Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 66

Θέμα: Μπαταρία 990 adv

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Αν η odyssey βγαζει μοντελο με τις καταλληλες διαστασεις και Ah βαλε αυτην. Απιστευτες μπαταριες. Την παραπανω τιμη σε σχεση με τις συμβατικες την παιρνεις πισω και με το παραπανω σε μακροζωια και αξιοπιστια.
    καταρχην εχεις πμ ...

κατα δευτερον πως κανω την αντιστοιχια απο yuasa σε odyssey?

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    καταρχην εχεις πμ ...

κατα δευτερον πως κανω την αντιστοιχια απο yuasa σε odyssey?

Το ειδα, θα απαντησω συντομα

Δυστυχως οπως ειδα στο σαιτ τους, δεν βγαζουν μπαταρια συμβατη με τα lc8 σε διαστασεις, εκτος κι αν προβει κανεις σε μετατροπες στο κουτι της μπαταριας. Η μικρη τους παραειναι μικρη και η αμεσως μαγαλυτερη παραειναι μεγαλη.

Παντως τις shorai τις φερνει στην ευρωπη ενας σουηδος οποτε αν καποιοι θελουν μπορει να κανονιστει group buy.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Στην Ελλάδα παίζουν και οι Ballistic στο motopissaris.gr ...
    Τιμή λίγο πολύ η ίδια με τις Shorai αλλά τα χαρακτηριστικά τους φαίνονται καλύτερα.

..... Η μικρη τους παραειναι μικρη και η αμεσως μαγαλυτερη παραειναι μεγαλη.....
    Τις τσέκαρα και όντως είναι έτσι, οπότε απορρίφθηκαν.

Αγοράστηκε τελικά yuasa japanέζικη στα 112€

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Στην Ελλάδα παίζουν και οι Ballistic στο motopissaris.gr ...
    Τιμή λίγο πολύ η ίδια με τις Shorai αλλά τα χαρακτηριστικά τους φαίνονται καλύτερα.
    soreos!
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    soreos!
    <-------

<-------
    kaifainesai

<-------

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Μόνιμος κάτοικος..moto.gr Το avatar του/της asteris_adv
    Χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια!!!
    Αρχές χειμώνα, η no name μπαταρία του πρόσφατα αγορασμένου μου 990 Adventure με άφησε στα κρύα του λουτρού... Προληπτικά αγόρασα μια καινούργια, επίσης no name. Λόγω ψύχους όμως (υποθέτω), μετά από μόλις 3 μήνες, η νέα μπαταρία μου με άφησε πρωί πρωί να παλέυω να το βάλω μπρος!
    Επειδή όμως το κρύο συνεχίζεται και επειδή έχω παραγγήλει και κάτι θερμαινόμενα grips μπας και ζεσταθώ λίγο εδώ πάνω( Θεσσαλονίκη-Χορτιάτης), πρέπει να βρεθεί λύση επειγόντως..
    Τι μου προτείνετε να κάνω;;; Καινούργια καλή μπαταρία;(Yuasa ας πούμε), ή φορτιστή και κάθε λίγο στο ρεύμα; Αν βάλω διακόπτη στα φώτα θα δώ καμιά βελτίωση στα πρωινά ξεκινήματα;
    Σόρυ που παρλάρω αλλά καίγομαι!!!

Ευχαριστώ

από καλό μάστορα εχω ακούσει ότι η μοντα με το διακόπτη για τα φώτα ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ!

για το άλλο που ρωτάς θα έπραττα ανάλογα τα οικονομικά...

1.αγοράζεις μια Yuasa αλλά όχι Ιαπωνίας.
    2.αγοράζεις έναν καλό φορτιστη για να φορτίζεις και να συντηρείς αυτή που έχεις.
    3.αγοράζεις και καινούρια μπαταρία Yuasa και καλό φορτίστη και ξεμπερδεύεις μια για πάντα.
    4.φορτίζεις την μπαταρία που έχεις σε έναν ηλεκτρολόγο και δεν αφήνεις το μηχανάκι σε ησυχία ,γιατί θα χρειαστεί μετά να κανείς 1 από τα παραπάνω ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ!

:wacko: :hypnotize

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    TA φορτια που χρειαζεται ο lc8 ειναι υψηλα και γι αυτο δεν παιρνει μπροστα με λιγο πεσμενη μπαταρια.προτεινω φορτιστη-συντηρητη(εγω εχω εναν της oxford).χαρακτηριστικα αναφερω οταν απο μακρα ακυνησια δεν παιρνει το βαζω στο ρευμα και στο πενταλεπτο ειναι ετοιμη και περναει στη συντηρηση.υποψιν μετα απο αγορα πρωτα στο 950 τριων μπαταριων και τωρα στο 990 αλλης μια εκανα την αγορα του φορτιστη-συντηρητη και πραγματικα ησυχασα,ασε που γλιτωσα και αρκετα ευρω.ακομα να αναφερω οτι τωρα εχω εδω και ενα χρονο μια με 65ε μπαταρια και παροτι φθηνη κανει αψογα τη δουλεια της σε συνεργασια παντα με το φορτιστη μετα απο μακρα ακυνησια(περα των 10 ημερων).

