μετα την αμμοβολη δεν χρειαζεται τριψιμο,ο κοκκος ειναι αρκετα μεγαλος για να εχουμε προσφυση στα υλικα φανοποιιας μας.θα σου ελεγα να περασεις ολο το σκελετο ψυχρο γαλβανι.αλλα ο σκελετος δεν χρειαζεται πουθενα στοκο?στο λεω γιατι το παραμικρο λακουβακι θα φαινεται στο βαψιμο.πρωτα στοκαρε καθε ατελεια,τριψε στοκους,ασταρωμα,τριψιμο ασταρι,βαφη...Αρχικά δημιουργήθηκε από CRAZYMINI
και αμμοβολιστηκαμε.......!!!!!!!!!!!ΣΠΥΡΟ................ακουω την συνεχεια της διαδικασιας βαφης!!!!τριψιμο-ασταρι-τριψιμο-βαφη....???![]()
![]()
![]()
![]()
ρε σπυρακο...το ψυχρο γαλβανι μολις το τριψω για να ριξω το ασταρι δεν θα φυγει ολο???Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
μετα την αμμοβολη δεν χρειαζεται τριψιμο,ο κοκκος ειναι αρκετα μεγαλος για να εχουμε προσφυση στα υλικα φανοποιιας μας.θα σου ελεγα να περασεις ολο το σκελετο ψυχρο γαλβανι.αλλα ο σκελετος δεν χρειαζεται πουθενα στοκο?στο λεω γιατι το παραμικρο λακουβακι θα φαινεται στο βαψιμο.πρωτα στοκαρε καθε ατελεια,τριψε στοκους,ασταρωμα,τριψιμο ασταρι,βαφη...![]()
τα παντα ρει..
το ψυχρο γαλβανι το ριχνουμε σε σκετη λαμαρινα,εσυ απεφυγε να ριξεις στην πανω επιφανεια.ριξε κατω απο την ουρα πριν τις αρμοκολλες και την πισσα...Αρχικά δημιουργήθηκε από CRAZYMINI
ρε σπυρακο...το ψυχρο γαλβανι μολις το τριψω για να ριξω το ασταρι δεν θα φυγει ολο???![]()
οκ φιλε μου,ετσι θα κανω,θα ριξω και κατω απο το ρεζερβουαρ απο μεσα και στο ρεζερβουαρ!!!τον σκελετο για να πω την αληθεια τον εχω τριψει με ενα 320 ξηρας....:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
το ψυχρο γαλβανι το ριχνουμε σε σκετη λαμαρινα,εσυ απεφυγε να ριξεις στην πανω επιφανεια.ριξε κατω απο την ουρα πριν τις αρμοκολλες και την πισσα...![]()
τα παντα ρει..
Το αριστερο ειναι γνησιο...kai toy magyver γνησιο ειναι απο cub50 παραεισαγωγης με 4αρι σασμανΑρχικά δημιουργήθηκε από CRAZYMINI
ειναι καποιο απο αυτα γνησιο?![]()
σ'ευχαριστω φιλε μου....γιατι οι αλλοι μας γραψανε....Αρχικά δημιουργήθηκε από jobi
Το αριστερο ειναι γνησιο...kai toy magyver γνησιο ειναι απο cub50 παραεισαγωγης με 4αρι σασμαν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()