ρε τι παιρνουν οι γαυροι;;;;;;;;
http://www.sportime.gr/xst/
ρε τι παιρνουν οι γαυροι;;;;;;;;
http://www.sportime.gr/xst/
αφου το ειπε και ο κατασκοπος ρε....
του χρονου ο τελικος του CL ειναι στο ΟΑΚΑ ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
o πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται.....Δεν κοιτάνε να περάσουν στην δεύτερη φάση....αλλά βέβαια...με τόσες συμμετοχές στο CL και να μην μπορείς να περάσεις στην επόμενη φάση (αν γίνει και του χρόνου) ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑ..ΜΙΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ!!!!
Ξέρει τι λέει ο Σολιντ (τρομάρα του...)
έχουμε ξεφύγει λέμε....
Ακού "εξαφανίσαμε" την Λυών....
με καθρέφτη το σκόρ του 2-1 , μόνο κάτι τέτοιο δεν δικαιούται να λέει... για να μην μιλήσουμε για το σχεδιασμό που έγινε για να μπεί το goal του Καφέ...
Αμ το άλλο;
Μπορούμε να προκριθούμε στους 16;...
Ούτε ο Τσουκαλάς δεν τα λέει αυτά...
Μήπως τελικά αυτό το τευτέρι είναι μέσο "ψυχοθεραπείας" για τον Σόλιντ και περιέχει μουτζούρες και ψυχοτεχνικές ζωγραφιές για να μπορεί να νιώθει καλά;
γνωμικό γνωστό , εώς τώρα που το έλεγαν πολύ κόκκινοι απο καρέκλες ισχύος , λίγο πριν τον "αφήσουν" για "άλλα"...μια μέρα ο Ολυμπιακός θα καταπλήξει την Ευρώπη
Ούτε ο Αλέφαντος δεν τα λέει αυτά...χαχαχαχαχααχα...μήπως και τυχαία, κύριε Σόλιντ , μπήκε στο 89 πάλι , σχεδόν απο το ίδιο σημείο που είχε μπεί και με την Ρεάλ;Κάποιος Γάλλος έκανε μια εντελώς λάθος σέντρα, η οποία κατά τύχη κατέληξε στο πρώτο δοκάρι, όπου κανείς από τους αμυντικούς μου δεν μάρκαρε τον Γκοβού
Τελικά αυτός ο Τσουκαλάς , μιλάει και Νορβηγικά;Υποδεχόμαστε στην έδρα μας Λιόν και Ρεάλ, οπότε μπορούμε να κάνουμε δύο νίκες. Ναι, ακόμη κι αν η Ρεάλ ταξιδέψει με όλα της τα αστέρια μπορούμε να την κερδίσουμε στο γήπεδό μας. Εκεί μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Μια μέρα ο Ολυμπιακός θα καταπλήξει την Ευρώπη.
Μήπως το έκαναν για την δική τους ομάδα;... Λέω εγώ τώρα!!!!!Μετά το τέλος του αγώνα αποθεωθήκαμε από το γαλλικό κοινό, το οποίο εντυπωσιάστηκε από το θέαμα που παρουσιάσαμε.
Παιδιά , είπαμε προσπαθούμε να είμαστε αντικειμενικοί και πραγματικά να κρίνουμε (αν μπορούμε και είμαστε ικανοί) τις όποιες εμφανίσεις των Ελληνικών ομάδων , χωρίς ακρότητες...
Αλλά όταν βλέπουμε τέτοιες δηλώσεις με κριτήρια την πραγματικότητα που επικρατεί... εχμ... πως να το κάνουμε ....χεχεχεχεχε....είναι πρόκληση..
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
ασε που ολα τα ΜΜΕ κανουν γαργαρα το ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΛΥΟΝ που ακυρωθηκε σαν offside......
Ο Σόλιντ παίρνει ληγμένα,δεν εξηγείται αλλιώς!!!
Άσε που πάντα τα φορτώνει όλα στους παίχτες.Δεν κοιτάει και τι κάνει αυτός απο τον πάγκο?
Που είναι ο μπάγεβιτς ρεεε γ@μω την 7 τους.
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Ναι, τώρα εκτός της παράγκας στην Ελλάδα και της κυριαρχίας μας σε αυτό το τομέα, καθώς και τη απόκτηση της εμπιστοσύνης της Ν.Δ - κάποιοι βάζελοι λέγανε ότι με Ν.Δ τέρμα τα πρωταθλήματα - πήραμε και τον έλεγχο των ελληνικών ΜΜΕ από τους βάζελους που τον είχαν παραδοσιακά.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ασε που ολα τα ΜΜΕ κανουν γαργαρα το ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΛΥΟΝ που ακυρωθηκε σαν offside......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Για όλα φίλε ΙΠΠΕΑ , δεν νομίζω... αλλά του Alpha τουλάχιστον σίγουρα...
Όποτε παίζετε , η περιγραφή τους , είναι επιεικώς "οπαδική"...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Άντε του χρόνου θα πάρουμε και την διαιτησία από την UEFA και θα το σηκώσουμε μέσα στο ΟΑΚΑ![]()
![]()
Θέμα μερικών μηνών είναι ....
![]()
![]()
![]()
![]()
χωρίς ίχνος πλάκας.... αν μπορείτε να το κάνετε...μαζί σας...
Γιατί οι υπόλοιποι ισχυροί της Ευρώπης καλύτεροι είναι;....
ή μήπως είναι;...
Gandalf
Gandalf dr685smNαι.. Ναι.. Το εχω παρατηρησει κι εγω οταν παιζει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ οι περιγραφες τους ειναι οπαδικες ... Ειδικα mega kai star..Για όλα φίλε ΙΠΠΕΑ , δεν νομίζω... αλλά του Alpha τουλάχιστον σίγουρα...Όποτε παίζετε , η περιγραφή τους , είναι επιεικώς "οπαδική"...![]()
idi
Ολοι ολοι... Τελικα ομως μηπως ? Λεω μηπως ηταν offside???![]()
ο ΑLPHA απλα πουλαει το προιον του, εχει τα δικαιωματα του γαυρου και γιαυτο οι περιγραφες ειναι οπαδικες, απλα πραγματα οταν εχεις ενα μαγαζι λες παντα τα καλυτερα λογια γιαυτοΑρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Gandalf dr685sm
Nαι.. Ναι.. Το εχω παρατηρησει κι εγω οταν παιζει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ οι περιγραφες τους ειναι οπαδικες ... Ειδικα mega kai star..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Gandalf dr685sm
Nαι.. Ναι.. Το εχω παρατηρησει κι εγω οταν παιζει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ οι περιγραφες τους ειναι οπαδικες ... Ειδικα mega kai star..![]()
Μα καλά πόσο κολλημένοι μπορεί να είστε???
Πόσους αιώνες έχετε να δείτε μπάλα?Έκτος αν βλέπετε μόνο του Ολυμπιακού τις μεταδόσεις.
Τις μεταδόσεις του Πναθηναικου δεν ξέρετε ποιος τις εκφωνεί???![]()
Ειδικά αυτός είναι άρρωστος βάζελος,ως και βιβλίο έχει εκδόση για να εκμεταλλευτεί τους οπαδούς του Παναθηναικού.
Τι άλλο θα ακούσουμε απορώ?Δεν βρίσκεται πάτο με τίποτα.![]()
Και star κιόλας???????????
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w