Μάμουνος/ζούζονος την προηγούμενη φορα σε περίμενα στο bowling που είχαμε πει για την κόντρα αλλά δεν ήρθες,δεν εμφανίστηκες!!!
Μάμουνος/ζούζονος την προηγούμενη φορα σε περίμενα στο bowling που είχαμε πει για την κόντρα αλλά δεν ήρθες,δεν εμφανίστηκες!!!
Τρελοκοτσιδού..!!!!
α καλά εσύ εχεις πλάκα....
βρε συ δεν είχες δώσει δικαιολογία για το bowling ότι θα είσαι δικάβαλη και δεν γίνεται??? και έτσι δεν έιχε έρθει το μαμούνι για την κόντρα, και εγω ξεκίνησα όταν φεύγαμε και ακόμα σε περιμένω....
Μόνο που εγώ πάω από Θηβών για το σπίτι μου και όχι μέσω ΛΑΜΙΑΣΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
α καλά εσύ εχεις πλάκα....
βρε συ δεν είχες δώσει δικαιολογία για το bowling ότι θα είσαι δικάβαλη και δεν γίνεται??? και έτσι δεν έιχε έρθει το μαμούνι για την κόντρα, και εγω ξεκίνησα όταν φεύγαμε και ακόμα σε περιμένω....![]()
Τι δουλειά έχω από Π Ράλλη για να πάω σπίτι μου??![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Οπως και να χει και στα 200 μ έμεινες πίσω, και αστα ψώφια... τα φαγες απο τα μισά σου κυβικά....![]()
![]()
Να ναι καλά τα Yamaha που ναι αθάνατα και σφαίρες... και κάτι Hondakia τα αφήνουν πίσω , μια ζωή , για να κρατάνε τα μπόσικα... έτσι δεν είναι gmakris? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Παλουκάρι μου φύγαμε από διαφορετική έξοδο λέω εγώ τώρα .....Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Οπως και να χει και στα 200 μ έμεινες πίσω, και αστα ψώφια... τα φαγες απο τα μισά σου κυβικά....![]()
![]()
Να ναι καλά τα Yamaha που ναι αθάνατα και σφαίρες... και κάτι Hondakia τα αφήνουν πίσω , μια ζωή , για να κρατάνε τα μπόσικα... έτσι δεν είναι gmakris? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
καλέ Λάμπρο κόωε τα μαλλάκια σου για να βλέπεις ή βάλε γυαλια!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τρελοκοτσιδού..!!!!
1ον. Οταν φοράω κράνος "συνηθως" (για να μην πω πάντα τα μαλιά δεν με ενοχλούν....![]()
και
2ον. Τα ματια μου σε τελευταία πρόσφατη εξεταση και όχι την απλή στα 10 σημεία αλλά στα 20 δείξαν 20/20....
Προσπαθείς να προκαλείς δημόσια να πας διαμάχες , έτσι και με το μαμούι, αλλά απο κοντά.... κάποια σχέση με την γρίπη των πουλερικών πρέπει να σε πιάνει.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
1ον. Οταν φοράω κράνος "συνηθως" (για να μην πω πάντα τα μαλιά δεν με ενοχλούν....![]()
και
2ον. Τα ματια μου σε τελευταία πρόσφατη εξεταση και όχι την απλή στα 10 σημεία αλλά στα 20 δείξαν 20/20....
:rotflmao: :rotflmao:
Προσπαθείς να προκαλείς δημόσια να πας διαμάχες , έτσι και με το μαμούι, αλλά απο κοντά.... κάποια σχέση με την γρίπη των πουλερικών πρέπει να σε πιάνει.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
xaxaxa griph poulerikwn :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
Γιαυτό με αποφεύγουν όλοι???Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
xaxaxa griph poulerikwn :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Γιαυτό με αποφεύγουν όλοι???![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
:wacko: Εγω δεν ξέρω τίποτα ....
η σχέση με τα πουλερικά μπορεί να ποικίλει....
κότες, πάπιες, γαλοπούλες , στρουθοκαμήλους αλλα και κύκνους ετσι....?
...εγω συνεχίζω να λέω ότι δεν ξέρω τίποτα... με ποιων πουλερικών την γρίπη έχει σχέση.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αν δεν κάνω λάθος από αυτα που μου λέει η γιαγιά μου με των παπιων έχω σχέσηΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
:wacko: Εγω δεν ξέρω τίποτα ....
η σχέση με τα πουλερικά μπορεί να ποικίλει....
κότες, πάπιες, γαλοπούλες , στρουθοκαμήλους αλλα και κύκνους ετσι....?
...εγω συνεχίζω να λέω ότι δεν ξέρω τίποτα... με ποιων πουλερικών την γρίπη έχει σχέση.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
μας κάνει ή δεν πιάνει??
Τρελοκοτσιδού..!!!!
dilidi ti leei i giagia sou?
'
oti kaneis tin dieta tou gourouniou ke tis papias???
Πιάνει πιάνει.....Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Αν δεν κάνω λάθος από αυτα που μου λέει η γιαγιά μου με των παπιων έχω σχέση![]()
μας κάνει ή δεν πιάνει??
![]()
πρόσεχε γιατί
ο παππας ο παχύς εφαγε παχύ παπι
γιατί παπα παχυ εφαγες παχύ παπί?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Πιάνει πιάνει.....
![]()
πρόσεχε γιατί
ο παππας ο παχύς εφαγε παχύ παπι
γιατί παπα παχυ εφαγες παχύ παπί?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()