ καλά μάλιστα να φτιάχνουμε γαΐτες![]()
![]()
![]()
![]()
και μάλιστα αβύθιστες.
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευτυχως που ναυαγησε, γιατι αγνοουσα την υπαρξη του... τωρα που το ειδα εχω ριξει τρελο γελιο με αυτην την απωθεωση κιτς "ευρηματικοτητας"! Τι σκεφτηκαν οι τιτανοκολοσσοτερασατιοι ρε σεις; Πςςςς... πλωτο δεντρο!![]()
Εκτος απο ηλιθια -και μονο στο ακουσμα ιδεα-, ειναι και τοσο κακογουστα εκτελεσμενη που αγγιζει τα ορια της τεχνης...
![]()
α ναι, μετα απο το "πορτοκαλι του Αργους", εχουμε και τον ανθρωπο που φωταγωγει ολες τις μεγαλουπολεις του κοσμου... Παρισι, Λονδινο και πολλες αλλες ψωνιζουν απο Θεσσαλονικη... :rotflmao: :rotflmao:
...δεν τα λεω εγω: εδω!
τωρα που θα επιπλέουν θα ειναι απειρως καλύτερη η εικαστική παρέμβαση!![]()
Ατάκες!
:wacko:
:a31:
Ο Όρος "Οπτική Ρύπανση" λαμβάνει μια επιπλέον διάσταση με αυτή τη μ@λακία που βαπτίσανε ως "Δένδρο"
:a31:
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
oK, υπήρχε πρόβλεψη σε περίπτωση που το πλωτό δέντρο μπατάρει... έχουν εναλλακτικό δέντρο στο μετρό της Θεσσαλονίκης... απλά είναι ημιτελές, έχει μόνο τον κορμό...![]()
Αντιγράφω πολύ καλό:
Mπατάρεις;
Μπουτάρης!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll