Δλδ πρωτα πως το εβλεπες???Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
ειναι περιεργο,αλλα βαζοντας το μοτερ πανω,το πραγμα,αρχιζεις να το βλεπεις σαν μηχανακι πλεον...![]()
![]()
:rotflmao:
Να σου στειλω το μακαρονι που σου ελεγα??
![]()
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Aν δοκιμαζες να βαλεις τη βαση απο δεξια??Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
δυο λυσεις υπηρχαν,και φυσικα ο μ@λ@κ@ς ξεκινησα με την δυσκολοτερη.να βγει δηλαδη η βαση της πινακιδας εκτος αμορτισερ μα τη βοηθεια ενος αποστατη...![]()
λιγα με την philips![]()
(εκτος αν υπαρχει λογος που τη θελεις αριστερα)![]()
Μαλλον ειπα μλκια,θα βρισκει η εξατμιση ε??Αρχικά δημιουργήθηκε από FRAGISCOS
Aν δοκιμαζες να βαλεις τη βαση απο δεξια??
(εκτος αν υπαρχει λογος που τη θελεις αριστερα)![]()
η εξατμιση ειναι κοντη και θα βγαινει μολις κατω απο το μοτερ...μαλλον...Αρχικά δημιουργήθηκε από FRAGISCOS
Μαλλον ειπα μλκια,θα βρισκει η εξατμιση ε??![]()
αλλα απο την αλλη δεν υπαρχει η δευτερη τρυπα στο ψαλιδι και επισης θα πρεπει να κλεισω την ηδη υπαρχουσα.πραγμα απαγορευτικο μετα τη βαφη![]()
anyway μαλλον δεν εχω προβλημα και ετσι![]()
+ το ότι οι πινακίδες στις customιές (για κάποιο αδιευκρίνηστο λόγο) φαίνονται πιο όμορφες στα αριστερά..
ε?![]()
![]()
![]()
Φιλε γαμαει το μηχανακι απο πολλες αποψειςΕχω ενα κολημα με τα παλια παπια chop/bob εδω και χρονια αλλα ποτε δεν καταφερα να φτιαξω ενα Αμερικη τωρα που ειμαι Ελλαδα και ο κοσμος βρωμα απο C50/Chaly/Z ετιμαζω και εγω κατι...
εμενα δεν μου καθετε καλα το τιμονι σε αυτο το χρωμα η καλητερα με ολλα αυτα τα λογοτυπα ζοομ ζοομ κτλ.... ισως αν το εκανες scothbright τριψιμο η χρωμιο?
Κοντερ μπορεις να βαλεις στο πλαι ενα εχω δει αρκετα καβ με τετοιο σταιλ...
το μονο που δεν κολαει με το ολλο λοοκ ειναι τα καρβον στο πλαι, ειναι σαν να βαζεις κροσια σε κλιπονς GSXRθα του πηγενε αλουμινιο με καποιες σιμετρικες τρυπες η ραβδωσεις για το old School λοοκ!
Και μαυρες ζαντες/Κεντρα θα δηξουν πολυ στο μηχανακι. Θα αναδηξουν τον ομορφο σκελετο
Αλλα απο την Αλλη ειναι δικο σου και κανεις οτι γουσταρεις....![]()
![]()
ORGIA!!!!!