υπό την προϋπόθεση ότι κινούνται σε δημόσιους δρόμους όμως ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Άρα για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι πρέπει να ασφαλίζονται υποχρεωτικά όλα τα ποδήλατα...
υπό την προϋπόθεση ότι κινούνται σε δημόσιους δρόμους όμως ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Άρα για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι πρέπει να ασφαλίζονται υποχρεωτικά όλα τα ποδήλατα...
Όχι!!! Για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι, θα πρέπει γιορτούλες του στυλ free day, free willy & peace on earth να κοπούν πριν αρχίζουν να βγάζουν τα ποδήλατα από τους ποδηλάτες χειρουργοί.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Χειρουργοί ή χειρούργοιΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Όχι!!! Για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι, θα πρέπει γιορτούλες του στυλ free day, free willy & peace on earth να κοπούν πριν αρχίζουν να βγάζουν τα ποδήλατα από τους ποδηλάτες χειρουργοί.![]()
![]()
![]()
Κάπου είχα ακούσει ότι τα ποδήλατα -κανονικά- θα έπρεπε να έβγαζαν άδεια και πινακίδα κυκλοφορίας (υπάρχει νομοσχέδιο κάπου εκεί στα τάρταρα αν δεν απατώμαι-παλιότερα είχαν αν θυμάστε) ενώ αριθμό πλαισίου (σκελετού τέλος πάντων) έχουν όλα, από πάντα!Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
ΛΑΘΟΣ. Τα ποδήλατα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να ασφαλιστούν (όπως τα αυτοκίνητα) γιατί δεν έχουν διακριτικά γνωρίσματα (αριθμό και άδεια κυκλοφορίας, αριθμό πλαισίου κλπ κλπ.).
Τώρα για τα υπόλοιπα... κι εγώ ποδηλάτης είμαι και σας μισώ εσάς τους μοτοσυκλετιστάς γιατί τρέχετε σαν τους Χάρρυ Πόττερς..![]()
![]()
Google it ΓΤΠΜΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Χειρουργοί ή χειρούργοι![]()
![]()
![]()
Νόμος - το νομοσχέδκιο είναι το κείμενο πριν ψηφιστείΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
[B]Κάπου είχα ακούσει ότι τα ποδήλατα -κανονικά- θα έπρεπε να έβγαζαν άδεια και πινακίδα κυκλοφορίας (υπάρχει νομοσχέδιο
ΤΑ700, λογικόΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
κάπου εκεί στα τάρταρα αν δεν απατώμαι-παλιότερα είχαν αν θυμάστε) ενώ αριθμό πλαισίου (σκελετού τέλος πάντων) έχουν όλα, από πάντα!
Τώρα για τα υπόλοιπα... κι εγώ ποδηλάτηςΤΑ700, λογικόΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
είμαι και σας μισώ εσάς τους μοτοσυκλετιστάς γιατί τρέχετε σαν τους διαόλους![]()
![]()
![]()
τσέκαρε αν θες αυτό το πόστ http://www.cyclist-friends.gr/showth...F%F3%E7%EC%E1!Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
ΛΑΘΟΣ. Τα ποδήλατα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να ασφαλιστούν (όπως τα αυτοκίνητα) γιατί δεν έχουν διακριτικά γνωρίσματα (αριθμό και άδεια κυκλοφορίας, αριθμό πλαισίου κλπ κλπ.). Μπορούν να ασφαλιστούν ΜΟΝΟ οι ποδηλάτες, σα φυσικά πρόσωπα. (Να σε δω να ασφαλίζεις ΄- μελλοντικά λέμε εεεεεεεεε - τον πιτσιρικά όταν θα σκάει μύτη στην πλατεία με το bmx και τι στο γκόσμο...)
και πες μου τι γνώμη σου
:hypnotize ή που είμαι δυσλεκτικός ή που είμαι εντελώς μαλάκαςΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
θα έπρεπε να έβγαζαν![]()
ΠαράλογεΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ΤΑ700, λογικό
![]()
![]()
1) Το δικό μου σίγουρα ΔΕΝ έχειΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κάπου είχα ακούσει ότι τα ποδήλατα -κανονικά- θα έπρεπε να έβγαζαν άδεια και πινακίδα κυκλοφορίας (υπάρχει νομοσχέδιο κάπου εκεί στα τάρταρα αν δεν απατώμαι-παλιότερα είχαν αν θυμάστε) ενώ αριθμό πλαισίου (σκελετού τέλος πάντων) έχουν όλα, από πάντα!
Τώρα για τα υπόλοιπα... κι εγώ ποδηλάτης είμαι και σας μισώ εσάς τους μοτοσυκλετιστάς γιατί τρέχετε σαν τους Χάρρυ Πόττερς..![]()
![]()
![]()
2) Τα τάρταρα δεν αποτελούν νομοθεσία
3) Τι να πούν και οι μοτοσυκλετιστές που ενίοτε τους προσπερνούν τα ποδήλατα;;;![]()
Dura lex, sed lex.
Αν θέλεις να ασφαλιστείς ως ποδηλάτης, please go ahead!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
τσέκαρε αν θες αυτό το πόστ ...
και πες μου τι γνώμη σου
Dura lex, sed lex.
Που σκέφτονται ν' αγοράσουν ποδήλατα μπας και.. ΦευΑρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
...
3) Τι να πούν και οι μοτοσυκλετιστές που ενίοτε τους προσπερνούν τα ποδήλατα;;;![]()
![]()
Μας ειδοποιεί όμως να είμαστε εκεί με τις φωτογραφικές (ή άλλου είδους συσκευές βιντεοσκόπησης) για να δούμε το πρόσωπο του Ασφαλιστή.Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Αν θέλεις να ασφαλιστείς ως ποδηλάτης, please go ahead!!!
![]()
ρε κούκλα μου, ρε μανούλα μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Αν θέλεις να ασφαλιστείς ως ποδηλάτης, please go ahead!!!
εσύ λες ότι δεν μπορεί να ασφαλιστεί ένα ποδήλατο.
στο ποστ του λινκ λέει ότι τα ποδήλατα ασφαλίζονται με βάση τον αρ.πλαισίου τους
τι ισχύει εν τέλει;
όσο για το "σιγά μην ασφαλιστούν τα ποδήλατα" όταν θα αρχίσουν οι σοβαροί τραυματισμοί
και οι θάνατοι ποδηλατών και θα τις τσούξουν τις ασφαλιστικές να είστε σίγουροι ότι το
κράτος θα αρχίσει την επιβολή ασφάλισης.
και τελών κυκλοφορίας μη σας πω![]()
θα το καθαρισει καποιος να το στικαρει να υπαρχει διαθεσιμο τη δυσκολη στιγμη ή πολλα ζηταω???
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H