Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 20

Θέμα: AGV GP-Tech Dreamtime - Ξεθώριασμα χρωμάτων - Τώρα τι ?

AGV GP-Tech Dreamtime - Ξεθώριασμα χρωμάτων - Τώρα τι ?

Η επιλογή Μάρκας - κράνους έγινε από τη μια επειδή της έκατσε τέλεια στο κεφάλι και από την άλλη επειδή είναι ένα συλλεκτικό - πανέμορφο κράνος και είναι και του Βαλεντίνο ..

Λόγω απαράδεκτης αντιπροσωπείας ( ξεκινήσαμε από εκεί αλλά κοντέψαμε να φάμε και ξύλο) η επιλογή έγινε από Ebay Αγγλίας σε συνδιασμό με φίλο που μας το έφερε Ελλάδα μιας και ο Αγγλος πούλαγε μόνο indoor .

Το κρανάκι αγοράστηκε το 2008 , ήταν τέλειο , φοριέται κάθε μέρα , φορέθηκε σε διάφορες εκδρομές εξωτερικού μέχρι που το 2009 σε ένα ταξίδι Πορτογαλία άρχισαν να ξεθωριάζει κάποια απο τα πορτοκαλιά χρώματα . Η αλήθεια είναι ότι η θερμοκρασία ήταν από 40 - 45 βαθμούς . Ακόμα και στο Arai πρώτη φορά είδα να ξεκολλάει το μικρό αυτοκόλητο που έχει πίσω και μάλιστα είναι βερνικωμένο !! :hypnotize

Το 2010 πήγαμε Τουρκία - Καπαδοκία με θερμοκρασίες 40 - 47 οπότε όταν γυρίσαμε παρατηρήσαμε ότι το κράνος ξέβαψε ΕΝΤΕΛΩΣ !!!

Το θεωρώ απαράδεκτο για ένα κράνος τέτοιας κλάσης , οπότε θέλω λίγο την βοήθειά σας για το πώς θα το χειριζόσασταν ..

AGV Italy με φωτογραφίες ? Δεν ξέρω Ιταλικά και γενικά πιστεύω θα με σνομπάρουν και θα με παραπέμψουν στον ευγενέστατο - εξυπηρετικότατο αντιπρόσωπο εδώ που δεν παίζει να βγάλω άκρη ..

Επισυνάπτω φωτό ..
    KTM950 Adventure - Tuono 660 Factory

Πως ήταν ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gp_tech_vale_dreamtime_side2.jpg 
Προβολές:	323 
Μέγεθος:	127,2 KB 
ID:	243973

Πως κατάντησε ..

Όνομα:	p10809631111.jpg 
Προβολές:	324 
Μέγεθος:	145,3 KB 
ID:	243974

εδώ ακόμα χειρότερα ..

Όνομα:	p10809641111.jpg 
Προβολές:	325 
Μέγεθος:	140,7 KB 
ID:	243975

γενικά , το πορτοκαλί έχει φύγει από όλο το κράνος !

Όνομα:	p10809651111.jpg 
Προβολές:	323 
Μέγεθος:	130,5 KB 
ID:	243976

..είναι και το αγαπημένο νούμερο του Marco ..

Όνομα:	p10809681111.jpg 
Προβολές:	320 
Μέγεθος:	99,8 KB 
ID:	243977

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ρε Μιχάλη, πιο ωραίο έγινε τώρα

Ανευ πλάκας, τα φλούο-φωσφοριζέ χρώματα έχουν θέμα στον ήλιο. Όλα τα Schwantz Arai που έχω δει πχ με τα πράσινα πορτοκαλί χρώματα, ξέβαφαν μετά από λίγο καιρό. Και εκεί δεν παίζει θέμα ποιότητας κατασκευής. Επομένως μάλλον πρέπει να το συνηθίσεις έτσι.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Ρε Μιχάλη, πιο ωραίο έγινε τώρα

Ανευ πλάκας, τα φλούο-φωσφοριζέ χρώματα έχουν θέμα στον ήλιο. Όλα τα Schwantz Arai που έχω δει πχ με τα πράσινα πορτοκαλί χρώματα, ξέβαφαν μετά από λίγο καιρό. Και εκεί δεν παίζει θέμα ποιότητας κατασκευής. Επομένως μάλλον πρέπει να το συνηθίσεις έτσι.
    1000% μαζί σου Βύρωνα , αυτό είπα στην Ειρήνη σαν δικαιολογία (πολύ ζαλούρα έχει πέσει αλλά με το δικιο της) , όμως όλα τα κράνη του Rossi αποτελούνται ΜΟΝΟ από τέτοια χρώματα ! Δηλαδή όλα αλλοιώνονται μετά από 3 χρόνια ? .. τι να πω ...

edit : ειδικά αυτό του schwantz παιζει να είναι 15 ετών πλέον ..! ..ε καλά έκανε και ξέβαψε !

