Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
βαση μοτερ (χωρις μοτερ),ελατηρια κλπ κλπ ποδωστηριου φρενου...
Εχω ενα σετακι πεταλια να σου τα στειλω???![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
βαση μοτερ (χωρις μοτερ),ελατηρια κλπ κλπ ποδωστηριου φρενου...
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Mε προλαβεςΑρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ωραιο!...ελπιζω να σκεφτηκες απο νωρις να ανοιξεις τρυπες στο ψαλιδι απο το 12βολτο.Και ισως χρειαστουν και τα μπρατσα απο την μπροστινη αναρτηση το 6βολτου για να δουλεψει το συστημα...Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
στο παλιο 6vολτο ψαλιδι,ειχε αυτα τα λαστιχα τα οποια δεν αφηνουν το πηρουνι να σηκωνεται κατα το φρεναρισμα.(ενα τετοιο σετ εχω ταξει και στον φραγκισκο)...
Καλη συνεχεια!![]()
ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΝ ΜΑΚΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ......ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΤΕΡΟ?ΦΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΔΕΙΟ.ΚΑΤΑΤΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ.![]()
![]()
![]()
fate tin skoni mou.xa!
Πολυ ωραιο![]()
Δεν εχω ξαναδει αυτα τα λαστιχακιαΘελω και γω
![]()
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΟΥ
Νικελάκια πηρουνιού???
Τι είναι πάλι αυτά??? Θέλω κι εγώ!!![]()
![]()
![]()
Καλή συνέχεια Σπύρο!! Θα γίνει μοναδικό το μηχανάκι!!
Θα είναι για σαλόνι, όχι για δρόμο.. πραγματικά!!![]()
Και καλή πρωτοχρονιά!! Να έχουμε έναν καλύτερο χρόνο με υγεία πανω απ'όλα!!!
Και καλά μαστορέματα έπειτα!! Να βλέπουμε πολλά και όμορφα project ...
(... και να μας βάλει επιτέλους αυτή η διαχείρηση σε μια καλύτερη θέση μες στο forum..
Tην αξίζουμε!!)
![]()
![]()
Σπύρο εσύ τρέχεις,παιδεύεσαι,δίνεις τα ωραία σου λεφτουδάκια κι εμείς θέλουμε να έχουμε κι άποψη!!![]()
Θα σου πώ κι εγώ το λοιπόν μία.![]()
Νομίζω ότι με το μαύρο του τιμονιού/βάσης χάνει το σύνολο.Αν θέλεις πέρασέ το το χρώμα του σκελετού ή ακόμα καλύτερα με νίκελ.Θα δώσει περισσότερο τον τόνο της "τσοπεριάς"..
Ίσως και το φαναράκι μπροστά έε;
Τώ'πα!!μου τώρα αλύπητα..
Καλή χρονιά να έχεις,υγεία κι ευτυχία..
βασικα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να εχουμε αποψη, καθως (ειδικα σε καστομεζικη ανακατασκευη) μπορει καποιοςΑρχικά δημιουργήθηκε από omega
Σπύρο εσύ τρέχεις,παιδεύεσαι,δίνεις τα ωραία σου λεφτουδάκια κι εμείς θέλουμε να έχουμε κι άποψη!!![]()
να εχει μια ιδεα που να ειναι φανταστικη και να απογειωνει τι προτζεκτ!! αυτος ειναι κι ο λογος
που οι restorers εδω μεσα ποσταρουν την ανακατασκευη βημα-βημα και ενω βρισκεται σε εξελιξη
και οχι μολις ολοκληρωθει!! φωτεινο παραδειγμα των γραφομενων μου οτι αν παρατηρησεις
οι τρεις μεγαλοι restorers του φορουμ (σπυρος, χρηστος, φραγκισκος) βοηθιουνται μεταξυ τους!
σωστα τα λεει ο λαστιχαςΑρχικά δημιουργήθηκε από motomike
βασικα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να εχουμε αποψη, καθως (ειδικα σε καστομεζικη ανακατασκευη) μπορει καποιος
να εχει μια ιδεα που να ειναι φανταστικη και να απογειωνει τι προτζεκτ!! αυτος ειναι κι ο λογος
που οι restorers εδω μεσα ποσταρουν την ανακατασκευη βημα-βημα και ενω βρισκεται σε εξελιξη
και οχι μολις ολοκληρωθει!! φωτεινο παραδειγμα των γραφομενων μου οτι αν παρατηρησεις
οι τρεις μεγαλοι restorers του φορουμ (σπυρος, χρηστος, φραγκισκος) βοηθιουνται μεταξυ τους!![]()
μια απορια μονο.ο χρηστος και ο φραγκισκος ποιοι ειναι?![]()
Τo φραγκισκο δεν τον ξερω αλλα ο χρηστος ειναι ενας...................Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
σωστα τα λεει ο λαστιχας![]()
μια απορια μονο.ο χρηστος και ο φραγκισκος ποιοι ειναι?![]()
........απο την Κρητη![]()
![]()
![]()
Παιδιά ευχαριστώ για τον "αέρα".Είχα επιφυλάξεις λόγο του λίγου καιρού στην παρέα.
![]()
Νά'στε καλά..
Μπραβο ρε Σπυρο,πολυ ομορφο.Σου ευχομαι Καλη Χρονια να εχεις με υγεια και μερακι για να μας τρελαινεις.![]()
![]()
![]()
![]()