Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: προβλημα με αλυσιδογραναζα

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από X-SFIGA
    δεν ειναι μονο οτι ξεχειλωνει και εχει φτασει πλεον ενα χιλιοστο πριν τα κοκκινα, αλλα και οτι κανει πολυ θορυβο πλεον ακομα και στα 20 χλμ την ωρα και φοβαμαι να παω και πουθενα ειδικα ταξιδι τωρα για τις γιορτες, θα κοιταξω να το λυσω αυριο το θεμα, για να δουμε...
    Αν βάλεις το μηχανάκι στο διπλό σταντ και γυρίσεις τη ρόδα, τσέκαρε αν τεντώνει και χαλαρώνει η αλυσίδα σε κάποιο σημείο. Αν ναι, έχει πρόβλημα το πίσω γρανάζι σου.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    το κανει αυτο σε μικρο βαθμο η καινουργια, η προηγουμενη που ειχε χαλασει ας πουμε το εκανε σε μεγαλο βαθμο, το πισω γραναζι το εβαλα πανω απο το παλιο που ουσιαστικα δεν ειχε φθορα και μου φανηκε αψογο, αλλα μπορει να μην φαινετε με το ματι

δες το βημα που εχουν τα γραναζια σου σε σχεση με την αλυσιδα σου...αν δεν ειναι τα ιδια στην καλυτερη περιπτωση εχεις την περιπτωση που λες....στην χειροτερη....just imagine....

κοιτα παντος για τον θορυβο που σου κανει μην περιμενεις να ειναι και αθορυβη εφοσον εχεις βαλει την did την χρυση που ειναι ποιο ενισχυμενη απο την μαμα αλυσιδα και ποιο βαρια.

η μαμα αλυσιδα ειναι απλη και αμα εβαλες οπως λες την χρυση εχεις παρει την x-ring πραγμα για την δικια μου αποψη μαπα ειχα βαλει και εγω στο παλιο χορνετ και δεν μου αρεσε καθολου.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Παλαιό μέλος
    βασικα το θεμα του θορυβου ειναι δευτερο διοτι το σημαντικοτερο ειναι οτι απο τη στιγμη που μπηκε πανω ειναι εναμισι χιλιοστο απο το κοκκινο και την εχω τεντωσει 3 φορες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    τα γραναζια ειναι σιγουρα τα σωστα δοντια;(σε αριθμό)

Παλαιό μέλος
    σωστα ειναι, το γραφου και πανω, απλως επειδη πηγα στο καταστημα και μου ειπε να επικοινωνησω με την did και οτι και καλα δεν θα βρω ακρη, θα ζητησω να μου κανουν υπευθυνη δηλωση οτι και αν παθει η μηχανη η εγω απο τυχον δυσλειτουργια της αλυσιδας οτι θα το καλυψουν και βλεπουμε

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Πρόβλημα με immobilizer
    από parji στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2004, 17:18
  2. Πρόβλημα με Transalp
    από Gladiator στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2004, 16:57
  3. Bοήθεια πρόβλημα με xt.
    από COSMIC στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks