Και το ερωτημα της ημερας λογο ασχετοσυνης!!!
Λοιπον το μοτερ μου ειναι απο GLX 12V .Σωστα?
Η τιμονοπλακα ειναι απο 6v αρα και το κοντερ θα πρεπει να ειναι 6v.Αρα και τα φλας θα πρεπει να ειναι 6vΣωστα?
Aρα μηπως κανω μαλ@@@@@κιες???![]()
![]()
![]()
![]()
Υπαρχει λυση με τα ρευματα?η πρεπει α αλλαξω τιμονοπλακα και μπροστινο απο 12 v?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λάμπάκια ν'αλλάξεις μόνοΑρχικά δημιουργήθηκε από macgyver2180
Η τιμονοπλακα ειναι απο 6v αρα και το κοντερ θα πρεπει να ειναι 6v.Αρα και τα φλας θα πρεπει να ειναι 6vΣωστα?
![]()
![]()
![]()
Υπαρχει λυση με τα ρευματα?η πρεπει α αλλαξω τιμονοπλακα και μπροστινο απο 12 v?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΧΙ!!!!
ΟΧΙ!!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ!!!!!!!!!!ΘΑ ΠΕΤΑΞΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ
Δεν το δεχομαι να αλλαξω μονο λαμπακια.![]()
![]()
![]()
![]()
να βαλεις πλαινα καπακια απο στρογγυλοφαναρο. αυτα που εχεις ειναι απο glx και δεν ταιριαζουν. με τα ρευματα οταν ερθει η ωρα θα βγαλεις ευκολα ακρη. εκτος απο τα λαμπακια ολα τα αλλα εχουν ιδιο χρωμα καλωδια. δηλαδη ειτε ειναι 6βολτο ειτε 12 ειτε glx στο φαναρι πχ πανε ενα κιτρινο ενα ασπρο κι ενα μπλε. αν θυμαμαι καλα.. τα φλκας ειναι πανου πορτοκαλι και γαλαζια. κι ετσι.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
να βαλεις πλαινα καπακια απο στρογγυλοφαναρο. αυτα που εχεις ειναι απο glx και δεν ταιριαζουν. με τα ρευματα οταν ερθει η ωρα θα βγαλεις ευκολα ακρη. εκτος απο τα λαμπακια ολα τα αλλα εχουν ιδιο χρωμα καλωδια. δηλαδη ειτε ειναι 6βολτο ειτε 12 ειτε glx στο φαναρι πχ πανε ενα κιτρινο ενα ασπρο κι ενα μπλε. αν θυμαμαι καλα.. τα φλκας ειναι πανου πορτοκαλι και γαλαζια. κι ετσι.![]()
Tα ρευματα κι εγω στο 12V που εφτιαξα ετσι τα θυμαμαι ακριβως. Ειναι πολυ ευκολα!
![]()
![]()
το μοτερ σου ειναι απο στρογγυλοφαναρο 12βολτοΑρχικά δημιουργήθηκε από macgyver2180
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κοντερ,φλας,φαναρι και διακοπτες θα παρεις απο 12βολτο(η τιμονοπλακα σε 6β-12β ειναι ιδια μονο οι μπαρες-χερουλια αλλαζουν)
Και αφου η πλεξουδα σου ειναι 12v θα εισαι οκ
Εδω πριν συνεχισω θελω να ευχαριστησω το φιλο μου το Θοδωρη.Με πηρε τηλεφωνο και μου εδωσε αυτα που θα δειτε στην συνεχεια
Ειλικρινα ειναι σημαντικο στις μερες μας που τα πραγματα δυσκλευουν καποιοι να κανουν αυτες τις κινησεις
Δευσμευομαι μεσα απο το forum μολις ξεκαθαρισω ,οσα πραγματα δεν χρειαζονται θα τα χαρισω σε ατομο που τα χρειαζεται η μπορει να τα επισκευασει
![]()