Καλοταξιδος σε ολα τα τερέν.![]()
βαγγο ευχαριστω,θα παρουμε και βαλιτσες,ολα σιγα σιγα γιατι τα πραγματα εινα δυσκολα στις ημερες που διανυουμε.φιλε epp 1640 απτο 2000 και μετα δεν εχω αγορασει αλλη μαρκα εκτος απο KTM και πιστεψε με μακαρι να μπορουσα οικονομικα να τις κρατησω ολες τις "κοπελες μου",υπερ ευχαριστημενος με ολα τα ΚΤΜ αρκει σωστη συντηρηση και γνωση απτο μηχανικο που τις φτιαχνει:rotflmao:![]()
,ειναι να σου κατσει κιολας!προς αποφυγη παρεξηγησεων οχι οτι τα japan δεν ειναι μηχαναρες ετσι!
Μια χαρά τα λες...
Και εγώ είμαι στα πορτοκαλί από το '98, τώρα στο 5ο ΚΤΜ . Όλες οι "τράμπες" έγιναν λόγω αλλαγής moto-προτεραιοτήτων και όχι γιατί "έσπασε" ή θα "έσπανε" σύντομα κάποιο από αυτά.
Ήδη ξέχασα όλα τα προηγούμενα (8) made in Japan ( εκτός από τα XT 600 ('85-'89).![]()
γεια σου φιλε greg 950 s,μια απτα ιδια και εγω μιας και πριν αγορασω ΚΤΜ ειχα απο super cub-90,astrea grand,κανα δυο τρια αυτοματα, husky-125, crm-250, wr-400,αλλα μετα ΚΤΜ 450 SX,EXC-520,LC-4 640,DUKE 640 LAST EDITION KAI FINALY ADVENTURE 950
![]()
![]()
,αποτι καταλαβα εχεις και εσυ το ιδιο,αντε καλες βολτες σε ολους μας
![]()
thanks ρε πανο,μας τα χαλαει ο καιρος εδω στη κρητη λιγο αλλα θα φτιαξει και εχω σκοπο να το λασπωσω και να το δοκιμασω παραλληλα στο χωμα μιας και δεν εχουμε πατησει ακομα μαζι χωματακι,Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
Ωραίος ρε φίλε , γαμω τα εργαλεία
Καλολασποτο,
![]()
Στο χώμα δεν εχει αντίπαλο , αν είσαι και πάνω απο 1,80 θα σου φανεί παιχνίδι . Εμένα με το 1,78 με αγχωνε , δεν το ευχαριστηθηκα όσο θα ήθελα , βέβαια φταίει ότι δεν έχω και ιδιαίτερη εμπειρία στο χώμα . Εκει που κατάλαβα τι εργαλείο έχω είναι όταν το έδωσα σε φιλαράκι με υψος 1,70 ΑΛΛΑ δεύτερο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα enduro , νόμιζα ότι βλέπω όνειρο
καλημερα!!!φιλε ειμαι στο 1.76 υψος οποτε ξερω σιγουρα οτι θα εχω μικροθεματακι,εκεινο που με ψιλοαπασχολει ειναι το βαρος του αλλα αν ειναι οπως και στην ασφαλτο που τα κιλα εκμηδενιζονται μολις ξεκινησεις τοτε οκ μιας και εχω προυπυρεσια στο χωμα(motocross-enduro),οχι σαν το φιλαρακι σου βεβαια ετσι?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
Στο χώμα δεν εχει αντίπαλο , αν είσαι και πάνω απο 1,80 θα σου φανεί παιχνίδι . Εμένα με το 1,78 με αγχωνε , δεν το ευχαριστηθηκα όσο θα ήθελα , βέβαια φταίει ότι δεν έχω και ιδιαίτερη εμπειρία στο χώμα . Εκει που κατάλαβα τι εργαλείο έχω είναι όταν το έδωσα σε φιλαράκι με υψος 1,70 ΑΛΛΑ δεύτερο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα enduro , νόμιζα ότι βλέπω όνειρο
Φοβερο μηχανάκι και όνειρο απατηλό για εμάς τους...........κοντοπιθαρους .........
![]()
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
φιλαρακι δεν ξερω τι υψος εχεις αλλα και εγω δε ειμαι γιγαντας,το πηρα ομως γιατι ημουν και ειμαι τρελαμενος μαζι του,ολα τα αλλα ειναι λεπτομεριεςΑρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
Φοβερο μηχανάκι και όνειρο απατηλό για εμάς τους...........κοντοπιθαρους .........
![]()
,οποτε αν ψηνεσαι για 950-990 χτυπα το!