Μετά λίγους μήνες συμβίωσης με το ληστή έχει αρχίσει και τρίζει το fairing από τους κραδασμούς. Έχει ασχοληθεί κάποιος με το θέμα πριν αρχίσω να λύνω. ( έχω πολύ περιορισμένο χρόνο )
Μετά λίγους μήνες συμβίωσης με το ληστή έχει αρχίσει και τρίζει το fairing από τους κραδασμούς. Έχει ασχοληθεί κάποιος με το θέμα πριν αρχίσω να λύνω. ( έχω πολύ περιορισμένο χρόνο )
Για ποιο μοντέλο μιλάς και ποια χρονιά; Αεροελαιόψυκτο, υδρόψυκτο; Στο δικό μου ( 08 )το μόνο που συντόνιζε ήταν η βάση της πινακίδας η οποία και αλλάχτηκε. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο.Αρχικά δημιουργήθηκε από ngdesign
Μετά λίγους μήνες συμβίωσης με το ληστή έχει αρχίσει και τρίζει το fairing από τους κραδασμούς. Έχει ασχοληθεί κάποιος με το θέμα πριν αρχίσω να λύνω. ( έχω πολύ περιορισμένο χρόνο )![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
sorry . Bandit s '09 12000 kmΑρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
Για ποιο μοντέλο μιλάς και ποια χρονιά; Αεροελαιόψυκτο, υδρόψυκτο; Στο δικό μου ( 08 )το μόνο που συντόνιζε ήταν η βάση της πινακίδας η οποία και αλλάχτηκε. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο.![]()
Κάποια παιδιά που είχαν το ίδιο θέμα, έβαλαν ταινία φανοποιού (κόλλα από την μία και ένα λεπτό στρώμα "σφουγγάρι" από την άλλη) στις ενώσεις των πλαστικών. Το έκανε και το δικό μου αλλά σε περιορισμένο φάσμα στροφών στο οποίο δεν δούλευε συχνά...
Αν κουνήσεις τη ζελατινα με δύναμη μήπως κουνιέται όλο το fairing; Αυτό συγκρατείται από μια μεταλική βάση και δένει με δύο βίδες πάνω στο πλαίσιο. Δες μήπως έχει χαλαρώσει τιποτα εκεί.Αρχικά δημιουργήθηκε από ngdesign
sorry . Bandit s '09 12000 km
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκριση και εγώ σκεφτόμουν να λύσω και να βάλω αντικραδασμικά (ροδέλες,μονωτικά ) όπου μπορώ απλά είπα μήπως είχε ασχοληθεί κάποιος. Όταν το κάνω θα ποστάρω εντυπώσεις.
Λογικα σου συντονιζει στις 4000-4500σαλ
Αν δεν εχει ξεβιδωσει καποια βιδα δες μηπως κατι εχει ξεκουμπωσει ή δεν καθεται καλα.
Γενικα δεν παιζει αυτο το μηχανακι να τριζει
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Και στο δικο μου GSX1250FA ακουω ενα τριξιμο και τελικα ανακαλυψα οτι ειναι απο την ζελατινα.
εγω δεν εχω αυτο το μηχανακι αλλα εχω fairing το οποιο ετριζε απο τους πρωτους μηνες....η λυση η δικια μου η οποια δουλεψε χωρις πολλα εξοδα και κοπο ειναι η εξης....καθε φορα που πλενω τη μηχανη ριχνω αρκετη ποσοτητα σπρευ σιλικονης καλης ποιοτητας στα πλαστικα και στις επαφες με τις βιδες που εχουν λαστιχο στο fairing.....εχω τωρα περιπου 2 χρονια να ακουσω τριξιμο....
οταν βαρεθεις το γκαζι, μαθε να στριβεις....
Θα δοκιμασω και εγω το σπρευ σιλικονης ..![]()
μην το λυπηθεις....ριξε ποσοτητα αστο λιγο να τραβηξει κ μετα γυαλιζεις....δυο σε ενα....και γυαλιζει και δεν τριζει...Αρχικά δημιουργήθηκε από panag
Θα δοκιμασω και εγω το σπρευ σιλικονης ..![]()
οταν βαρεθεις το γκαζι, μαθε να στριβεις....