Γεια σας και καλως σας βρηκα!!!ονομαζομαι αννα και θα ηθελα να σας ρωτησω για αρχη τα λιγα εξης πραγματακια:
δεν εχω ακομα μηχανη-παπι αλλα σκοπευω να αποκτησω συντομα.πως?
ενας μακρινος μου συγγενης εχει ενα μηχανακι honda to cub 50 αρκετα παλιο αλλα ειναι σε καλη κατασταση καθως το προσεχει κ που κ που το αναβει για να μη μεινει απο μπαταρια κτλ.
το προβλημα ξεκιναει οτι το εχει σε ενα κτημα μακρια και επισης οτι εδω κ πολλα πολλα χρονια δεν το οδηγει εξω απο το κτημα παρα μονο μεσα εκει επομενως εχει να πληρωσει πολλα χρονια τα τελη κυκλοφοριας του!η αληθεια ειναι οτι δε ξερω καν αν εχει απραδωσει κ πινακιδες.
θα ηθελα τη βοηθεια σας παρακαλω πολυ-επειδη δε ξερω καθολου που να απευθυνθω να σας ρωτησω τα εξης:
θα μου το μεταβιβασει δωρεαν αλλα το θεμα ειναι οτι εαν για τη μεταβιβαση απαιτειται να πληρωσω ολα τα τελη αναδρομικα των προηγουμενων ετων οτι δεν αξιζει καν να το παρω!!οπως καταλαβαινετε!!γνωριζει καποιος αυτο το ζητημα,εαν για μεταβιβαση πρεπει να πληρωσεις τα τελη των προηγουμενων ετων??
στη περιπτωση πυο εχει καταθεσει πινακιδες τι γινεται??
και τελος, εαν ολα πανε καλα κ γινει η μεταβιβαση πως ακριβως γινεται γνωριζετε μηπως τη διαδικασια?βεβαια σκοπευω να ρωτησω και σε αστυνομικο τμημα.
Υ.Γ. εαν εχετε καποια πληροφορια η γνωριζετε καποιο τμημα που μπορω να απευθυνθω για αυτα τα ζητηματα βοηθηστε με!!!δε ξερω καθολου πυο να τηλεφωνησω για τετοιες πληροφοριες..στο υπουργειο??σε καποια τροχαια?σε αστυνομικο τμημα?
ευχαριστω προκαταβολικα παιδια,καθε βοηθεια θα μυο ειναι χρησιμη!!!![]()
![]()
![]()