Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
...."ποσα κιλα παγκο σηκωνεις;"...
...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
...."ποσα κιλα παγκο σηκωνεις;"...
...![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
o παγκος ειναι για τα παιδακια...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
ποσα κιλα αρσεις θανατου σηκωνεις?
![]()
Ναι, αν νομιζεις οτι θα συμφωνησω μαζι σου, επειδη προ-χθες εμαθες τις πιεσεις παγκου κ νομιζεις οτι εισαι πλεον εμπειρος, κακως μου απαντας, να πας να ψαξεις στο google να παιρνεις πληροφοριες χωρις συζητησηΑρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
κακος σου απανταω αλλα δεν πειραζει...
![]()
Δεν κάνω άρσεις θανάτου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
o παγκος ειναι για τα παιδακια...
ποσα κιλα αρσεις θανατου σηκωνεις?
![]()
![]()
Σοφή πρακτική.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν κάνω άρσεις θανάτου.![]()
Έτσι μπορείς να έχεις τη μεσούλα σου και τα γονατά σου ντρέτα μέχρι τα πολύ ύστερα νιάτα.
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
δεν θέλω να συμφωνήσεις μαζί μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Ναι, αν νομιζεις οτι θα συμφωνησω μαζι σου, επειδη προ-χθες εμαθες τις πιεσεις παγκου κ νομιζεις οτι εισαι πλεον εμπειρος, κακως μου απαντας, να πας να ψαξεις στο google να παιρνεις πληροφοριες χωρις συζητηση
![]()
Αλλά δεν λες και κάτι σοβαρό για να συζητήσουμε...
Εγώ το πιστεύω ότι είσαι πιο έμπειρος από εμένα,αλλά αυτα που λες δεν βγάζουν νόημα για να κάνουμε συζήτηση...
Άσε που δίνεις την εντύπωση ότι μας κάνεις και χάρη κιόλας που μας μιλάς...
Το τι ήσουν κάποτε μας το έδειξες και μπράβο σου...η τωρινή σου κατάσταση όμως δεν είναι υπόδειγμα αθλητή...
Αν είναι αλήθεια βέβαια...![]()
Κ εσυ για την δευτερη φωτογραφια λες ? ΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
η τωρινή σου κατάσταση όμως δεν είναι υπόδειγμα αθλητή...
Αν είναι αλήθεια βέβαια...![]()
Την διακινουσα παλαιοτερα, δεν θυμαμαι που την βρηκα, παντως ειχε λεζαντα "before" ΧΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ.
Στην γυμναστικη με βαρη, οσοι ειναι οι σωστοι τροποι για να κανεις κατι, αλλοι τοσοι ειναι οι λαθος.
Ο καθενας κανει αυτα που εχει μαθει, εγω πχ κανω βασικες ασκησεις μονο κ συμπληρωματικα τα διαφορα "ακροβατικα". Αλλος θα σου πει κατι αλλο, δεν ειναι απαραιτητα λαθος..
Αρσεις θανατου - πουλ-οβερ κ τετοια δεν εκανα ποτε μου, κανω μονο οτι γυμναζει καθαρα την ομαδα που θελω.
Και γενικως στο bodybuilding το 90% ειναι η διατροφη, παρα πολλα ατομα ξερω που δεν ξερουν να γυμναζονται αλλα εχουν σωμα καλο.
δλδ στέλιο οι αρσεις θανάτου και οδηγούν πιο γρήγορα στο θάνατο έτσι;Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Σοφή πρακτική.
Έτσι μπορείς να έχεις τη μεσούλα σου και τα γονατά σου ντρέτα μέχρι τα πολύ ύστερα νιάτα.
![]()
![]()
Στο θάνατο δεν ξέρω αλλά σε δισκοκήλες, ρήξεις δικεφάλων (πόδι-χέρι), αρθροπάθειες κτλ κτλ κτλ με μαθηματική ακρίβεια, ναι. Παθών εδώ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
δλδ στέλιο οι αρσεις θανάτου και οδηγούν πιο γρήγορα στο θάνατο έτσι;
![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Κ εσυ για την δευτερη φωτογραφια λες ? ΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Την διακινουσα παλαιοτερα, δεν θυμαμαι που την βρηκα, παντως ειχε λεζαντα "before" ΧΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ.
Στην γυμναστικη με βαρη, οσοι ειναι οι σωστοι τροποι για να κανεις κατι, αλλοι τοσοι ειναι οι λαθος.
Ο καθενας κανει αυτα που εχει μαθει, εγω πχ κανω βασικες ασκησεις μονο κ συμπληρωματικα τα διαφορα "ακροβατικα". Αλλος θα σου πει κατι αλλο, δεν ειναι απαραιτητα λαθος..