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lamnian
    1000% μαζί σου Βύρωνα , αυτό είπα στην Ειρήνη σαν δικαιολογία (πολύ ζαλούρα έχει πέσει αλλά με το δικιο της) , όμως όλα τα κράνη του Rossi αποτελούνται ΜΟΝΟ από τέτοια χρώματα ! Δηλαδή όλα αλλοιώνονται μετά από 3 χρόνια ? .. τι να πω ...
    Δυστυχώς εγώ δεν έχω δει φωσφοριζέ χρώματα να μην ξεβάφουν μετά από λίγο καιρό φίλε.

Επρεπε να πεις στην Ειρήνη να πάρει το Sepang Winter Test 2007 με τη σπαθάρα πάνω . Τώρα το μόνο που μπορείς να κάνεις για να μην σε ζαλίζει, είναι να το πάς στο iridio να σου βάψει τα ξεβαμένα χρώματα η Λίτσα. Δεν αξίζει τον κόπο, αλλά μπροστά στην κρεβατομουρμούρα...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Δυστυχώς εγώ δεν έχω δει φωσφοριζέ χρώματα να μην ξεβάφουν μετά από λίγο καιρό φίλε.

Επρεπε να πεις στην Ειρήνη να πάρει το Sepang Winter Test 2007 με τη σπαθάρα πάνω . Τώρα το μόνο που μπορείς να κάνεις για να μην σε ζαλίζει, είναι να το πάς στο iridio να σου βάψει τα ξεβαμένα χρώματα η Λίτσα. Δεν αξίζει τον κόπο, αλλά μπροστά στην κρεβατομουρμούρα...
    Οχι ρε συ , δεν θα μπω σε τέτοια διαδικασία , μια χαρά είναι το κράνος ! :rotflmao:

Απλά θα ήθελα μια απάντηση από AGV ή ίσως κάποιον που του έτυχε το ίδιο και έβγαλε άκρη .. πως να το προχωρήσω όμως που το πήρα από Ebay ?..

Οχι ρε συ , δεν θα μπω σε τέτοια διαδικασία , μια χαρά είναι το κράνος ! :rotflmao:

Απλά θα ήθελα μια απάντηση από AGV ή ίσως κάποιον που του έτυχε το ίδιο και έβγαλε άκρη .. πως να το προχωρήσω όμως που το πήρα από Ebay ?..
    Μετά από 3 χρονια δεν θα εβρισκες άκρη, ακόμα και αν το είχες πάρει από εδώ. Δεν νομίζω οτι μπορείς να κάνεις τίποτα Μιχάλη, εκτός του να μην ξαναπάρει φλούο φωσφοριζέ χρωματάκια στο μέλλον.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Τα Αrai νομίζω έχουν 5 χρόνια και θα μπορούσε να σε καλύψει η εγγύηση μιας και δεν εχει ευθύνη ο πελάτης αλλά το προιον . Η AGV δεν ξέρω τι δίνει , ξέρει κανείς ?

Κάποιος να ξέρει Ιταλικά να φτιάξουμε ένα ψευτοκείμενο για AGV italy ?

Για να δούμε αν υπάρχει άλλος παθών με AGV ..

Τα Αrai νομίζω έχουν 5 χρόνια και θα μπορούσε να σε καλύψει η εγγύηση μιας και δεν εχει ευθύνη ο πελάτης αλλά το προιον . Η AGV δεν ξέρω τι δίνει , ξέρει κανείς ?

στείλε ό,τι είναι να στείλεις και στα αγγλικά....
    φαντάζομαι ξέρουν...

στην αναγκη φτίάξε το κειμενάκι σου (στα ελληνικά) και στείλτο μου μιας και εχω μία φίλη που μάλλον μπορεί να βοηθήσει....
    μονο φρόντισε να είναι μικρό και ουσιαστικό....

Νέο μέλος
    Τι θέλεις να τους γράψεις ... ;

Μιχάλη, μη σε στεναχωρήσω ρε φιλαράκι, αλλά δεν......

Δες τι αντιμετώπιση είχε ο nktr με το χοντρό πρόβλημα που είχε με ένα Ti-Tech και την αντιμετώπιση που είχε εδώ αλλά και απ΄την Ιταλία. Ουσιαστικά τον έγραψαν...

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=72532

Δεν σου λέω φυσικά να μην στείλεις email, αλλά κράτα μικρό καλάθι.
    Το τηλ. του Νίκου για λεπτομέρειες πιθανότατα το έχεις.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF