Έχω μεγάλο αναπτήραΑρχικά δημιουργήθηκε από toyar
υπαρχουν ακομα ανθρωποι που φουλαρουν;![]()
![]()
Έχω μεγάλο αναπτήραΑρχικά δημιουργήθηκε από toyar
υπαρχουν ακομα ανθρωποι που φουλαρουν;![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
μηπως σου βαλε 100αρα και δεν το πρόσεξες;
σωστο![]()
Ελέχθησαν πολλά και μεταξύ αυτών, το πλέον σωστό για να αντιμετωπισθεί τετοιου είδους περιστατικό, το να αρνηθεί κανείς να πληρώσει και να καλέσει την αστυνομία επιτόπου.
However, στην προκειμένη περίπτωση προφανώς έγινε λάθος/κακός (ή σκόπιμα) χειρισμός της αντλίας από τον Πάκι που ήταν βραδυνή βάρδια.
Τα μηχανάκια που πειράζουν τις αντλίες κλεβουν πάντα σε ποσοστιαία βάση από 2 μέχρι 5% το πολύ στα αναγραφόμενα λίτρα και ο λόγος είναι ευνόητος αφου με τόσο ποσοστό είναι πρακτικά αδύνατον να το καταλάβει ο πελάτης.
Επίσης, αυτή τη δουλειά την κάνουν κατα τις ώρες που είναι παρόν ο ιδιοκτήτης/υπεύθυνος του πρατηρίου και ελέγχουν την παραποίηση του μετρητή της αντλίας με remote control συνήθως από τον υπολογιστή του γραφείου τους. (πάντα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικού ελέγχου από το ΚΕΔΑΚ).
Κατά κάποιο τρόπο λοιπον επιλέγουν το ποτε και σε ποιούς θα κάνουν την λαμογιά.
Υπολογίστε ένα πρατήριο που πουλά 300.000 λίτρα το μήνα, αν δίνει τα μισά από αυτά με πειραγμένη αντλία κλέβοντας ας πούμε 4%, μπορεί να βγάλει σχεδόν 10.000€ το μήνα, μαύρα ζεστά και αφορολόγητα!
Είναι πάμπολλα τα πρατήρια που έκλεβαν, κλέβουν και θα κλέβουν και δεν τα παίρνει χαμπάρι κανείς (παίζουν και λαδώματα φυσικά)
Θέλω να καταλήξω λοιπόν ότι όσο και νάχει αποθρασυνθεί ένας πρατηριούχος, δεν θα έφτανε στο σημείο να κλέβει σε ποσοστό 30% τους πελάτες του και μάλιστα εν τη απουσία το βράδυ που είναι μόνος ενας Πάκι στο πρατήριο.
Δεν διακυνδυνεύει κανείς να κάνει τέτοιου είδους χοντράδα και να του κλείσουν οριστικά το μαγαζί του, πόσο μάλον αυτοί που είναι παλιές πουτ@νες στη πιάτσα, ε;
![]()
Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:
Δεν ήταν 100 αρα.
Όταν έγινε η καταγγελεία ζήτησα να με ειδοποιήσουν για το αν έγινε ο έλεγχος και τα αποτελέσματα αλλά δεν μου έδωσαν κάποια συγκεκριμένη απάντηση.
Αύτο είναι σωστό και λάθος κατα μία έννοια. εεε?
Μας έφαγαν οι μαστοράδες εκ πείρας και τα εξ ακοής αποφθέγματα. ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Emden
Δεν ήταν 100 αρα
Παντως οι αριθμοι ταιριαζουν, σχεδον 2 ευρω εχει η 100ρα, κ εφ οσον δεν θυμασαι λιτρα παρα μονο χρηματα, πρεπει να το κοιταξεις λιγο...
webasshashin ξυδι σου ειπα να πιεις ? Κανει καλο κ στο χασιμο βαρους ρε...![]()
![]()
![]()
Δεν γίνετε να ήταν 100αρα.
Δέν έχει 100αρα εκέι που σταμάτησα.
Την 100 την έχει σε άλλο σκέπαστρο.
τα λίτρα ήταν λογίκα σε νούμερο.
Και ναι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που γεμίζουν!
Για διακοπές ήρθαμε και τα deal είναι καλά εδώ έκτος αν σε κλέβουν.
Μας έφαγαν οι μαστοράδες εκ πείρας και τα εξ ακοής αποφθέγματα. ...
