μια μοτό που να είναι αξιόπιστη και με την οποία θα μπορώ - με τους λιγότερους συμβιβασμούς - να γυρίσω όλο το κόσμο ... 1 και 2 φορές ...
μια μοτό που να είναι αξιόπιστη και με την οποία θα μπορώ - με τους λιγότερους συμβιβασμούς - να γυρίσω όλο το κόσμο ... 1 και 2 φορές ...
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
πως το εννοεις....εχοντας την αεκ φατσα - καρτα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.......ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΜΕ
Πού τό τελευταίο πού θά σκεφτόμουνα.............
θά ήταν κάποιο ύλικό άγαθό καί μάλιστα μηχανάκι.
ΟΧΙ.........ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ....!!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.......ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΜΕ
Πού τό τελευταίο πού θά σκεφτόμουνα.............
θά ήταν κάποιο ύλικό άγαθό καί μάλιστα μηχανάκι.
ΟΧΙ.........ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ....!!
Θα πήγαινα Λ Αμερική και στα @@ μου όλα !
Από εκεί θα γύρναγα το κόσμο με βέσπα
(να έχω χρόνο να βλέπω)
![]()
![]()
![]()
Γιατί ντρέπεσαι να γράψεις BMW;Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μια μοτό που να είναι αξιόπιστη και με την οποία θα μπορώ - με τους λιγότερους συμβιβασμούς - να γυρίσω όλο το κόσμο ... 1 και 2 φορές ...![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
γιατι δεν είναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Γιατί ντρέπεσαι να γράψεις BMW;![]()
![]()
Εγώ είπα βεσπα που είναι !
![]()
@Τερενς...
Συμφωνω και επαυξανω, αν τα ονειρα μας αφορουν ΜΟΝΟ υλικα αγαθα, τοτε εχουμε χασει το παιχνιδι...![]()
Αλλα μιας και ο,τι εχει δυο τροχους μας εξιταρει , μας φτιαχνει και γουσταρουμε με τρελα, ο καθενας για τους δικους του προσωπικους λογους, δεν θεωρω μια μοτοσυκλετα ενα απλο υλικο αγαθο...
Να απαντησω στο ερωτημα του θεματος τωρα...
Αφου ΠΡΕΠΕΙ μονο μια, τοτε θα εφτιαχνα τη δικη μου μοτοσυκλετα, αφου θα εχω απειρο μπατζετ....
Σχεδιαστηριο (αυτο το κατεΩ...), πρωτοτυπα, δοκιμες επι δοκιμων και φτου παλι απ΄την αρχη, ετσι για να βγει ακριβως ο,τι εχω στο κεφαλι μου...(και ΗΔΗ εχω καποια πραγματα εδω και χρονια...Τα λεφτα λειπουν...(Τι πρωτοτυπια...)
ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ DO IT YOURSELF!
![]()
Ελπίζω να εννοείς την παλιά καλή δίχρονη με τις ταχύτητες στο χέρι εεεεε;;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
γιατι δεν είναι...
![]()
Εγώ είπα βεσπα που είναι !
![]()
![]()
Την είχα βρει πριν κανά εξάμηνο σε προσφορά 10 χιλιάρικα καινούρια.
Αν και ήμουν σε φάση αγοράς νέας μοτό δεν την πήρα, προτίμησα κάτι πιο οικονομικό...![]()
Αν ήξερα ότι η κατάσταση θα χειροτέρευε τόσο πολύ θα την είχα χτυπήσει!!!![]()
Έτσι κι αλλιώς χαμένοι είμαστε, ας κάνουμε τουλάχιστον όσα όνειρα μπορούμε πραγματικότητα!!!
![]()
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ytPxF...next=1&index=3
ναι !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Ελπίζω να εννοείς την παλιά καλή δίχρονη με τις ταχύτητες στο χέρι εεεεε;;;;;![]()
http://modernvespa.com/pix/uploads/02_01_151.jpg
![]()
Επειδή χρωστάω το δικό μου "ταξίδι" με το 990, βουαλά:
Υπολογίζω περίπου 3 μήνες και βάλε.
Η βόρεια διαδρομή που δεν φαίνεται αφορά τη διαδρομή του υπερσιβηρικού.
ΥΓ. Αν διαβάζει κανείς και θέλει να γίνει χορηγός της προσπαθειας, στείλτε πμ ή πάρτε τηλέφωνο. Δεν απαντάω σε αποκρύψεις. Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις!
![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Να σου πω αυτό το Σουδάν, Αιθιοπία, Σομαλία και απόπλου από το κέρατο το έχεις σκεφτεί καθόλου ή έτσι το πέταξες ?
Γιατί αν το πέταξες έτσι, τότε να σου πω ότι για σπόνσαρα
Εδώ
http://www.baboulas.gr/
![]()
Φυσικά το σκέφτηκα και γι΄αυτό το άφησα για το τέλος για να πάμε χορτάτοι από εικόνες αν κάτσει!Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
Να σου πω αυτό το Σουδάν, Αιθιοπία, Σομαλία και απόπλου από το κέρατο το έχεις σκεφτεί καθόλου ή έτσι το πέταξες ?
Γιατί αν το πέταξες έτσι, τότε να σου πω ότι για σπόνσαρα
Εδώ
http://www.baboulas.gr/
![]()
Φίλος που μόλις γύρισε από το Σουδάν μου διηγήθηκε την περίπτωση επίθεσης με ρουκέτες, πολυβόλα κλπ από τους άντρες ενός αστυνομικού τμήματος στην τοπική στρατιωτική βάση γιατί ... ο στρατιωτικός διοικητής έριξε στο μοίρασμα των ποσοστών του λαθρεμπορίου τον αστυνομικό διοικητή! Η ''λεπτομέρεια'' ότι δίπλα στο στρατόπεδο υπήρχε καταυλισμός με σκηνές από πρόσφυγες και τα δεκάδες θύματα που προξένησε η επίθεση είναι άνευ σημασίας!!!!!!!!!
Σε μερικές περιοχές το 2012 η ανθρώπινη ζωή δεν κοστίζει τίποτα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.
Για τον απόπλου βλέπω να ψάχνω "βύσμα" να με φορτώσουν σε καμιά φρεγάτα.
Για να το ελαφρύνουμε: Ο Φάνης είναι γνωστός και το καλύτερο καρντάσι! Λογικά μια καλή τιμή θα μας την κάνει.
![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
You r spamming on my dream ...But...What a fuck !
...Its just a dream .
Αλίμονο σε όποιον παραγματοποιεί ΟΛΑ τα όνειρά του .
![]()