Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 81

Θέμα: Πόσο πιο στραβά και ανάποδα μπορεί να πάει αυτή η χώρα ρε γμτ μου;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    •κάτοχοι ιταλικών μοτοσακων Π.Α 100%
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από faraway
    Ρε σεις από πότε μας ενδιαφέρει η πηγή ή το site που δημοσιεύει κάτι και όχι η ίδια η είδηση ?

Δλδ ποιο site κατά τη γνώμη σας θα έπρεπε να το έλεγα για να άξιζε το κόπο να συζητηθεί και να αναλυθεί??

Εγώ πάντως , στο κομμάτι της είδησης και μόνο , είδα μια υπουργική απόφαση που δίνει ποσοστά αναπηρίας σε κλεπτομανείς , πυρομανείς , παιδόφιλους , επιδειξιομανείς ...κτλ

...και ομολογώ πως είναι κάτι το οποίο δεν γνώριζα και αν αληθεύει ( θα ήθελα κάποιον που τα κατέχει 100% να το επιβεβαιώσει ) , πραγματικά μου γεννά ερωτηματικά πολλά .

Το κυριότερο είναι , πως την ίδια στιγμή που κατεβάζουν ποσοστά αναπηρίας ( άρα και επιδόματα ) από γερόντους και ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα υγείας , τα δίνουν σε παιδόφιλους και επιδειξιομανείς .
    Εμένα προσωπικά πάντα με ενδιέφερε η πηγή ! Θεωρούσα πχ οτι ένα δημοσίευμα της Εσπρέσο ή της Αυριανής δεν θα έπρεπε να το πάρω στα σοβαρά.

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Ρε σεις από πότε μας ενδιαφέρει η πηγή ή το site που δημοσιεύει κάτι και όχι η ίδια η είδηση ?

.....................

γιατί πολύ απλά η πηγή της πληροφορίας είναι εξίσου σημαντική με την πληροφορία....

και τα δύο θα πρέπει να εξετάζονται για την εγκυρότητα και την αξιοπιστία τους πριν την αποδοχή της πληροφορίας....
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Εμένα προσωπικά πάντα με ενδιέφερε η πηγή ! Θεωρούσα πχ οτι ένα δημοσίευμα της Εσπρέσο ή της Αυριανής δεν θα έπρεπε να το πάρω στα σοβαρά.
    ναι , δεν έχεις άδικο .

εγώ κόλλησα βέβαια στο τίτλο υπουργικη απόφαση , αλλά και τη φωτογραφία ....αν και η απάντηση του svx δίνει μια εξηγηση που φαίνεται πειστική !!

Επανέρχομαι ...

βρήκα το φεκ , και δεν είναι παραποιημένο . Όντως ισχύουν αυτά που λέει για τα ποσοστά αναπηρίας .

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Cpt... με όλο το συμπάθειο... βγάλε παρωπίδες... δες το link του ygeia.net που έχει όλο το ΦΕΚ να το διαβάσεις μέσα σε αυτό το blog.

Όσο για το αν διαβάζω και το τι διαβάζω, δεν έχει καμία σημασία και το να με κρίνεις με τέτοια και καλά ανωτερότητα, δείχνει περισσότερο άλλα πράγματα παρά γνώση και ικανή κρίση.

Τώρα γιατί το έβαλα εδώ... να με συγχωρείς που χάλασα τον χώρο που ασχολείται μόνο με μπιέλες και πυράκια , ενώ την ίδια στιγμή η χώρα γύρω καταρρέει...

Καλές οι μηχανές αλλά είμαστε και άνθρωποι .. και ειδικά όταν αφορά ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ μια είδηση θα σκεφτόμουν δύο και τρείς φορές πριν εκφέρω γνώμη για αυτήν και αφού έχω ψαχτεί και λιγάκι. Άλλωστε αν έκανες τον κόπο να προσέξεις λίγο την ανάρτηση και οχι το όνομα της πηγής ίσως αν έβλεπες και το pdf απο το ygeianet που είπα πιο πάνω(αν και η πηγή δεν παίζει σημαίνων ρόλο για το είδος της πληροφορίας... αλλά αυτά αφήστε τα καλύτερα για τους ειδικούς)

Κάνω πάνω απο 5 χρόνια την δουλειά που έχει σχέση με την πληροφορία και την ανάλυση της και ποτέ δεν έχω βάλει εδώ κάτι που παραπλανά ανθρώπους σε κάτι άλλο..
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Τι είναι τα ''πυράκια'' που ασχολείται αυτό το site;

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    αν δεν βαριέσαι να σου απαντήσει με ενα link ενας που διαβάζει άσχετες πηγές..

