Το ερωτημα ειναι τωρα γιατι δεν λειτουργησε αποτελεσματικα το remover?Μηπως θελει ακομα να ριξω και αλλο? Δεν ηταν αρκετα δυο μπουκαλια? Φταιει το γεγονος οτι το μηχανακι εχει δυο στρωσεις απο χρωμα? Οπως σας ειχα πει ειναι βαμμενο με δυο διαφορετικα χρωματα
φιλε μου το ιδιο επαθα κ εγω και απελπιστηκα.πηγα τον σκελετο για αμμοβολη χθες αλλα το μετανοιωσα γιατι σημερα πηρα διαβρωτικο της βιβεχρωμ και απλα...ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!καμιασχεσηΑρχικά δημιουργήθηκε από macgyver2180
Το ερωτημα ειναι τωρα γιατι δεν λειτουργησε αποτελεσματικα το remover?Μηπως θελει ακομα να ριξω και αλλο? Δεν ηταν αρκετα δυο μπουκαλια? Φταιει το γεγονος οτι το μηχανακι εχει δυο στρωσεις απο χρωμα? Οπως σας ειχα πει ειναι βαμμενο με δυο διαφορετικα χρωματα
με της vechro που ειχα παρει την πρωτη φορα.αν το ηξερα μια μερα πριν δεν θα τον πηγαινα
για αμμοβολη!!!!!μερα με τη νυχτα το ενα με το αλλο!!!!δες το ντεποζιτο και το ψαλιδι
που θα βαλω σε λιγο και θα καταλαβεις!!!!!![]()
τα παντα ρει..
Να τριψεις με 80αρι η 100αρι γυαλοχαρτο και μετα το ασταρωνεις μια η δυο φορες οσο χρειαστει. Καμια φορα το διαβρωτικο κολωνει αν το χρωμα ειναι εξαιρετικα σκληρο.
ready to race....
The right to go insane
http://www.youtube.com/watch?v=m20sJNgZ17U&ob=av3e
http://www.sevenstring.org/forum/index.php
συμφωνω για το διαβρωτικο της βιβεχρωμ. κι εγω αυτο εχω αν και ξεθυμανε λιγο απο την πολυκαιρια ειναι ακομα πολυ καλο. μονο στις ηλεκτροστατικες της μαμας χοντα κωλονουν ΟΛΑ. οπως στην τιμονοπλακα μου ας πουμε. (απο το cbr ε?)
συρματοβουρτσα για δραπανο εχεις? αυτη η τυπου καμπανας με βολευει εμενα. κανεις πολλη και γρηγορη δουλεια.
Φιλε μου!
Ειδα σε ενα βιντεο στο youtube ενας εβαζε ζελοφαν που τυλίγουν τα φαγητά πανω στο ρεμουβερ..αυτο δεν το επέτρεπε να στεγνώσει και ειχε περισσότερη ωρα να δράσει!!Μετα απο μερικα λεπτα το κουναγε απο πανω με τα δαχτιλα να μετακινηθεί το χρωμα που βγήκε και να δρασει ακομα πιο βαθια.. αλλιώς παρε σύρμα κατσαρολας και μια σπατουλα..
δεν διελυε το σελοφαν το remover?
ακομα θυμαμαι τον πονο οταν επεφτε λιγο remover στα χερια..
Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.
+1000 παρε ενα τριβειο στρογγυλο και με 80αρι τριβφτο ολο.προσεχε μην επιμενεις σε γυμνη λαμαρινα γιατι θα φουσκωσει.καλη συνεχειαΑρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
Να τριψεις με 80αρι η 100αρι γυαλοχαρτο και μετα το ασταρωνεις μια η δυο φορες οσο χρειαστει. Καμια φορα το διαβρωτικο κολωνει αν το χρωμα ειναι εξαιρετικα σκληρο.![]()