φοροδιαφευγω σημαινει δεν δηλωνω οσα κερδιζωΑρχικά δημιουργήθηκε από fkol k4
Τι εννοείς φοροδιαφεύγει;
Με ποιου την ανοχή και λαδώνοντας ποιον φοροδιαφεύγει όποιος το κάνει;
Στο κάτω κάτω ένας Δ. υπάλληλος της πολεοδομίας ή της εφορίας που παίρνει μίζες για να βοηθά την φοροδιαφυγή αυτός δηλώνει τις μίζες του και δεν φοροδιαφεύγει;
Μήπως τις δηλώνει ο εξεταστής διπλωμάτων του υπουργείου;
Τί λέμε τώρα; Συγκρίνεις τους τίμιους μίας πλευράς με τα λαμόγια της άλλης; Γιατί δεν συγκρίνεις τα λαμόγια μεταξύ τους και τους τίμιους το ίδιο;
Αν νομίζεις βέβαια ότι είσαι αδικημένος και ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες την έχουν καλύτερα από σένα και δεν φορολογούνται, είναι εύκολο να παραιτηθείς από την υπηρεσία που σε καταπιέζει και να γίνεις ελεύθερος επαγγελματίας, έμπορος, ή οποιοσδήποτε αυτοαπασχολούμενος κι εσύ. Το ανάποδο βέβαια είναι πιο δύσκολο.
Όσο για το ποιος φορολογείται περισσότερο, μην το ξαναπείς. Φυσικά και οι φόροι ενός δ.υπαλλήλου δεν είναι τίποτα μπροστά στο τι πληρώνει ένας αυτοαπασχολούμενος.
Πως θα μπορούσε άλλωστε, αφού δεν μπορεί ένα κράτος να ζει με τις κρατήσεις του μισθού των υπαλλήλων του.
Όπως φυσικά και καμία επιχείρηση.
ναι γινεται με την ανοχη μου και εχω μεριδιο της ευθυνης αλλα οχι το κυριο μερος της
δεν συγκρινω κανεναν και δεν ξεχωριζω τους ανθρωπους
ειμαι εκπαιδευτικος και απο ιδεολογια δεν εχω κανει ποτε ουτε 1 ωρα φροντιστηριο με χρηματα ουτε προκειται
αν θες να συγκρινω ομως φερε μου ΕΝΑΝ ελευθερο επαγγελματια που τα δηλωνει ολα να τον συγκρινω με εμενα που τα δηλωνω
να παραιτηθω απο την υπηρεσια μου και να βγω εξω με σκοπο να κλεβω οσο μπορω με την ανοχη της κοινωνιας και την ανεπαρκεια του κρατους