http://www.anoixtomualos.gr/2010/10/t_10.html -- πυράκια
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
    •κάτοχοι ιταλικών μοτοσακων Π.Α 100%

Φιλος, εχεις καμια εμπαθεια με τα ιταλικα? Σε εχουν κερασει κανα τσαγακι? Σε εχουν μπαναρει απο κανα ιταλο-φορουμ? Αντε να καυχηθεις για το χρωμα Argos στις Lamborgini και ασε τα ιταλικα στην ησυχια τους.

ps. Το Π.Α. σημαινει Πολεμικη Αεροπορια? Πατερα-Αερα? Οχι τιποτε αλλο αλλα πανε και λιγο αεροπορια δαυτα.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bros400pgm
    Φιλος, εχεις καμια εμπαθεια με τα ιταλικα? Σε εχουν κερασει κανα τσαγακι? Σε εχουν μπαναρει απο κανα ιταλο-φορουμ? Αντε να καυχηθεις για το χρωμα Argos στις Lamborgini και ασε τα ιταλικα στην ησυχια τους.

ps. Το Π.Α. σημαινει Πολεμικη Αεροπορια? Πατερα-Αερα? Οχι τιποτε αλλο αλλα πανε και λιγο αεροπορια δαυτα.

Εμπάθεια καμία
    Μπάν ναι
    Τσάι όχι
    Και είμαι απο την Ασινη και όχι απ τ Αργος...

Α εσυ δεν είσαι που έχεις δυο ιταλικά;;;;
    Π.Α πα να πει παγκόσμιος ασινιωτης....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Επανέρχομαι ...

βρήκα το φεκ , και δεν είναι παραποιημένο . Όντως ισχύουν αυτά που λέει για τα ποσοστά αναπηρίας .

Πρόσεχε ο φίλος ξεκινάει με το ερώτημα : Πόσο πιο στραβά και ανάποδα μπορεί να πάει αυτή η χώρα ;
    και συνεχίζει με την διαπίστωση ότι :
    Η Ελληνική Κυβέρνηση επιβραβεύει τους ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ και τους ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΕΙΣ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διαβάστε την καινούργια Υπουργική απόφαση (Νοέμβριος 2011).

Ως τεκμηρίωση παραθέτει κομμάτι του ΦΕΚ !

Αν είχε όλο το ke;imeno θα έβλεπες ότι ο τίτλος είναι ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ,ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΝΟΣΩΝ ICD-10 .

Τώρα βλέπεις ότι δεν αφορά την χώρα και φυσικά ότι δεν πρόκειται για επιβράβευση....

Πούσαι Μάγε της κακιάς ώρας, σε παρατηρώ καιρό τώρα, και αυτά που γράφεις, κατά κανόνα είναι υστερίες και ανοησίες. Αρπάζεις μια σαχλαμάρα, την κατανοείς όπως επιθυμείς καταστροφολογικά εσύ (άλλωστε σε ελαφρόμυαλους έτσι κι αλλοιώς απευθύνεται η ''ειδηση''), και μετά λες και τους άλλους για παρωπίδες.

Τα ''πυράκια'' είναι πΕΙράκια, εκ του πείρου του εμβόλου, το οποίο και τρώει ζόρι, κοπανάει και παράγει τον χαρακτηριστικό θόρυβο.

Καλόν θα ήταν όταν ισχυρίζεσαι περί της αλήθειας των ειδήσεων που μεταδίδεις και μάλιστα πετάς και την ταφόπλακα του ''ποτέ δεν κάνω λάθος'' , να ξεκινήσεις από το να γράφεις τις λέξεις σωστά για αρχή. Και αργότερα πας και στα νοήματα.

Εδώ το ''ποτέ δεν μεταδίδω λάθος ειδήσεις'' μετράει ΗΔΗ δύο λάθη, άρα το ''ποτέ'' μάλλον το σβήνουμε...

ΠΑ, Ποσοστό Αναπηρίας ρε αστειάτορες :rotflmao:

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    κατα την γνώμη μου ,είναι λάθος να κοιτάς την είδηση χωρίς να βλέπεις από που έρχεται...

και ειδικά στο διαδίκτυο...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    χαιρετίστε το θρέντ για τελευταία φορά...

Ε μα γίνεται να πάρεις μια είδηση στα σοβαρά όταν το σάιτ συνήθως λέγεται παςμηελληνβαρβαρος.gr τα σχόλια είναι γραμμένα με δασείες, περισπωμένες κτλ και οι φανς έχουν όλοι περικεφαλαίες, δόρια και ασπίδες για άβαταρ;:rotflmao:
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2012, 13:01
  2. Αν και θα επρεπε να παει...
    από Runner Ducati στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 13:56
  3. Διάφορα στραβά και ανάποδα...
    από stratospr στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2005, 17:48