Αρσεις θανατου - πουλ-οβερ κ τετοια δεν εκανα ποτε μου, κανω μονο οτι γυμναζει καθαρα την ομαδα που θελω.
Και γενικως στο bodybuilding το 90% ειναι η διατροφη, παρα πολλα ατομα ξερω που δεν ξερουν να γυμναζονται αλλα εχουν σωμα καλο.
δρ. τζεκυλ και κος. Χάιντ...
Συμφωνώ μαζί σου όμως...
Καταπονείς τις αρθρώσεις σου χωρίς να κερδίζεις κάτι παραπάνω από αυτό που παίρνεις από άλλες ασκήσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
δλδ στέλιο οι αρσεις θανάτου και οδηγούν πιο γρήγορα στο θάνατο έτσι;
![]()
Μ' αυτή τη λογική κάνε οπισθολαίμιες με μπάρα (κι όχι Smith).. no point risking![]()
Τα υπόλοιπα που συζητούνται εδώ μέσα δεν ξεκινάω καν να τα σχολιάζω.
Αυτο ακριβωςΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Καταπονείς τις αρθρώσεις σου χωρίς να κερδίζεις κάτι παραπάνω από αυτό που παίρνεις από άλλες ασκήσεις.
Μ' αυτή τη λογική κάνε οπισθολαίμιες με μπάρα (κι όχι Smith).. no point risking![]()
![]()
ειδες οι παλιοι πως φαινονται.
Βεβαια, η αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχουν πολλες ασκησεις που να γυμναζουν κατα μηκος την πλατη με τον ιδιο τροπο... αλλα δεν σημαινει κατι αυτο.
οι οπισθολαιμιες δεν καταπονούν υπερβολικά τους συστροφεις;
![]()
Για τους ωμους λεει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
οι οπισθολαιμιες δεν καταπονούν υπερβολικά τους συστροφεις;
![]()
Οχι υπερβολικα, μαλιστα ειναι βασικη ασκηση για δελτοειδεις, αν εχεις σωστο ανοιγμα κ κατεβαζεις στο υψος των αυτιων εισαι οκ.
Εναλλακτικα ή συμπληρωματικα υπαρχει κ η ιδια ασκηση με αλτηρες η οποια ειναι λιγο δυσκολη, δηλαδη δεν μπορεις να βαλεις παρα πολλα κιλα γιατι θα πρεπει (πριν την κανεις) να τους φερεις πανω απ το κεφαλι σου.
(αν δεν υπηρχε αυτο το "προβλημα", πρακτικα και θεωρητικα αυτη η ασκηση θα ηταν η ποιο υγειης, επειδη ειναι σαν να εχεις μια μπαρα, που κατεβαινει στην ευθεια του λαιμου κ "περναει μεσα" απο το κεφαλι σου) Αν με καταλαβαινεις.
Καποιοι (και πρωταθλητες πχ) κανουν εμπροσθολαιμιες με τον ιδιο τροπο, αυτος ειναι που καταπονει τους συστροφεις περισσοτερο πιστευω.
ναι για ομους μιλάω και γω...Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Για τους ωμους λεει.
Οχι υπερβολικα, μαλιστα ειναι βασικη ασκηση για δελτοειδεις, αν εχεις σωστο ανοιγμα κ κατεβαζεις στο υψος των αυτιων εισαι οκ.
Εναλλακτικα ή συμπληρωματικα υπαρχει κ η ιδια ασκηση με αλτηρες η οποια ειναι λιγο δυσκολη, δηλαδη δεν μπορεις να βαλεις παρα πολλα κιλα γιατι θα πρεπει (πριν την κανεις) να τους φερεις πανω απ το κεφαλι σου.
Καποιοι (και πρωταθλητες πχ) κανουν εμπροσθολαιμιες με τον ιδιο τροπο, αυτος ειναι που καταπονει τους συστροφεις περισσοτερο πιστευω.
Στο πρόγραμμα μου τώρα εχω οπισθολαιμιες στρατιωτικές πιέσεις...
Εχω διαβάσει όμως άρθρο ιατρικό που έλεγε ότι δεν προτείνονται για ανάπτυξη δελτοειδών διότι μακροχρόνια παρουσιάζονται σοβαρά προβλήματα στους συστροφεις...
Αντ-αυτού οι κανονικές στρατιωτικές πιέσεις είναι πολύ καλύτερες...και συγκεκριμένα πάνω μου δουλεύουν πολύ καλά...
Ποια ακριβώς μοίρα του δελτοειδη "πιάνουν" οι οπισθολαιμιες;την οπίσθια προφανος...
Εκτάσεις ομων καθιστός με άλτηρες δεν είναι καλύτερες;