λοιπον αγορασα ενα μηχανακι εντουρο απο εναν εμπορο πριν μια εβδομαδα(εχω αποδειξη)!!(δεν θα πω ακομα ποιον για να δω τι θα κανω)
το μηχανακι εμφανισιακα ηταν αψογο!το οδηγαω ολα καλα!αναρτησεις ρουλεμαν ολα οκ και οπως με διαβεβαιωσε ειχε καινουριο πιστονι και ηταν πενα!!
το παιρνω λοιπον και δεν του κανω ενα ντεποζιτο και το ελατηριο του καπως ακουγοταν!
το ρεζουμε για να μην κουραζω!
το λυνουμε με το μαστορα και!
1)η ταπα λαδιων του καρτερ ειχε φαγομενες βολτες(το καρτερ οχι η ταπα) και ηταν σφηνωμενη με τεφλον(δεν φαινοταν τπτ)
2)το πιστονι που οντως ηταν καινουργιο ηταν χτυπημενο μαζι με το ελατηριο γιατι ο κυλινδρος ηταν κοφα εντελως!
του τηλ με διαβεβαιωνει οτι θα μοιραστει τα εξοδα μαζι μου για τα πραγματα που αναγκαστηκα παραγγειλλα αλλα μου λεει να του στειλω τον κυλινδρο!!
τον στελνω λοιπον τον βλεπει, και εδω και μιαμιση εβδομαδα περιμενω να μου στειλει τον κυλινδρο μου πισω να βγαλω τις βαλβιδες απο τις θυριδες και τον αξονα(διχρονο) για να τα βαλω στα καινουργια και μου λεει στον στελνω τωρα και δεν το κανει!!!
και ρωταω!να τα γραψω ολα στα παπαρια μου να τα πληρωσω εγω και να του κανω μηνυση η οχι!
δεν με νοιαζει το ποσο θα ζημιωθω απο τα νομικα εξοδα! με νοιαζει να πληρωσει και αυτος!!
και αν και κατα ποσο μπορω να διεκδικησω κατι! ο δικηγορος ειναι κολλητος