Δεν μας λές και το όνομά του για να φυλαγόμαστε ??Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisam
λοιπον αγορασα ενα μηχανακι εντουρο απο εναν εμπορο πριν μια εβδομαδα(εχω αποδειξη)!!(δεν θα πω ακομα ποιον για να δω τι θα κανω)
Δεν μας λές και το όνομά του για να φυλαγόμαστε ??Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisam
λοιπον αγορασα ενα μηχανακι εντουρο απο εναν εμπορο πριν μια εβδομαδα(εχω αποδειξη)!!(δεν θα πω ακομα ποιον για να δω τι θα κανω)
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
οχι την κανονικη μοτο!το αλλο ειναι μοτοκρος!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
θα καβαλησεις την μηχανη και θα κανεις 200χλμ με νεο κυλινδρο ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ??![]()
![]()
αλλα πορτα θα ανοιξω![]()
![]()
το ονομα απο αυριο κατσε να παρω τον κυλινδρο γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει!!
μιλαμε για πολυ απατη το μαγαζι εκει!
Συμβουλεψου αμεσα δικηγορο,αλλα αυτο που ξερω ειναι πως αν η αγορα γινει απο μαγαζι,βασει νομου της ΕΕ καλυπτεσαι απο εγγυηση ενος ετους (κι ας μη στο λεει,απλα πρεπει να τραβιεσαι δικαστικα) και οι καλυψεις σου ειναι ομοιες με καινουργιου.Εκτος αν εχουν αλλαξει τα πραγματα,που δεν νομιζω.
φίλε μου μήπως βιάζεσαι;... είναι Χριστούγεννα, και έχει αργήσει μόλις μια εβδομάδα ουσιαστικά που είναι εργάσιμες (μην ξεχνάς τις εορτάσιμες ανάμεσα). Αντί να πάς τσιτωμένος μήπως να μιλήσεις μαζί του ,μπας και το έχει στείλει ήδη; Ή αν δεν το έχει στείλει πας απο εκεί , παίρνεις τον κύλινδρο, παίρνεις τα χρήματα σου και τελειώνει χωρίς φασαρίες το θέμα. Μπορεί να είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα....
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
φίλε μου μήπως βιάζεσαι;... είναι Χριστούγεννα, και έχει αργήσει μόλις μια εβδομάδα ουσιαστικά που είναι εργάσιμες (μην ξεχνάς τις εορτάσιμες ανάμεσα). Αντί να πάς τσιτωμένος μήπως να μιλήσεις μαζί του ,μπας και το έχει στείλει ήδη; Ή αν δεν το έχει στείλει πας απο εκεί , παίρνεις τον κύλινδρο, παίρνεις τα χρήματα σου και τελειώνει χωρίς φασαρίες το θέμα. Μπορεί να είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα....
οχι ακριβως!!καθε πρωι του τηλεφωνω λεγοντας του οτι θελω τον κυλινδρο για να δεσω το μηχανακι μιας και εχω τα πραγματα στα χερια μου!τα οποια παρεπιπτοντως ηρθαν σημερα!!
και μου λεει ετσι με βαρυ υφος -ναι φιλαρακι τωρα αυτα στελνω!!!......καθε μερα !
παρεπιπτοντως ρε παιδια το μαγαζι αυτο ειναι πατρα,αν δεν τον στειλει και σημερα μηπως μπορει κανενας πατρινος να παει να τον παρει να μ τον στειλει με δικα μ εξοδα εννοειτε και απο κει και περα τη βγαζω την ακρη εγω με αυτον