Κρατάω αυτό.Αρχικά δημιουργήθηκε από Emden
Για διακοπές ήρθαμε και τα deal είναι καλά εδώ έκτος αν σε κλέβουν.
-Παρακαλώ κύριε, (η παγακώ κίε, αναλόγως), να το γεμίσω;
-Βεβαίως αλλά πρώτα πρέπει να παζαρέψουμε.
-Μα η βενζίνη έχει συγκεκριμένη τιμή.
-Ναι, αλλά εγώ θέλω προσφορά...
κλπ κλπ κλπ
Ο νέος τρόπος "νοθείας" (διότι δεν πρόκειται περί νοθείας αλλά περί κλοπής), ή τουλάχιστον νέος για μένα (τώρα τον πήρα χαμπάρι) είναι η θέρμανση του καυσίμου με μηχανικά ή χημικά μέσα ώστε να έχει μεγαλύτερο όγκο. Την πάτησα μία - δυο φορές και μετά διάβασα τα αντίστοιχα (οπότε τώρα είμαι προετοιμασμένη για την επόμενη)
Φουλάρεις (ΦΟΥΛΑΡΕΙΣ όμως) και μετά από κανά δεκάλεπτο και μερικά χλμ. (ΛΙΓΑ όμως) βλέπεις το δείκτη να έχει πέσει, λίγο παραπάνω από τα 3/4...![]()
![]()
Έχει γίνει πολύ της μόδας απ'ό,τι φαίνεται.
Dura lex, sed lex.
Α στο καγό σου, μεσημεγιάτικα...Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
....... (η παγακώ κίε, αναλόγως),:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Dura lex, sed lex.
ερωτηση 1. Που το ακουσες/καταλαβες ?
ερωτηση 2.
Τι προετοιμασια δηλαδη... θα βαζεις θερμομετρο ?Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
(οπότε τώρα είμαι προετοιμασμένη για την επόμενη)
Ξενοι ειναι, οχι τσιφουτηδες ρε μλκΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
(η παγακώ κίε, αναλόγως)![]()
Το παρατήρησα δύο φορές τυχαία όταν έβαλα βενζίνη στα μηχανάκια μου (μετά από λίγα λεπτά έπεσε απότομα ο δείκτης της βενζίνης και παραξενεύτηκα, επίσης "έβγαλα" λιγότερα χλμ.). Μετά διάβασα για το νέο αυτό τρόπο κλοπής σε άρθρο στο ίντερνετ, νομίζω στο ethnos.gr, και τότε κατάλαβα ότι με είχαν κλέψει κατ'αυτόν τον τρόπο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
ερωτηση 1. Που το ακουσες/καταλαβες ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
ερωτηση 2.
Τι προετοιμασια δηλαδη... θα βαζεις θερμομετρο ?
Όχι. Απλά θα επιστρέψω στο βενζινάδικο (και δεν τους σώζει ούτε σπίρτο).
![]()
Dura lex, sed lex.
ισως να ειναι η λυση το σπιρτο..
το ειχα προσεξει και εγω,αλλα δεν ειχα σκεφτει οτι ηταν νοθεια,νομιζα οτι εφταιγε ο μετρητης μου.
Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.
Μα το Χάρυ, αποκάλυψη στα μάτια μου ήταν αυτό!Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Ο νέος τρόπος "νοθείας" (διότι δεν πρόκειται περί νοθείας αλλά περί κλοπής), ή τουλάχιστον νέος για μένα (τώρα τον πήρα χαμπάρι) είναι η θέρμανση του καυσίμου με μηχανικά ή χημικά μέσα ώστε να έχει μεγαλύτερο όγκο. Την πάτησα μία - δυο φορές και μετά διάβασα τα αντίστοιχα (οπότε τώρα είμαι προετοιμασμένη για την επόμενη)
Φουλάρεις (ΦΟΥΛΑΡΕΙΣ όμως) και μετά από κανά δεκάλεπτο και μερικά χλμ. (ΛΙΓΑ όμως) βλέπεις το δείκτη να έχει πέσει, λίγο παραπάνω από τα 3/4...![]()
![]()
Έχει γίνει πολύ της μόδας απ'ό,τι φαίνεται.![]()
Πολύ απλό και σατανικό στη σύλληψη.
(τελικά το μυαλό των νομικών στροφάρει ε; )
Έτσι μιλάνε αυτοί που μιλάνε καλά. Που να ακούσεις κάτι άλλα παιδιά...Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Ξενοι ειναι, οχι τσιφουτηδες ρε μλκ![]()