υ.γ.ο διακοπτης απο 950 επιβαλεται και ειναι πολυ ευκολος να μπει.
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Αρχικά δημιουργήθηκε από asteris_adv
    Χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια!!!
    Αρχές χειμώνα, η no name μπαταρία του πρόσφατα αγορασμένου μου 990 Adventure με άφησε στα κρύα του λουτρού... Προληπτικά αγόρασα μια καινούργια, επίσης no name. Λόγω ψύχους όμως (υποθέτω), μετά από μόλις 3 μήνες, η νέα μπαταρία μου με άφησε πρωί πρωί να παλέυω να το βάλω μπρος!
    Επειδή όμως το κρύο συνεχίζεται και επειδή έχω παραγγήλει και κάτι θερμαινόμενα grips μπας και ζεσταθώ λίγο εδώ πάνω( Θεσσαλονίκη-Χορτιάτης), πρέπει να βρεθεί λύση επειγόντως..
    Τι μου προτείνετε να κάνω;;; Καινούργια καλή μπαταρία;(Yuasa ας πούμε), ή φορτιστή και κάθε λίγο στο ρεύμα; Αν βάλω διακόπτη στα φώτα θα δώ καμιά βελτίωση στα πρωινά ξεκινήματα;
    Σόρυ που παρλάρω αλλά καίγομαι!!!

Ευχαριστώ
    Αν μπορείς να διαθέσεις τα χρήματα παράγγειλε μια Ballistic από τον Πίσσαρη http://www.motopissaris.gr

είναι ακριβότερη αλλά θα τα πάρεις πίσω τα λ7 που θα δώσεις

Μόνιμος κάτοικος..moto.gr Το avatar του/της asteris_adv
    Αρχικά δημιουργήθηκε από πυξιδας990
    TA φορτια που χρειαζεται ο lc8 ειναι υψηλα και γι αυτο δεν παιρνει μπροστα με λιγο πεσμενη μπαταρια.προτεινω φορτιστη-συντηρητη(εγω εχω εναν της oxford).χαρακτηριστικα αναφερω οταν απο μακρα ακυνησια δεν παιρνει το βαζω στο ρευμα και στο πενταλεπτο ειναι ετοιμη και περναει στη συντηρηση.υποψιν μετα απο αγορα πρωτα στο 950 τριων μπαταριων και τωρα στο 990 αλλης μια εκανα την αγορα του φορτιστη-συντηρητη και πραγματικα ησυχασα,ασε που γλιτωσα και αρκετα ευρω.ακομα να αναφερω οτι τωρα εχω εδω και ενα χρονο μια με 65ε μπαταρια και παροτι φθηνη κανει αψογα τη δουλεια της σε συνεργασια παντα με το φορτιστη μετα απο μακρα ακυνησια(περα των 10 ημερων).

υ.γ.ο διακοπτης απο 950 επιβαλεται και ειναι πολυ ευκολος να μπει.
    Όταν λες ότι είναι εύκολος να μπει ο διακοπής απ το 950...μπορώ και μόνος μου; Έχω κάτι ψιλογνώσεις και θα θέμα να ασχοληθώ αν είναι εύκολο...
    Επίσης.. Από που μπορώ να βρω αυτό το διακόπτη;

Αρχικά δημιουργήθηκε από asteris_adv
    Όταν λες ότι είναι εύκολος να μπει ο διακοπής απ το 950...μπορώ και μόνος μου; Έχω κάτι ψιλογνώσεις και θα θέμα να ασχοληθώ αν είναι εύκολο...
    Επίσης.. Από που μπορώ να βρω αυτό το διακόπτη;
    ebay...

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    ο διακοπτης ειναι επισημο ανταλακτικο.κοστος 60ε.απλως ζητας τον διακοπτη μιζας κτλπ για 950 adventure.ειναι πολυ ευκολο να μπει.αφαιρεις το δεξιο πλαστικο και ακολουθεις το καλωδιο.
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. neos hartis se 990 adv efi
    από newdawnfades στο forum KTM
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2007, 11:35
  2. Pirelli Scorpion για 950/990 Adv 3 ΕΥΡΩ !
    από Nik0s στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2007, 22:45
  3. 990 Adv
    από sas στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2006, 19:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας