Όσο οδηγάμε μας τυχαίνουν .
Συνηθισμένο πρωινό , κλασική διαδρομή πολυπερπατημένη, δρόμος επίπεδος – αλφαδιασμένος , στο κιβώτιο τετάρτη ,στο κοντέρ 70 , όρθιος όσο δε πάει , νεράκια στο δρόμο …. Ο μπροστά τροχός περναει κανονικά … ο πίσω με το που τα πατάει ‘’ φεύγει ‘’ δεξιά 30 – 40 πόντους …. Πριν συνειδητοποιήσω τι γίνετε … σφίγγω λίγο τιμόνι και το εμποδίζω να διπλώσει ( κάτι σαν ανάποδο αλλά σε ευθεία ) ούτε φρένα ούτε τίποτα ( δε πρόλαβα μα σκεφτώ για κάτι τέτοιο ) … με το που πατάει στεγνό η πίσω ρόδα … σαν να μην συμβαίνει τίποτα !!!! κι όλα αυτά ’’μέσα ‘’ σε το πολύ 1 δευτερόλεπτο …..
Ερώτηση λοιπόν .
Τι έγινε ,τι πάτησα γιατί συνέβη αυτό ? έχετε πάθει κάτι παρόμοιο ?
Υ.γ
Αν ήταν λάδια δε θα είχε φύγει η μπροστά ρόδα ?
Βλακια μου που δε σταμάτησα … αν ήταν λάδια να ρίξω λίγο χώμα και να καλέσω 100 … αλλά 2 αμάξια που πέρασαν πίσω μου ( είδα από καθρέφτη ) πέρασαν κανονικά .
![]()
RANTEBOY STOYS DROMOYS
αφου εισαι καλα......μην μιλας καθολου.....τωρα ετσι δεν μπορείς να βγαλεις συμπέρασμα τι μπορει να φταίει!
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
αφου εισαι καλα......μην μιλας καθολου.....τωρα ετσι δεν μπορείς να βγαλεις συμπέρασμα τι μπορει να φταίει!
Έχεις δίκιο … εκ των υστέρων όμως μπορώ να πω ότι
Ίσως τελικά να φταίγανε τα ρουλεμάν του πίσω τροχού … που ήταν στα τελευταία τους απ ότι φάνηκε καθώς το ένα καταστράφηκε ολοσχερώς ( έφτυσε τις μπίλιες του – χώρισαν οι δακτύλιοι ) αλλά ευτυχώς από το παλαντζάρισμα δεν στραπατσαρίστηκε η πίσω δισκοπλακα …
Προσωπικό συμπέρασμα … όταν κάτι ασυνήθιστο – περίεργο συμβαίνει …. Ας κάνω ένα τσεκ προληπτικό .
RANTEBOY STOYS DROMOYS
καλα ειναι οταν αλλαζεις λαστιχα να ελενχεις κ τα ρουλεμαν.....και εμενα στην τελευταια αλλαγη ειχανε διαλυθεί!
καλημερα
![]()
καλα ειναι οταν αλλαζεις λαστιχα να ελενχεις κ τα ρουλεμαν.....και εμενα στην τελευταια αλλαγη ειχανε διαλυθεί!
καλημερα
![]()
Και καλό χειμώνα
Όταν άλλαξες τα ρουλεμάν ,άλλαξες και τα λαστιχάκια ( συνεμπλοκ (?) που αποσβαινουν κραδασμούς κτλ κτλ )που βρίσκονται στην καρδιά του τροχού ?
RANTEBOY STOYS DROMOYS
Ανεμοθώρακα …
Εκτός απ της givi ( 120 ε ) υπάρχει κάτι φθηνότερο ?
Εντωμεταξύ έχει σπάσει τόσο ομοιόμορφα ---- με το κόψιμο της μάσκας που φαίνετε σαν να μην του λείπει ανεμοθώρακας και μοιάζει ποιο αγριεμένο !!!!!
![]()
RANTEBOY STOYS DROMOYS
Αρχικά δημιουργήθηκε από jokey66
mpf ανεμοθώρακες
Μεγάλη γκάμα !!! ωραία .![]()
RANTEBOY STOYS DROMOYS
xristoforako ti nea?? re?
den blepw kanena videakiiii???
![]()
xristoforako ti nea?? re?
den blepw kanena videakiiii???
![]()
Τι να πω ρε φίλε …. Έχω πέσει τελευταία … δεν έχω θέματα … σε κάτι ωραίες αποδράσεις πήγα με αμάξι ( ντρέπομαι και ζητώ συγγνώμη για την λέξη αυτή από τη δίτροχη κοινότητα ) … αλλά ευελπιστώ να αλλάξουν τα πράγματα .
Εντωμεταξύ ρε Τάσο μια ολοήμερη των 500 χλμ ( πηγαινέλα ) με εξουθενώνει τόσο που με τη μηχανή , λέω , σίγουρα δε θα τη παλεβα … είναι όμως τόσο ωραία τα βουνά και στις λίμνες που το μεσημέρι είδη νιώθεις ότι λυπείς μια βδομάδα απ τη πόλη .
Γεράματα ? από τώρα ?
![]()
RANTEBOY STOYS DROMOYS
Χριστοφορεεεεεεεεεεε.......αρε μπαγασα !!!!!![]()
F/B Team (CHOPPER OWNERS ATHENS ) or (Γιαπωνέζικα Τσόπερς Αθήνα)
Χρόνια πολλά και κάλους δρόμους .
Ήρθε η ώρα να αλλάξω ασφαλιστική και θα ήθελα τις γνώμες σας . Πείτε μου αν μπορείτε για την ασφάλιση και εξυπηρέτηση που παρέχει η ασφ.εταιρία σε σας και στις κούκλες σας .
Ξεκινώ εγώ .
Ήμουν 4 χρόνια στην VICTORIA και μόνο καλές αναμνήσεις έχω από τα στραβά που μου έτυχαν . Όχι μόνο με είχε μαζέψει όταν μου χαλαγε ( τρόμπα βενζίνης , ανορθωτής , ρουλεμάν πείσου τροχού και κάνα δυο ακόμα φορές ) αλλά με αποζημίωσε πλήρως όταν με τράκαραν - μου έφτιαξε μηχανή και μου πίρε καινούριο κράνος τότε .
Λόγο χρημάτων όμως πάω σε άλλη ασφαλιστική ( αχρείαστη να ναι ) .
Αν το θέμα έχει συζητηθεί αλλού … παρακαλώ στείλτε μου το σύνδεσμο .
Ευχαριστώ … καλές γιορτές με υγεία .
![]()
RANTEBOY STOYS DROMOYS
Δεν εχω να προτεινω καποια ασφαλιστικη, αλλα βλεπω οτι το εχεις το θεμα "ενοχληση ασφαλιστικων εταιριων" αρα κατα τη γνωμη μου κατσε στ αυγα σου, διοτι μια στραβη να σου κατσει με την καινουρια ασφαλεια και να μην ανταποκριθει οπως η VICTORIA, την ηπιες...
Παντως για μενα, πιο πολυ αναγκη εχω εναν καλο ασφαλιστη, παρα μια καλη ασφαλεια...
(θυμαμαι οτι την ειχα κι εγω τη VICTORIA ενα φεγγαρι. Μεχρι περσι νομιζω)
Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...
Καταλαβαίνω τι μου λες , αλλά δε ψάχνω προτάσεις για εταιρίες αλλά τις εμπειρίες – ως προς την εξυπηρέτηση – ανταπόκριση που έχει κάποιος από την νυν η πρώην ασφαλιστική του . Μακάρι να καθόμουν στ αυγά μου αν μπορούσε να ανταποκριθεί η τσέπη μου .![]()
RANTEBOY STOYS DROMOYS