και για αυτα τα 80 km ποσα λιτρα θελει ? :hypnotize
Γιατι δεν παιρνεις ενα τζιπ τοτε... υποτιθεται την μηχανη την διαλεξαμε και για οικονομικη μετακινηση![]()
Γιατι δεν παιρνεις ενα τζιπ τοτε... υποτιθεται την μηχανη την διαλεξαμε και για οικονομικη μετακινηση![]()
Έλα ρε φίλε και βέβαια σε θυμάμαι ,ελπίζω να πήρες το εργαλείο που ήθελες .Αρχικά δημιουργήθηκε από miltiadis950s
Πανο καλησπερα,δεν ξερω αν με θυμασαι ειχα μιλησει μαζι σου οταν ενδιαφερομουνα να αγορασω 950 και τοτε εσυ το πουλουσες στο car.gr,τι εκανες τελικα φιλε,το πουλησες η το κρατησες?αν και τελικα δε πηρα το δικο σου(γιατι δεν ειχα πουλησει το duke μου ακομα)ησουνα πολυ ξηγημενος και μπραβο σου,ε ρε μικρος που ειναι ο κοσμος τελικα!!!see you φιλε![]()
Σε περίμενα λίγο καιρο αλλα μου έκατσε ανταλλαγη με το tiger ,πήρα και αρκετά λεφτα οπότε καταλαβαίνεις .
Καλός ήρθες στο κλαμπ φίλε
έχει μικρό ρεζερβουαρ...14 λτ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Εσυ διάλεξες μηχανή για να κίνησε ΚΑΙ οικονομικά...εγώ την αγόρασα για να μου προσφέρει χαμόγελο στα χείλια και για να με κρατάει πάντα νέο...
![]()
μπράβο ρε λουκά...
Του πίνεις το αίμα και το φχάριστιεσαι...
Καλή χρόνια να χεις με πολλά χώματινα πορτοκαλί χιλιόμετρα...
↲![]()
καλη χρονια πανο να εχουμε με υγεια πανω απολα και τα υπολοιπα ερχονται.καθυστερησα και εγω να δωσω το duke ρε φιλε,τελικα το πηρα και εγω το πολυβολοΑρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
Έλα ρε φίλε και βέβαια σε θυμάμαι ,ελπίζω να πήρες το εργαλείο που ήθελες .
Σε περίμενα λίγο καιρο αλλα μου έκατσε ανταλλαγη με το tiger ,πήρα και αρκετά λεφτα οπότε καταλαβαίνεις .
Καλός ήρθες στο κλαμπ φίλε
μιας και ημουν τρελαμενος μαζι του,μπες στο νεος κατοχος adventure 950 s να το δεις.ευχαριστω για το καλοσωρισμα και τα ξαναλεμε man
![]()
:a19:Αρχικά δημιουργήθηκε από PalLoukiLuke
2:a19:
:a19: το ευχαριστιεσαι το θεριο φιλε!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
έχει μικρό ρεζερβουαρ...14 λτ...
Εσυ διάλεξες μηχανή για να κίνησε ΚΑΙ οικονομικά...εγώ την αγόρασα για να μου προσφέρει χαμόγελο στα χείλια και για να με κρατάει πάντα νέο...
![]()
ανετα γινεται λεζαντα για τα ΚΤΜ
![]()
![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Done!Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
ανετα γινεται λεζαντα για τα ΚΤΜ
![]()
![]()
![]()
![]()
φιλε πυξιδα ωραιο το παλιο σου εργαλειο,ωραιο ομως και το καινουργιο!με ολο το θαρος το αλλαξες για καποιο συγκεκριμενο λογο η ετσι για αναβαθμιση απλα?πριν παρω το 950 που εχω σκεφτομουν για 990 αλλα ειχαν αρκετα μεγαλη διαφορα στις τιμες οποτε καταλαβαινεις.anyway ειμαι πολυ ευχαριστημενος για την ωρα,![]()