Χρειάζεται τπτ άλλο για να λειτουργήσει ή είναι κομπλέ? Θα μπάινει άραγε στο παπί??? Έχω πολύ χάλια φωτισμό.
Χρειάζεται τπτ άλλο για να λειτουργήσει ή είναι κομπλέ? Θα μπάινει άραγε στο παπί??? Έχω πολύ χάλια φωτισμό.
Yamaha FZS 600
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
Χρειάζεται τπτ άλλο για να λειτουργήσει ή είναι κομπλέ? Θα μπάινει άραγε στο παπί??? Έχω πολύ χάλια φωτισμό.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα φώτα στα παπιά έχουν ένα θέμα κι αυτό είναι ένα πρόβλημα για εμάς που κάνουμε πολλά χιλιόμετρα σε όλες τις συνθήκες.
Εγώ για αρχή θα αλλάξω λάμπα με osram και μετά βλέπουμε....
"Qu ils mangent de la brioche"
Ρε μπόυζ, οσο θεμα και να έχουν τα φωτα στα παπια, μιλάμε για μηχανακια που φτιαχτηκαν για αστικές μετακινησεις.
Εαν τα παιρνετε για να πατε βραδυ στα χωρια, δε σας φταινε τα φωτα, αλλα η χρηση.
Θελω να δω παπί με ξενον, βραδυ σε επαρχιακο![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αν είχα γάιδαρο, θα έπαιρνα τον γάιδαρο να πάω στα χωριά και σε επαρχιώτικο δίκτυο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εαν τα παιρνετε για να πατε βραδυ στα χωρια, δε σας φταινε τα φωτα, αλλα η χρηση.
Αφού έχω το παπί, με το παπί πάω. Πορευόμαστε με ό,τι έχουμε και κοιτάμε να το αξιοποιήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε.
Διακρίνεις κάτι λάθος ή κάτι κατακριτέο σε αυτό?
Ρε δεν ειπα αυτο.
Τεσπα, ειμαστε οφ τοπικ οποτε τα διαχωριζω
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Έχεις δίκιο για το off topic, συγγνώμη που σε έβαλα σε κόποΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε δεν ειπα αυτο.
Τεσπα, ειμαστε οφ τοπικ οποτε τα διαχωριζω![]()
Αξιοποίηση της μοτό σημαίνει xenon που στραβώνουν όποιον ταλαίπωρο βρεθεί απέναντι?Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Αν είχα γάιδαρο, θα έπαιρνα τον γάιδαρο να πάω στα χωριά και σε επαρχιώτικο δίκτυο.
Αφού έχω το παπί, με το παπί πάω. Πορευόμαστε με ό,τι έχουμε και κοιτάμε να το αξιοποιήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε.
Διακρίνεις κάτι λάθος ή κάτι κατακριτέο σε αυτό?
Δεν υπάρχει τρόπος να μπουν και να μην στραβώνουν?Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Αξιοποίηση της μοτό σημαίνει xenon που στραβώνουν όποιον ταλαίπωρο βρεθεί απέναντι?
Αν δεν υπάρχει, τότε συγγνώμη.![]()
κι αλλα τοσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
+οσα....
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ολα μπαινουν στην παπια σου απλα εκτος του οτι μαλλον θα στραβωνεις τους παντες η μπαταρια σου θα σε αφησει χρονους σε μερικες μερες.!! Δοκιμασε καποια αλλη λαμπα.
ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,
Οφ τόπικ και μότο τζι αρ είναι συνώνυμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε δεν ειπα αυτο.
Τεσπα, ειμαστε οφ τοπικ οποτε τα διαχωριζω
![]()
Παίδες, η ερώτηση ήταν απλή και την γυρίσατε σε θέμα περι στραβωμάρας των οδηγών....
Αν σας ρωτούσε πως μπαίνουν τα xenon σε R1, GSX-R κλπ κλπ. όχι μόνο δεν θα το αναφέρατε... ακόμη και την συνδεσμολογία θα του δίνατε!!
Αλλα βλέπεις, στις μεγάλου κυβισμού μηχανές δεν τίθεται θέμα.. ακόμη και αν στραβώνουν καλύτερα απο τα παπιά τους άλλους οδηγούς...
Βάλε τα και μην ακούς κανένα!
Καλύτερα να στραβώνεις, παρά να σε πάρει παραμάζεμα ο οποιοσδήποτε..![]()